Επισκέπτης
καλως ορισες!!!
Καλως ηρθα και αντιο
καλως ορισες!!!
μου φαίνετε so good to be true......μούναρος!
Παίδες, καλησπερα.
Αυτην εδω την ξερει κανείς;
Αφροδιτη λεγεται. Απλα να ξερω αν ειναι αληθινες οι φωτος.
ΨΕΥΤΙΚΕΣ FΩΤΟ κριτικες δεν νομιζωΠαίδες, καλησπερα.
Αυτην εδω την ξερει κανείς;
Αφροδιτη λεγεται. Απλα να ξερω αν ειναι αληθινες οι φωτος.
Υπαρχουν κριτικες λιγο πιο πισω τυπε αν ψαξεις..κατα βαση δεεεν...αλλοι εχουν γραψει οτι περασαν και καλαΕκτος από μία δύο αναφορές, κάποια κριτική για τη Μπέτυ δεν εχω βρει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Υπαρχει κάποιο λινκ; Δεν εχω βρειεδω προφιλ ή σελιδα της κυρίας
Συνάντηση πρίν λίγες ημέρες πιό πολύ γιατί μου αρέσουν οι κοκκινομάλες και επειδή δείχνει αρκετά γυναίκα.
Από κοντά αρκετά εντυπωσιακή για την ηλικία της με κολάν και κολητο μπλουζάκι αλλά την ώρα της αλήθειας, γυμνή, πολύ αδύνατη , χαλαρή σε στηθος και σώμα, αρκετά.
Στα του αγώνα, αν εξαιρεσεις την υποχρεωτική καθυστέρηση γνωριμίας με καφέ και τσιγάρο, αν την αφήσεις θα φάς και καμμιά ώρα συζητώντας. Όταν μετά από προτροπή μου το αποφάσισε, δεν μού άφησε και την καλύτερη των εντυπώσεων. Πολύ χέρι και προφυλακτκό στην πίπα και ψηλοσπάστικα όταν πάνω που ανάβεις στο κραβάτι αρχίζει τα "δώς μου το δωράκι μου". Και στο πήδημα δεν μου άφησε κάτι να θυμάμαι.
Αυτά βέβαια αφορούν εμένα και τα γούστα μου. Σε κάποιον άλλο μπορεί να του βγάλει κάτι παραπάνω.
Για εμενα τελικά χωρίς να είναι μιά κακιά εμπειρία ήταν μόνο για μιά φορά.
Στα χρήματα που ζητάει (70 η μία φορά + προφύλαξη μέχρι αήδιας) δεν μου κάνει VFM.
Καλά να περνάτε και να ενημερώνετε τους συναγωνιστές.
.Πηρα εγω και οντως εχει φωνη νταλικερη!
μαν,ποσταρες μια φορα,στις amateur.νομιζω ειναι αρκετο.Guys καλημερα
Επειδη θα ειμαι μονος αθηνα για καποιες μερες (χωρις οικογενεια), εχει κανεις να προτεινει κατι σε ανεξαρτητο/amateur που ιδανικα θα μιλουσε ελληνικα, θα ηταν αδυνατη, ως 25 και ευκολα διαθεσιμη;
Το οικονομικο δεν ειναι θεμα, αρκει να ειναι κατι ΠΟΛΥ δυνατο αν ειναι ακριβο.
ναι ειναι απο Αιγάλεω πισω απο την γνωστη εκκλησιαη κυρια ειναι η στελλα απο αιγαλεω γνωριζει κανεις ?
γιατι αλλαζει τηλεφωνα
πολλες αμα πσαξεις λιγο θα βρειςΡε παιδιά καμία κοπέλια να δουλεύει στο χώρο της έχετε να προτείνεται;;
Ξέρει κανεις τίποτα για αυτό? Μου μυρίζει γραφείο αλλά ποτέ δεν ξέρεις
οχι απλα τα κλαις μαστορα,μνημοσυνο θα κανεις καθε μηνα αυτη τη μερα!
Λοιπόν… έπαιξε κασκαντεριλικι με την ανωτέρω μετά από πολυυυυ καιρό που το πήγαινα στα σίγουρα.
Η κυρία πρέπει είναι άνω των 45 δηλώνει Ελληνίδα και πιθανότατα να είναι (αλλιώς είναι Αλβανίδα με πολλά χρόνια στην Ελλάδα).
Πρόσωπο: Γερασμένο και κουρασμένο με αρκετές ρυτίδες- πιθανόν και να φαίνεται μεγαλύτερη απ’ ότι είναι πραγματικά.
Σώμα: Πλαδαρό. Βυζί 2,5 που όμως έχει πάρει την κάτω βόλτα από καιρό. ΚΟΙΛΙΑ, εμφανής κοιλιά!!!! Δεν μιλάμε να πρέπει να χάσει 2-3 κιλάκια μιλάμε για 8κιλο και πάνω. Ευτυχώς ο κώλος ήταν ακόμα σχετικά στην θέση του και ζωηρός. Οι φωτο στην αγγελια πρεπει να ειναι προ 10ετιας τουλαχιστον.
Υπηρεσίες: Λέει ότι έχει 2 προγράμματα. Ένα βασικό τον €80 και ένα που τα κάνει ΟΛΑ των €100. Έτσι λέει τουλάχιστον… Η αλήθεια είναι ότι στα €80 δεν έχει ελεύθερο στοματικό και στο €100 δεν δίνει κώλο, άρα ούτε το ένα ούτε το άλλο πρόγραμμα είναι πλήρες για μένα. Γενικά δίνεις €100 για κάτι που άλλες κάνουν με €60.
Στον αγώνα: Στα του αγώνα είναι το δυνατό της χαρτί. Πολύ κάλο τσιμπούκι (αυτό που λέμε της αγάπης- αυτό που σου παίρνει η γκόμενα αφού έχεις συμφωνήσει να πας να γνωρίσεις τους γονείς της στο χωριό). Και επίσης αντέχει μια χαρά το σφυροκόπημα χωρίς παράπονα.
Συμπεριφορά: Όταν ήρθε ήθελε πρώτα να κάτσουμε να μιλήσουμε να γνωριστούμε - κάτι που πραγματικά δεν μου έχει ξανατυύχει. Επίσης βιαζόταν να φύγει και στα 25 λεπτά με ρώτησε εάν μπορεί να φύγει πράγμα που δέχθηκα.
Γενικά κλαίω τα λεφτά μου? Κάτω του μέτριου εμφανιση αλλά με καλή απόδοση στο κρεβάτι και “περίεργη” συμπεριφορά. Όπως είπα και παραπάνω έδωσα €100 για κάτι που άλλες (πιο όμορφες) κάνουν με €60. Δεν θα την πρότεινα και δεν θα την προτιμήσω στο μέλλον. Ας πούμε ότι κλαίω €40…..