agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
τεσσερου!
Ναιιι τεσσερου! Αλλά κ τεσσερου για τον λόγο αυτό πολλά είναι...
τεσσερου!
θα στο πω κ ετσι τυπε.εγω εχασα 4 στανταρακια επειδη καποια πουστοπαιδα τους ειπαν τι εγραψα κ ποιος ειμαι στο φορουμ! αν ακομα δε καταλαβαινεις την ομερτα του φορουμ εισαι απλα επικινδυνος...
θα στο πω κ ετσι τυπε.εγω εχασα 4 στανταρακια επειδη καποια πουστοπαιδα τους ειπαν τι εγραψα κ ποιος ειμαι στο φορουμ! αν ακομα δε καταλαβαινεις την ομερτα του φορουμ εισαι απλα επικινδυνος...
υπαρχουν και μελη μαλλον που γνωριζουν και κοπελες εκτος μπου! τωρα καταλαβες? για παραδειγμα μαμπα...ξερεις εσυ! Ε?Πού είναι το κακό να πεις σε κάποια κοπέλα για το σάιτ;
καλησπερα
μια ερωτηση
χθες κατα τις 9 το βραδυ συναντηθηκα στο ασανσερ του Lacoba με μια κοπελα ΠΟΛΥ HI-CLASS,
?δυστυχως? συνοδευομουν και δεν μπορουσα να κανω κινηση να ζητησω το κινητο της
Η ξοπελα φορουσε ενα πολυ ωραιο, κυριλατο ασπρο φορεμα(οχι απο αυτα που φωναζουν ειμαι ξεκωλο) με υψος περιπου 1,75 με τις γοβες τις, μελαχρινι με μαυρο μαλι λιγο κατω απο τον ωμο(νομιζω) και ηλικιακα πρεπει να ηταν κοντα στα 30, ισως λιγο λιγοτερο.....
ηταν κανεις απο εδω μεσα ο τυχερος ?????
εαν ναι θα εκτιμουσα καθε πληροφορια που θα μπορουσε α δωθει....
καμια σχεση! κ να θυμησω τον ορο "στανταρακι" τον εχουμε οταν περναμε με καποια καλα κ τη συνανταμε τακτικα κ γι αυτο τα πηρα οταν με απαξιωσαν.
Πρόκειται μάλλον για γραμματέα εταιρίας που συναντά τον γκόμενο Διευθυντή της (και δεν κάνω πλάκα...)
να ρωτίσω αν ξέρει κανεις με τι μεσο κινήτε η κοπελα εχω την εντιπωση οτι την ειδα για αυτο..???
αυτήν εδώ πήρα παιδιά και μου ειπε 60 στο χώρο της απλό πρόγραμμα. για τη φωτό της έχω μερικές αμφιβολίες πάντως
φιλε, κανεις δεν απαντα...γιατι δεν πας να δοκιμασεις να μας πεις?τελικα βρηκαμε τι θυμιζει ?
φαινεται ενδιαφερον...
πρεπει να μαθετε οτι οταν σας δινουν κατι ποτε δε λετε κατι για το φορουμ...το εχουμε πει χιλιαδες φορες...μα καλα τοσο πολυ σας λειπει η γυναικεια συντροφια? αντι να πηγαινετε για το σκοπο που πρεπει, κανετε γουτσου γουτσου λεγοντας μαλακιες για το μπου???
Μα καλα...νομιζετε οτι ολος ο γυναικειος πληθυσμος ξερει τι κανουμε και τι εμαστε εδω μεσα? Δεν καταλαβαινετε οτι υπαρχουν και κοπελες που ειναι καριολες και μπορουν να δημιουργησουν προβλημα στο χωρο μας?
Τοσο πουθενακηδες ειστε που για ενα μπουτι ανοιγετε το στομα σας και λετε οτι ειστε μελη εδω με ενα υφος σα να ειστε μελη της NASA? Και τι νομιζετε οτι λενε οι κοπελες? Παντως σεμενα λενε την αληθεια...οτι ειστε πολυ μαλακες και total loosers....
καλη συνεχεια....υπαρχουν δοξα το μεγαλοδυναμο παρα πολλες αγγελιες να βρειτε να γαματε...αμην ευλογηCον!!!
φιλε, κανεις δεν απαντα...γιατι δεν πας να δοκιμασεις να μας πεις?
ΟΚ! αντε τραβα γαμα τη και πες μας....και στο γυρισμο πιασε και μια Αμστελ!το ειδα σε τετοιες ερωτησεις αλλοι απαντουν, εσυ μονο πνευμα πουλας...
οποτε, γιατι δεν πας ΕΣΥ ρε μεγαλε ??
να μας πεις, ε?
Μετα απο αρκετο ψαξιμο..η ιδια φωτο παιζει και σ αυτη την αγγελια.. οπου το τηλ ανημει στην Χιστινα απο Κορυδαλλο..οποτε...τσαμπα η χαρα..Μάγκες γνωρίζει κάποιος για την κοπέλα? ??
Χώρος δικός της λέει...70 ευρό και με κολο...
τελικα βρηκαμε τι θυμιζει ?
φαινεται ενδιαφερον...