spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
παιδια ξερει κανεις για αυτην?πηρα τηλ μου ειπε 80 μια ωρα για 2φορα την ειδα λιγο διστακτικη..εχει παρει κανενας?
μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο της Ανίτας ()
Ευχαριστώ.
Εδώ είσαι
[/quote
Σε ευχαριστώ πολύ!
ομως προσεχε γιατι δεν τα κανει και ολα οπως λεει, φιλε ΝΙΚΟΣΣ... ;)
μιλαει πολυ, μα παρα πολυ. Αποφευγει τα φιλια και δεν τα παιρνει στο στομα...σωμα καμια σχεση με φωτο...Ωπ! ευχαριστώ φίλε Zarden. Τι είναι αυτό που αποφεύγει να κάνει;
το πιστευω φιλε και ετσι ειναι...και πολλοι αλλοι το ιδιο ειπαν. Σε αλλους τα κανει και σε αλλους οχι...Εγω μαλλον λογω γηρατος, ξερεις...Παντως απλα λεω τι συνεβη σε εμενα...πριν απο 2 χρονια που την πηρα τα εκανε ολα
συμφωνω με ζαντ.για τα χοντρα ειναι μονο...και οντως δε το βουλωνει με τιποτα,και στην αεροπιπα μπορει να μιλαει!μιλαει πολυ, μα παρα πολυ. Αποφευγει τα φιλια και δεν τα παιρνει στο στομα...σωμα καμια σχεση με φωτο...
2 ωρες πολλες μαζι της...πες της 50/ωρα να την μπουκωσεις γρηγορα και να φυγεις ταλιμπανίστας...
για 50ευρω καλα ειναι...παραπανω, πεταμα...Αυτο ομως ισχυει για μενα...Για αλλους μπορει να ειναι Θεα!συμφωνω με ζαντ.για τα χοντρα ειναι μονο...και οντως δε το βουλωνει με τιποτα,και στην αεροπιπα μπορει να μιλαει!
δεν πηρες; Γιατι δεν πηρεςΠαραξενο
κ φιλια μου εδωκε κ δεν ειμαι κ κανας ωραιος
κ στο στομα τα πηρε κ κολο μου προσφερε αλλο που δεν πηρα
συμφωνω με ζαντ.για τα χοντρα ειναι μονο...και οντως δε το βουλωνει με τιποτα,και στην αεροπιπα μπορει να μιλαει!
δεν πηρες; Γιατι δεν πηρες
ρε τι διαβαζω νυχτιατικα
εμενα τιποτα απο αυτα δεν συνεβη
μπας κ ηρθε καμια αλλη
δεν πηρες; Γιατι δεν πηρες
τζιμη εγω την ειχα παρει αρχες καλοκαιριου,ακριβως οπως εγραψε ο ζαντ,τα ιδια ακριβως.μπας και πηρες καμια αλλη,πλακα πλακα!!! ;)ρε τι διαβαζω νυχτιατικα
εμενα τιποτα απο αυτα δεν συνεβη
μπας κ ηρθε καμια αλλη
Παραξενο
κ φιλια μου εδωκε κ δεν ειμαι κ κανας ωραιος
κ στο στομα τα πηρε κ κολο μου προσφερε αλλο που δεν πηρα