zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Ο Πασχος εφετος κανει την ευθεια του την Πρωτομαγια (καπου του Αγίου Ενδιάμεσα)...Επειδη οι τοπ20 θα πανε στην πορεια μαζι με τον Τσιπρα, να στο κανονισουμε Μ. Παρασκευη? Μ. Σαββατο ξεχνα το γιατι ειναι του "Χριστος Ανεστης" και θα εχει πολλα μπαμ-μπαμ και οι καλντέρισες φοβουνται...Αλλα και παλι πεφτει η νηστεια στη μεση και δεν θα τσιμπουκωνουν. Βεβαια το μη τσιμπουκωμα θα σας στοιχισει κατι τις λιγοτερο, αλλα μαλλον δεν θα περασετε καλα. Αρα η προταση μου ειναι να το αφησετε ή για την 25η Μαρτιου που ετσι και αλλιως δεν θα κανουν παρελαση, ή , ακομα καλυτερα για 4 Ιουλιου που ειναι και η γιορτη της ανεξαρτησιας των Αμερικανων (μιας και μιλαμε για ανεξαρτητες)...[size=12pt]Φίλοι Καλησπέρα,
Επιτέλους έκανα account και εγώ και όπως όλοι θέλω την βοήθειά σας!!
Πρόκειται να διοργανώσω γύρω στο Πάσχα Bachelor Party σε καλό φίλο και θέλω οποσδήποτε να το κάνω με call girls.
Θα μπορούσατε λοιπόν να με βοηθήσετε να βρούμε τις 20 καλύτερες ανεξάρτητες κοπέλες???
Ευχαριστώ![/size]
Σκεψου λιγο (εχεις παρα πολυ καιρο μπροστα σου) και πες μας φιλε...Εδω ειμαστε για να σε βοηθησουμε....