Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ναι ναι απλως το πιτσιρικι μπορει να ειναι πολυ καλο.. και η σοφια καλη ειναι στο σεξ
δε διαφωνω. τα παντα ολα!
αλλα...
ναι ναι απλως το πιτσιρικι μπορει να ειναι πολυ καλο.. και η σοφια καλη ειναι στο σεξ
η κυταριτιδα σε ενοχλει μαλλον ;)δε διαφωνω. τα παντα ολα!
αλλα...
η κυταριτιδα σε ενοχλει μαλλον ;)
ΕΧΕις δικιο αλλα οκ για μια φορα στο σκοταδι καλα ειναισε αυτα τα μεγεθη, ναι!
![]()
ΕΧΕις δικιο αλλα οκ για μια φορα στο σκοταδι καλα ειναι![]()
![]()
εγω την ειχα παρει lacoba δεν εβλεπα καλαβρε μια χαρα ηταν οταν την ειδα. ειχαμε και ρομαντικη θεα την πετρου ραλλη απο κατω!
ελα ομως που εμπαινε πολυ φως!!!
![]()
ε μα λεω και γωχαλαρωσε σιγα μην σου κανουν και το τραπεζι![]()
η σοφια θελει μονο 70
το πιτσιρικι θα το κανω συντομα τεστ ;)ε μα λεω και γω![]()
![]()
![]()
κι εγω για εκει προσανατολιζομαι ειναι και κοντα ;)το πιτσιρικι θα το κανω συντομα τεστ ;)
οποιος προλαβει πρωτος εννοηται πως πρεπει να ενημερωσεικι εγω για εκει προσανατολιζομαι ειναι και κοντα ;)
Για ποια λέτε? Υπάρχουν λινκ?το πιτσιρικι θα το κανω συντομα τεστ ;)
Αιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.ρε μαγκες εδω την εχει δοκημασει κανεις ?
φιλαρακι την εχω παρει κ εγω τηλ,αλλα το σκεφτομαι να δοκημασω και γιαυτο ρωταωΑιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.
το ειπαμε ξανα 99% η σοφιαΑιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.
Λοιπον μαγκες κατι πρεπει να κανουμε. Μολις πηρα 3 τηλεφωνα και οι τρεις μου ειπαν 100 η ωρα με 1!! Εκτονωση και εξτρα χωρις καπελο +20 δευτερη εκτονωση. Ποιος μαλάκας ή καλυτερα ποιοι μαλακες δινουν τετοια λεφτα και εχουν χαλασει την πιατσα? Δεν μιλαμε για μουναρες τωρα αλλα για πουτανες τυπου Φιλης!
Εννοείς σαν αυτές στη Φυλής ή ακόμη χειρότερα, OMG, σαν τον Φίλη;![]()
Αιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.
καλησπερα ξερουμε κατι γι αυτες τις αγγελιες
1)https://*****/aggelia/παολα-22-χρόνον-6970247802/2)3)ευχαριστω