z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Τι λες ρε τριβλακα;;;
Τι λες ρε τριβλακα;;;
κ ελεγα που σε θυμαμαι ρε κερατουκλη! σελιδα 17 στα μυνηματα σου σε εχουν ξεμπροστιασει δυο μελη αλλα εσυ το χαβα σου σαν αμορφωτος,αχρηστος wannabe νταβας που θες να εισαι στον υπνο σου οπως συνεχως γραφεις...
μας ειχε <<συστησει>> και τη Μελανυ καποτε
ασε να προμοταρω κανα μουνακι εγω μπας και τον χωσω γιατι με ψωμι και ελια μας βλεπω!!!
Και στο ίδιο νήμα γράφει:
ειχαμε γελασει πολυ παλιοτερα με τον παιχτη
Εγω να δεις γελια που εχω ριξει με σενα!!!!απο του πιο μεγαλους χαζους εδω μεσαειχαμε γελασει πολυ παλιοτερα με τον παιχτη
Εγω να δεις γελια που εχω ριξει με σενα!!!!απο του πιο μεγαλους χαζους εδω μεσα
Καμια κριτική κανείς???
σιγουραΛες να την πηρα στον υπνο μου;;
στα p.m. σου εψαξεςτο τηλεφωνο τησ αννα590 που μπορω να το βρω?αν μπορει καποιος ασ βοηθησει εχω ψαξει παντου..
Διάβασε τις κριτικές. Υπάρχει εκεί.το τηλεφωνο τησ αννα590 που μπορω να το βρω?αν μπορει καποιος ασ βοηθησει εχω ψαξει παντου..
Αλλη μια ωραια συναντηση με την juliana στο bill.Το κοριτσι ηρθε με ωραιο φουστανακι καλοκαιρινο και βουρ για μπανακι πιπουλα και γλυψιμο απο μερους μου.Στον δευτερο γυρο στα τεσσερα πολυ δυνατη δεν αντεξα και πολυ.εινσι πολυ καυλιαρα το ζει ρε παιδι μου.Αυτα και απο εμενα τσ λετε.
Την πήρα τηλ. και μου φάνηκε φόλα, αν λέμε την ίδια με μακριά μαλλιά ξανθιάΜαγκες μηπως ξερει κανεις Νανσυ ελληνιδα