spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
100%.Εκτος του οτι ειναι φακε οι φωτο? 99,99999999% γραφειο.
100%.Εκτος του οτι ειναι φακε οι φωτο? 99,99999999% γραφειο.
την έχω πάρει εγώ πέρσυ το καλοκαίρι. Αλβανογραφείο είναι, η κοπέλα ψηλή μελαχρινή αλβανίδα γύρω στα 24 με πολύ ωραίο κορμί. τι θα σου έρθει τώρα, αγνοώ, μπορεί η ίδια μπορεί άλλη.καλημερα κυριοι
εχει κανεις αποψη γι αυτο?
γι αυτο που αναφερθηκε ξερει κανεις τελικα?! φενεται ενδιαφερουσα περιπτωση..Μάγκες γνωρίζει κάποιος για την κοπέλα? ??
Χώρος δικός της λέει...70 ευρό και με κολο...
τι άλλο να πεις...τα πε όλα ο ζαντ...πρεπει να μαθετε οτι οταν σας δινουν κατι ποτε δε λετε κατι για το φορουμ...το εχουμε πει χιλιαδες φορες...μα καλα τοσο πολυ σας λειπει η γυναικεια συντροφια? αντι να πηγαινετε για το σκοπο που πρεπει, κανετε γουτσου γουτσου λεγοντας μαλακιες για το μπου???
Μα καλα...νομιζετε οτι ολος ο γυναικειος πληθυσμος ξερει τι κανουμε και τι εμαστε εδω μεσα? Δεν καταλαβαινετε οτι υπαρχουν και κοπελες που ειναι καριολες και μπορουν να δημιουργησουν προβλημα στο χωρο μας?
Τοσο πουθενακηδες ειστε που για ενα μπουτι ανοιγετε το στομα σας και λετε οτι ειστε μελη εδω με ενα υφος σα να ειστε μελη της NASA? Και τι νομιζετε οτι λενε οι κοπελες? Παντως σεμενα λενε την αληθεια...οτι ειστε πολυ μαλακες και total loosers....
καλη συνεχεια....υπαρχουν δοξα το μεγαλοδυναμο παρα πολλες αγγελιες να βρειτε να γαματε...αμην ευλογηCον!!!
πρεπει να μαθετε οτι οταν σας δινουν κατι ποτε δε λετε κατι για το φορουμ...το εχουμε πει χιλιαδες φορες...μα καλα τοσο πολυ σας λειπει η γυναικεια συντροφια? αντι να πηγαινετε για το σκοπο που πρεπει, κανετε γουτσου γουτσου λεγοντας μαλακιες για το μπου???
Μα καλα...νομιζετε οτι ολος ο γυναικειος πληθυσμος ξερει τι κανουμε και τι εμαστε εδω μεσα? Δεν καταλαβαινετε οτι υπαρχουν και κοπελες που ειναι καριολες και μπορουν να δημιουργησουν προβλημα στο χωρο μας?
Τοσο πουθενακηδες ειστε που για ενα μπουτι ανοιγετε το στομα σας και λετε οτι ειστε μελη εδω με ενα υφος σα να ειστε μελη της NASA? Και τι νομιζετε οτι λενε οι κοπελες? Παντως σεμενα λενε την αληθεια...οτι ειστε πολυ μαλακες και total loosers....
καλη συνεχεια....υπαρχουν δοξα το μεγαλοδυναμο παρα πολλες αγγελιες να βρειτε να γαματε...αμην ευλογηCον!!!
TI λεει ο ζαντ?λες και ειναι πρωτη φορα που λεει καποιος για το site, εμενα διαφορετικη κοπελα 2 φορες μου εχει πει οτι ενας πελατης της ειπε για το site,
φαντασου μαλακες που υπαρχουν και δεν ειναι οτι τους ξεφευγει τα λενε για να το παιξουν μαγκες οπως τα λεει και ο ζαντ....
TI λεει ο ζαντ?
Οι αγαπουληδες....Πού είναι το κακό να πεις σε κάποια κοπέλα για το σάιτ;
Δε σε πιάνω. Άμα της γνωστοποιήσεις την ύπαρξη του σάιτ, είσαι αγαπούλης;Οι αγαπουληδες....
οχι οι αγαπουληδες του σιτε ειναι το προβλημα..Δε σε πιάνω. Άμα της γνωστοποιήσεις την ύπαρξη του σάιτ, είσαι αγαπούλης;
θα στο πω κ ετσι τυπε.εγω εχασα 4 στανταρακια επειδη καποια πουστοπαιδα τους ειπαν τι εγραψα κ ποιος ειμαι στο φορουμ! αν ακομα δε καταλαβαινεις την ομερτα του φορουμ εισαι απλα επικινδυνος...Πού είναι το κακό να πεις σε κάποια κοπέλα για το σάιτ;
Κοίτα, με 150.000 μέλη δε μας λες και ομερτά ακριβώς. Είχες γράψει τίποτα κακό;θα στο πω κ ετσι τυπε.εγω εχασα 4 στανταρακια επειδη καποια πουστοπαιδα τους ειπαν τι εγραψα κ ποιος ειμαι στο φορουμ! αν ακομα δε καταλαβαινεις την ομερτα του φορουμ εισαι απλα επικινδυνος...
Μα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις παρά μόνο για να αποκτήσεις κάποιου είδους "εύνοια". Μπορεί να είσαι αγαπούλης, γλύφτης, παρτάκιας να της το παίξεις καλό παιδί γενικά για να κερδίσεις κάτι. Αν το σκέφτομαι λάθος ακούω επιχειρήματα
Τα μέλη του bourdela.com έχουν πράσινη κάρτα.Μα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις παρά μόνο για να αποκτήσεις κάποιου είδους "εύνοια". Μπορεί να είσαι αγαπούλης, γλύφτης, παρτάκιας να της το παίξεις καλό παιδί γενικά για να κερδίσεις κάτι. Αν το σκέφτομαι λάθος ακούω επιχειρήματα
θα στο πω κ ετσι τυπε.εγω εχασα 4 στανταρακια επειδη καποια πουστοπαιδα τους ειπαν τι εγραψα κ ποιος ειμαι στο φορουμ! αν ακομα δε καταλαβαινεις την ομερτα του φορουμ εισαι απλα επικινδυνος...
τεσσερου! μια απο στουντιο,δυο απο μαμπα κ μια ανεξαρτητη...Σιγά μην έχασες και 14 στανταρακια