zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Κώλο-ναι
Στο στόμα-ίσως (τα περισσότερα έξω)
Φιλί-αστα να πάνε (βγάζει γλωσίτσα λίγο έξω και τα χείλη κλειστά)
Αυτά πριν 1,5 χρόνο που την είδα.
Κώλο-ναι
Στο στόμα-ίσως (τα περισσότερα έξω)
Φιλί-αστα να πάνε (βγάζει γλωσίτσα λίγο έξω και τα χείλη κλειστά)
Αυτά πριν 1,5 χρόνο που την είδα.
τζιμη εγω την ειχα παρει αρχες καλοκαιριου,ακριβως οπως εγραψε ο ζαντ,τα ιδια ακριβως.μπας και πηρες καμια αλλη,πλακα πλακα!!! ;)
Ναι τη βαλιτσα του γυρολογου...μπα
αυτη ηταν ειχε κ το σακο με τα συμπραγκαλα μεσα
μπα
αυτη ηταν ειχε κ το σακο με τα συμπραγκαλα μεσα
Συν ότι αντι για δωμάτιο πρέπει να κλείνεις διαμέρισμα γιατί θέλει ένα κρεβάτι για να απλώσει την ¨πραμάτια¨της (κρέμες,κυλότες,καλσόν κλπ).
μια τσαντα ρουχα να βαλει, και τελικα απλωνει το σεντονι στο πατωμα για να μην πατησει χαμω και παει κατευθειαν κρεβατι...
Συν ότι αντι για δωμάτιο πρέπει να κλείνεις διαμέρισμα γιατί θέλει ένα κρεβάτι για να απλώσει την ¨πραμάτια¨της (κρέμες,κυλότες,καλσόν κλπ).
μια τσαντα ρουχα να βαλει, και τελικα απλωνει το σεντονι στο πατωμα για να μην πατησει χαμω και παει κατευθειαν κρεβατι...
εγω νομιζα οτι ειναι το τσαντακι του σπορ μπιλη!!!!!αφου ελεγα τι αλλο θα βγαλει ρε πουστη μου!!!με ρωταγε κιολας,πιο σ αρεσει πιο πολυ μωρο μου!!!Ναι τη βαλιτσα του γυρολογου...
εσυ μαλλον εισαι ακομη με την Ντινα!!!Ουτε αυτο μου το κανε
βρε μπας κ εστειλε καμια φιλη της
εσυ μαλλον εισαι ακομη με την Ντινα!!!
δεν φτάνει που θελει να μας περιποιηθεί παραπονιέστε κι ολαςεγω νομιζα οτι ειναι το τσαντακι του σπορ μπιλη!!!!!αφου ελεγα τι αλλο θα βγαλει ρε πουστη μου!!!με ρωταγε κιολας,πιο σ αρεσει πιο πολυ μωρο μου!!!
οποτε θες, πες μου φιλε... ;)ε εκανα μια επαναληψη κ τερμα
εξαντληθηκε το θεμα
παμε για αλλα(ολγα) ;)
Ουτε αυτο μου το κανε
βρε μπας κ εστειλε καμια φιλη της
οποτε θες, πες μου φιλε... ;)
Ρε τζιμη θα μας τρελάνεις; όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο έργο έχουμε δει και έχουμε ακούσει (τα αυτιά να δεις τι τραβάνε!!!)
και να τις ρίξετε μπόλικο.Την τύπισα (Ανίτα) την χρειάζομαι για ειδική αποστολή - παρτούζα με φίλο μου.
Μην ακουσεις για κωλο εσυ τσουπ πεταχτηκες τσουτσου!!! Χαχαχαχαχαχα!δεν πηρες; Γιατι δεν πηρες
οχι φιλε σοβαρα
δεν ειχε κεφια μαλλον τοτες
αληθεια ρε? να το καβτζό?Aυριο πρωι κατα τις 10 sto midas