jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ναι ρε...εχω το 903...παιζει ακομα?
το χω χασειι καιρο το νουμερο >
δεν εχει ακουστει κατι τελευταια
Παιδες,ξερει να παιζει πουθενα καμια καλη μαυρουλα;
η δευτερη ειναι
Απο οσο ξερω Ναι! Η μια ειναι σε γραφειο τωρα αλλα παιζει και prive... η αλλη σε κλειστο κυκλο σιγουρα!παιζουν ακομα αυτες??
www.lovelist.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65[/url]η Juliana29 δουλευει η εχει σταματησει?
Μενει με τη μπαμπουσκα;Παιχταρα μου zadren, αυτο παιζει ακομα για το ποπουδακι .....αλλα επειδη μενει με το family μαζι εχει ενα θεμα με τιs ωρεs ...τα γνωστα τωρα ξερειs !!!!
Μενει με τη μπαμπουσκα;
Εγώ δε θα άφηνα έξω και μια Izabella πάντως... είναι σούπερ επαγγελματίας και θα τα κατάφερνε και σαν gfe
που εισαι εσυ ρε??? ετσι ειπαμε?Παιχταρα μου zadren, αυτο παιζει ακομα για το ποπουδακι .....αλλα επειδη μενει με το family μαζι εχει ενα θεμα με τιs ωρεs ...τα γνωστα τωρα ξερειs !!!!
Μπραβο ρωσε...txswww.*******.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.*******.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65[/url]
Εδω σε εχω φιλε!!! Ναι δουλευει προσωπικα ειναι απο τα τακτα χρονικα ραντεβου μου ;) τιμια στο 60αρι!
Απο εμενα παντως με κλειστα τα ματια παιξε μπαλα!!! Και ξερεις εγω δεν πεφτω εξω σχεδον ποτε !!! Αλλωστε τα ιδια γουστα εχουμε!!!Μπραβο ρωσε...txs
δεν λενε και πολλα...που ειναι εκεινες οι παλιες μαυρες μουναρες με τα φοβερα σωματα και τις κολαρες...
Οταν μου ανοιξεις την "πορτα" θα παω, το ξερεις....Απο εμενα παντως με κλειστα τα ματια παιξε μπαλα!!! Και ξερεις εγω δεν πεφτω εξω σχεδον ποτε !!! Αλλωστε τα ιδια γουστα εχουμε!!!
που εισαι εσυ ρε??? ετσι ειπαμε?
Ευχαριστω για το ινφο, φιλε
Χαχαχαχα !!! ναι ρε φιλε δεν πολυ μπαινω ......εχουμε τα θεματα μαs αυτη την περιοδο ...... παντωs και εγω το μικρο το συστηνω .....!!!
Απο εβδομαδα τωρα εχουν ερθει οι ρωσσοι !!! Το φροντισα για εσενα τα καλυτερα ειπα !!! ;)Οταν μου ανοιξεις την "πορτα" θα παω, το ξερεις....