dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Μην μου πεις εκει κοντα στο πολυτεχνειο σε γνωστη οδο ; ;;;και αλλου , και αλλου.... ;)
Μην μου πεις εκει κοντα στο πολυτεχνειο σε γνωστη οδο ; ;;;και αλλου , και αλλου.... ;)
ναι ρε, το cow της μου εχει μεινει αξεχαστο....και το ντυσιμο της απο τα πρωτα... ;)
ακριβως!Μην μου πεις εκει κοντα στο πολυτεχνειο σε γνωστη οδο ; ;;;
Θυμισε μου αυριο να σου πω ιστορια απο παλια με αυτην !!! Χαχαχαχαχα εποχες μαμπα που ολα μα ολα ηταν ωραια για εμας τους κυνηγους!!!ναι ρε, το cow της μου εχει μεινει αξεχαστο....και το ντυσιμο της απο τα πρωτα... ;)
ναι ρε, το cow της μου εχει μεινει αξεχαστο....και το ντυσιμο της απο τα πρωτα... ;)
και αλλου , και αλλου.... ;)
Στο 8 νουμερο ειναι ακομα ; ;)ακριβως!
απο οτι μου λενε στο δρομο, ακομα κυνηγας... ;)Θυμισε μου αυριο να σου πω ιστορια απο παλια με αυτην !!! Χαχαχαχαχα εποχες μαμπα που ολα μα ολα ηταν ωραια για εμας τους κυνηγους!!!
εσυ ξερεις πιο πολλα απο οτι φανταζομουν...κοιτα αν δεις που σιγουρα σε εχω πετυχει σε καμια εισοδοστο νουμερο 30
δεξια οπως ανεβαινουμε?
Η πουτανα δεν κοβει το γαμησι και ο dinger ποτε το κυνηγι !!!απο οτι μου λενε στο δρομο, ακομα κυνηγας... ;)
αυτα στην συναντηση των Ιπποτων...Στο 8 νουμερο ειναι ακομα ; ;)
εσυ ξερεις πιο πολλα απο οτι φανταζομουν...κοιτα αν δεις που σιγουρα σε εχω πετυχει σε καμια εισοδο
εσυ ξερεις πιο πολλα απο οτι φανταζομουν...κοιτα αν δεις που σιγουρα σε εχω πετυχει σε καμια εισοδο
παντως εκτος απο το μερος που λεμε , για να ξερουν και οι φιλοι κανει meetings και σε χοτελ Λ Αλεξανδρας η και Αχαρνων...Και επειδη παιρνει ταξι την φορτωνεις και στην πουτανοφορα...
Χαχαχαχαχαχαχα!!! Αυριο ή μεθαυριο ;;;αυτα στην συναντηση των Ιπποτων...
περιμενω να πεις ;)Χαχαχαχαχαχαχα!!! Αυριο ή μεθαυριο ;;;
Ε κοντα στο μουσειο ειναι το... 8 !!!! ;) ;) ;) ;)την πρωτη φορα με το ζορι την επεισα να ερθει στο αττικη
Μετα μεταξυ
την επαιρνα με την μηχανη απο μουσειο
πρωτη μουρη ημουν ο ατιμος
φανταζεσαι να βαλεις στελλα πανω σε μηχανη? εκει να δεις... ;)την πρωτη φορα με το ζορι την επεισα να ερθει στο αττικη
Μετα μεταξυ
την επαιρνα με την μηχανη απο μουσειο
πρωτη μουρη ημουν ο ατιμος
σχετικα με απαντησεις, πμ,κλπτι οδηγιες θα ηθελες ?