djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Μου ειπε θα βαλει γιατι της ειπα πως κλεινει το λαβλιστ αλλα δεν ξερω. Θες τηλ ; ;)
Γιες πλίζ!θενκ γιου βέρυ μάτς!
Μου ειπε θα βαλει γιατι της ειπα πως κλεινει το λαβλιστ αλλα δεν ξερω. Θες τηλ ; ;)
ε! Δωστό του παιδιού τι το ρωτάς; Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του;Μου ειπε θα βαλει γιατι της ειπα πως κλεινει το λαβλιστ αλλα δεν ξερω. Θες τηλ ; ;)
Εχεις πμ ;) καλο βολι...Γιες πλίζ!θενκ γιου βέρυ μάτς!
Εχεις πμ ;) καλο βολι...
Μας ανοιξατε την όρεξη με την Τζουλιάνα κάποιος και σ`εμένα το τηλέφωνό της?Εχεις πμ ;) καλο βολι...
Μας ανοιξατε την όρεξη με την Τζουλιάνα κάποιος και σ`εμένα το τηλέφωνό της?
Όπου αστράκια σεξλιστ στα Εγγλέζικα
Εχεις πμ ;) καλο βολιΜας ανοιξατε την όρεξη με την Τζουλιάνα κάποιος και σ`εμένα το τηλέφωνό της?
Είσαι ωραίος!!!
δεν ανοίγει εχει κλείσει το lovelist
Όπου αστεράκια σεξλιστ στα Εγγλέζικα
δεν ανοίγει εχει κλείσει το *******
Είστε άψογοι ευχαριστώ!
Όπου αστεράκια σεξλιστ στα Εγγλέζικα
okσεξλιστ συναδελφε όχι λοβλιστ...το γράφει ο άνθρωπας!!!
Σωστος φιλτατε σωστος ! Δεν εχει το φουλ αλλα ειναι καλες υπηρεσιες και τα ιδρωνει τα 60. Τιμιο το βουλγαρακιΕπειδή έχω καιρό που προσπάθησα να συναντήσω την τζουλιάνα και δεν έκατσε, νομίζω ότι εκτός απο αναλ μου είχε πει ότι δεν κάνει και cim
Θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος παληκάρια; (α και το κόστος 60 )
Σωστος φιλτατε σωστος ! Δεν εχει το φουλ αλλα ειναι καλες υπηρεσιες και τα ιδρωνει τα 60. Τιμιο το βουλγαρακι
Σωστος φιλτατε σωστος ! Δεν εχει το φουλ αλλα ειναι καλες υπηρεσιες και τα ιδρωνει τα 60. Τιμιο το βουλγαρακι
Κάνει κάνει αμα τα ιδρωνει ναι ;) !!! Αλλωστε και αυτες διαβατηριο εχουν και αυτες και μοιαζει το αλφαβητο ;) χαχαχαχα!!!Ρωσε,κανει εμεις να γαμαμε βουλγαρες?