zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Δεν ειναιη κυρια ειναι η στελλα απο αιγαλεω γνωριζει κανεις ?
γιατι αλλαζει τηλεφωνα
Δεν ειναιη κυρια ειναι η στελλα απο αιγαλεω γνωριζει κανεις ?
γιατι αλλαζει τηλεφωνα
Θα το γραψω εδω στα γρηγορα μιας αναφερθηκε αρκετα το ονομα της, γιατι εγω δε κανω κριτικες γενικα. Μετα τη ξενερα απο πεμπτη ειχα κανονισει για σημερα Βερονικα και 7 το πρωι εφαγα ακυρωση, ειπα να δοκιμασω τη Μαρια2, 9 το πρωι τη πηρα το σηκωσε εκλεισα ραντεβου 1¨30, ωραιες εντυπωσεις κορμαρα κωλαρα σε ολα ναι, μετριο προσωπο αλλα αλλου θελω να καταληξω, μετα απο ατελειωτο γλυψιμο, καυλωσε αρκετα η τυπισα και γενικα ηταν πολυ ενθουσιασμενη, αντικειμενικα ειμαι ωραιος και εχω και σωμα κανω επαγγελματικο bb και απο τη χρηση στεροειδων δε τελειωνω και ευκολα, επεσε πολυ γλυψιμο δηλ και απο τους δυο, ενταξει αυτοπαρουσιαστικα, ψωνιστηκα χαχα, αλλα το σημαντικο ειναι οτι με ρωτησε "θες προφυλακτικο" εμεινα λιγο μαλακας :/ τωρα αποσκοπουσε καπου, γουσταρε τοσο, δε μπορω να καταλαβω αλλα με φοβησε να το εχετε υποψιν, επισης μου το εχει κανει αλλη μια αν θελω προφυλακτικο και θα σας την αναφερω μιας και τα ειπα γιατι ειναι σοβαρα αυτα, η albina οποιος τη θυμαται απο mamba. Αυτα, προσεχετε τυποι!!
Συγγνώμη ρε παιδιά, ποιά είναι αυτή η Μαρία2, πού παίζει η αγγελία της, είναι γνωστή και με άλλο όνομα?
το θες και ξυρισμένο...Πάντα άμεσος ο κ. Ζάντρεν στις απαιτήσεις του κοινού' επειδή στην αναζήτηση στα κολγκερλς δεν εμφάνισε τίποτα ως Μαρία2, μήπως είναι εύκολο κάποια αγγελία ή τηλ. της συγκεκριμένης ή ζητάω πολλά?
το θες και ξυρισμένο...
το εχεις!Πάντα άμεσος ο κ. Ζάντρεν στις απαιτήσεις του κοινού' επειδή στην αναζήτηση στα κολγκερλς δεν εμφάνισε τίποτα ως Μαρία2, μήπως είναι εύκολο κάποια αγγελία ή τηλ. της συγκεκριμένης ή ζητάω πολλά?
Πάντα άμεσος ο κ. Ζάντρεν στις απαιτήσεις του κοινού' επειδή στην αναζήτηση στα κολγκερλς δεν εμφάνισε τίποτα ως Μαρία2, μήπως είναι εύκολο κάποια αγγελία ή τηλ. της συγκεκριμένης ή ζητάω πολλά?
Δε φτάνει που βοήθησε ο άνθρωπος, αλλά πουλάς και ειρωνία. Πάρε 11888 που εχει όλες τις απαντησεις.
Δε φτάνει που βοήθησε ο άνθρωπος, αλλά πουλάς και ειρωνία. Πάρε 11888 που εχει όλες τις απαντησεις.
εξ αλλαγής...Γνωρίζει κανεις τιποτα για την ελινα? Ευχαριστω!!
Κανεσεχ*
την εχεις βολταρει?την ξέρεις?εξ αλλαγής...
Καλησπερα που θα βρω το νημα της Μπετουλας?
Κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει...............................αυτήν εδώ πήρα παιδιά και μου ειπε 60 στο χώρο της απλό πρόγραμμα. για τη φωτό της έχω μερικές αμφιβολίες πάντως