laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Κάνει κάνει αμα τα ιδρωνει ναι ;) !!! Αλλωστε και αυτες διαβατηριο εχουν και αυτες και μοιαζει το αλφαβητο ;) χαχαχαχα!!!
Κάνει κάνει αμα τα ιδρωνει ναι ;) !!! Αλλωστε και αυτες διαβατηριο εχουν και αυτες και μοιαζει το αλφαβητο ;) χαχαχαχα!!!
Παντα ειχα την περιεργια να κανωενα γκαλοπ για την εθνικοτητα που δινει περισσοτερο κωλο...Τι λετε να ανοιξω ενα τοπικ?(ετσι το λενε?).Νομιζω παντως οτι οι πρωην σοβιετικες τον δινουν ευκολοτερα.Τι λετε?
Πολύ γενικό το σοβιετικές, εγώ νομίζω οι ουκρανές τον δίνουν πιο εύκολα, δεν είναι άσχημη ιδέα για θέμα.
Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ανοίξει κάποιο θέμα, στείλε ένα πμ σε κάποιον διαχειριστή και σίγουρα θα σε βοηθήσει.Εχεις δικιο!Ειναι γενικο.Πως ανοιγει ενα τοπικ?Το κανουμε μονοι μας ή το ζηταμε απο τους διαχειριστες?
Έλα μπείτε και εκφράστε άποψη το ανοιξα εγω πηγαιντε κεντρικη σελιδα θα φανει!Εχεις δικιο!Ειναι γενικο.Πως ανοιγει ενα τοπικ?Το κανουμε μονοι μας ή το ζηταμε απο τους διαχειριστες?
εύγε συνάδελφε πολύ καλή κριτική, αλλά για πέςμου, φιλιά δίνει η δεσπινίς? με γλώσσα ή χωρίς?Σωστος φιλτατε σωστος ! Δεν εχει το φουλ αλλα ειναι καλες υπηρεσιες και τα ιδρωνει τα 60. Τιμιο το βουλγαρακι
Μερικα πραγματα ειναι θεμα χημειας φιλτατε το ξερεις πολυ καλα... Οχι λεει...εύγε συνάδελφε πολύ καλή κριτική, αλλά για πέςμου, φιλιά δίνει η δεσπινίς? με γλώσσα ή χωρίς?
Μερικα πραγματα ειναι θεμα χημειας φιλτατε το ξερεις πολυ καλα... Οχι λεει...
δεν δινει φιλε...αν εισαι ο τυχερος, πες μας...εύγε συνάδελφε πολύ καλή κριτική, αλλά για πέςμου, φιλιά δίνει η δεσπινίς? με γλώσσα ή χωρίς?
Πολλες προτασεις...Αν διαβασεις το νημα, θα δεις....Ο,τι αποριες εχεις αφου το κανεις αυτο, ειμαστε εδω να βοηθησουμε φιλε.Καλησπέρα στου συναγωνιστές Αθηναίους! Θα βρίσκομαι για λίγες μέρες στην πρωτεύουσα και θα ήθελα τα φώτα σας... Κάποια πρόταση ίσως;!
σωστός όπως πάνταΠολλες προτασεις...Αν διαβασεις το νημα, θα δεις....Ο,τι αποριες εχεις αφου το κανεις αυτο, ειμαστε εδω να βοηθησουμε φιλε.
Πολλες προτασεις...Αν διαβασεις το νημα, θα δεις....Ο,τι αποριες εχεις αφου το κανεις αυτο, ειμαστε εδω να βοηθησουμε φιλε.
φίλτατε αν αυτή δεν... τότε και εγώ μάλλον δεν....δεν δινει φιλε...αν εισαι ο τυχερος, πες μας...
οκφίλτατε αν αυτή δεν... τότε και εγώ μάλλον δεν....