Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
εχει χωρο στοκ κορυδαλλο 1 ωρα 50 ευρο για μια εκτονωση 70 για δυο?
εχει αποψη κανεις?
εχει αποψη κανεις?
Καλημέρα παιδιά. Αν και γνωρίζω καιρό το για το site είμαι νέος στην παρεά σας.Έχετε να προτείνετε κάποια κοπέλα που να είναι πολύ GFE, να φιλάει χαδάκια και τέτοια, σε σχετικά καλή τιμή? Σε αυτήν την φάση θέλω κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
Εγω που ειμαι καμπυλοφαγος
λες
ποσα ξερεις ποσα ξερεις
ο peter δεν εχει φανει κ ανησυχω
Εχει κολαρα οντως
θα δοκιμασω πρωτα τη στελλα
με εφτιαξε η κριτικη σου
Το τηλεφωνο παραπεμπει σε ναταλια !μια κακομουτσουνη βρωμιαρα με 50 ευρω +20 για κωλαρακι οπως θυμαμαι αλλα αχρηστο τεμαχιο !βρωμιαρα προσπαθει να αποφυγει την δευτερη φορα στην ωρα !πολυ μπλα μπλα απο τηλεφωνο ταζει πολλα ,αλλα απο κοντα αφου σου ζαλισει τα παπαρια πως με βλεπεις ειμαι θεα κλπ μετα κανει οτι μπορει για να γλυτωσει το φυστικωμα !!! ΔΕΝ συστηνεται ...εχει χωρο στοκ κορυδαλλο 1 ωρα 50 ευρο για μια εκτονωση 70 για δυο?
εχει αποψη κανεις?
συμφωνω απόλυτα Παρτην κ θα σε αποζημιώσει φιλε. Υπομονη λιγο γιατι εχει περίοδο.Μπραβο ρωσε...txs
συμφωνω απόλυτα Παρτην κ θα σε αποζημιώσει φιλε. Υπομονη λιγο γιατι εχει περίοδο.
τι οδηγιες θα ηθελες ?καλησπερα σε ολη την παρεα..ειμαι νεος στο σαιτ αν και το παρακολουθω χρονια μολις σημερα καταφερα να κανω λογαριασμο μετα απο εκατονταδες προσπαθειες...ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας και μολις βρω τα πατηματα μου θα γραψω καποιες κριτικες για μερικα κοριτσοπουλα...[size=10pt]καποιες οδηγιες [/size]απο τους παλιους θα με χαροποιουσαν ιδιαιτερα!!!
τι καμπυλοφαγος ρε. αυτο ειναι τανκερ
κι ουτε προκειται για κατι τετοιο. ουστ μακρια απο μενα αυτα
ζεις ακομα?????
Την ρωσσιδα την ρωσσιδα ; Με το τατου πανω απο τον κωλο;;; Ξερω εγω αν ειναι ;) χεχεχεχεχε κατηγορια μου βλεπεις ;)Ερωτηση μπας και θυμαται κανεις....Υπηρχε μια κοντη ξανθια αλεξανδρα...ζηταγε 60 ευρο 35+ ξερει κανεις τιποτα;
Την ρωσσιδα την ρωσσιδα ; Με το τατου πανω απο τον κωλο;;; Ξερω εγω αν ειναι ;) χεχεχεχεχε κατηγορια μου βλεπεις ;)
Ερωτηση μπας και θυμαται κανεις....Υπηρχε μια κοντη ξανθια αλεξανδρα...ζηταγε 60 ευρο 35+ ξερει κανεις τιποτα;
Ναι ειχε και ενα ταττουαζακι πανω απο εκει.δεν θα το ελεγα και μικρο....νομιζω κατι φιογκακια ηταν αν θυμαμαι καλα
και αλλου , και αλλου.... ;)ναι αυτη
κανονικα συνεχιζει απο οτι ξερω
Αλλα μονο bill κ prive
την αλεξανδρα 27 λες μαλλον?
Το ριξε στα 50 πολυ καλη
Οσο μποι της λειπει......
ναι ρε, το cow της μου εχει μεινει αξεχαστο....και το ντυσιμο της απο τα πρωτα... ;)www.*******.gr/ad.php?adId=259731-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.*******.gr/ad.php?adId=259731-6&cityId=2&subcatId=65[/url]
Ελα φιλε zadren δικο σου !!! Αν θες παραπανω πληροφοριες ξερεις... Εντος... Χαχαχαχαχαχααχα