jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ωραιος...σωθηκες τοτε...
λες
ποσα ξερεις ποσα ξερεις
ο peter δεν εχει φανει κ ανησυχω
ωραιος...σωθηκες τοτε...
φιλε εγω δεν εγραψα ότι είναι μοντελο εγραψα για την κωλαρα της.γουστα είναι αυτά αλλα εγω την βρηκα στο γαμησι καλη και χωρις βιασύνες και στην τελικη τετοια πεταχτη κωλαρα δεν εχω βρει ακομα και σε τιμη τετοια.ειπα ότι από φατσα δεν λεει ,είναι γυρω στα 40 το πολύ ..Εγω που ειμαι καμπυλοφαγος
φιλε εγω δεν εγραψα ότι είναι μοντελο εγραψα για την κωλαρα της.γουστα είναι αυτά αλλα εγω την βρηκα στο γαμησι καλη και χωρις βιασύνες και στην τελικη τετοια πεταχτη κωλαρα δεν εχω βρει ακομα και σε τιμη τετοια.ειπα ότι από φατσα δεν λεει ,είναι γυρω στα 40 το πολύ ..
φιλε απο τα λιγα που ξερω για την περιπτωση αυτη (ειχα κλεισει ραντεβου παλαιοτερα)
Στο τηλεφωνο επιβεβαίωσης ραντεβου, ηταν αλλη γυναικα. Αρα θα ειναι γραφειο...
Η τιμη ηταν 80+20+20...Ειχα πει να δοκιμασω αλλα με την επικοινωνια που ειπα παρα πανω δεν το εκανα...κοτεψα.
Βεβαια το φαινομενο αυτο εχει συμβει και με αλλη (βαλερια ρωσιδα μιλφ) αλλα ειναι καθαρη απο γραφεια. Απλα ειχε τηλεφωνητη...
Δεν ξερω καποια αλλη ινφο...
Δεν κρατήθηκες πάλι....Υστερα απο καταδρομη,θα μεταφερω αυριο κριτικη για την λεγαμενη...
Nα αξιζε και η θεα!!!!!!
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα ρε φιλος Vagoulas ο κωλος ειναι μανταρα
http://[URL unfurl="true"]www.sexaggelies.gr/uf/classifieds/8644-classifieds-IMG_20131117_143056.jpg[/img[/URL]]
και παιζει και μπακα και οχι μονο
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sexaggelies.gr/uf/classifieds/8644-classifieds-IMG_20131202_201552.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θεε και κυριε!!! :priest: :priest: :priest:
που να το κανουμε καλα αυτο το θηρίο??? ειμαστε και μιας ηλικιας.. :oldman: ενα μπραβο παντως σε οποιον Ηρωα! το δάμασε! :cool:
μαν καμια σχεση με την τζενη...και καμια σχεση το προγραμμα της μαιρης με της τζενης..πιστεψε με...
αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθεί και πιο παλια?
καμια άλλη ετσι παρομοια περιπτωση παιζει? μ ενδιαφερει μ χωρο δικο της
Μαγια μιλφ πολυ καλη πολλες οι κριτικες απο εδω ψαξε και θα δεις ;) ! Κατ´εμε αξιζει τα λεφτα της και τα τιμαει!!!αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθεί και πιο παλια?
καμια άλλη ετσι παρομοια περιπτωση παιζει? μ ενδιαφερει μ χωρο δικο της
http://[URL unfurl="true"]www.sexaggelies.gr/uf/classifieds/8644-classifieds-IMG_20131117_143056.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η συγκεκριμενη εχει τη φημη ξεπετας
εχουν γραφει κριτικες προ 2 ετων
οτι εφευγε στο 20λεπτο
προσοχη λοιπον
εκανε και ντουετο με μια ξανθια οπως εγραψε συναγωνιστης
Εγώ πάντως για μία εκτόνωση κάθομαι 40 - 45 λεπτά με 50€, και όλα καλάΗ πρώτη είναι αυτή: Σε σχέση με τις παλιές της φωτό έχει προσθέσει στήθος από τότε, που έχει και πολύ ωραία αίσθηση, κι αν δεν το ξέρεις νομίζεις ότι είναι φυσικό.
Δεν είναι Ελληνίδα, αλλά Αλβανίδα. Είναι γυναικάρα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ μ' αυτό, με ωραίο κορμί καμπυλωτό με πιασίματα (ποδάρες, κωλάρα) και επίσης όμορφο πρόσωπο αλά Παναγιώτα Βλαντή (την ηθοποιό) για να πάρεις μια ιδέα. Υστερεί δυστυχώς σε υπηρεσίες που είναι (τουλάχιστον την 1η φορά, που την συνάντησα εγώ πριν αρκετούς μήνες, ίσως και πάνω από χρόνο) λίγο αποστειρωμένες και με αίσθηση στούντιο: φιλιά με δυσκολία και ρηχά, πίπα χωρίς προφυλακτικό υπό προϋποθέσεις (αν θεωρήσει ότι είσαι καθαρός, έστω κι αν έχεις κάνει μπάνιο προηγουμένως), κώλο δεν δίνει αν θυμάμαι καλά, τουλάχιστον σίγουρα όχι στη βασική χρέωση των 50 Ευρώ, που είναι ο "κράχτης" της: δηλαδή για μισή ώρα με 1 εκτόνωση. Αν θες 2η εκτόνωση πάει άλλα τόσα, ενώ αν θες συνάντηση διάρκειας μιάς ώρας, ώστε να είσαι άνετος, αλλά με μια εκτόνωση και μασάζ μετά η ταρίφα της είναι στα 80 Ευρώ. Έχει δε ένα θεματάκι με τον χρόνο, τον οποίο αρχίζει να τον μετράει από την ώρα που μπαίνεις στο διαμέρισμά της κι όχι όταν ξεκινάει το ματς, αφού δηλ. φρεσκαριστείς πρώτα, πράγμα που με άγχωσε και υποχρεώθηκα στην πορεία να επεκτείνω το ραντεβού κατά μισή ώρα ακόμα, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά, ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν την ξανασυνάντησα έκτοτε, αν και μου άρεσε πολύ εμφανισιακά και μολονότι πιστεύω ότι την 2η φορά τα πράγματα θα ήταν καλύτερα απ' ο,τι την πρώτη, λόγω κάπως μεγαλύτερης οικειότητας. Συμπερασματικά, για ένα ξεφόρτωμα είναι οκ έως καλή (κυρίως λόγω εμφάνισης), αλλά υπό προϋποθέσεις. Τσέκαρε κι εδώ: υπάρχουν αρκετές αναφορές για πάρτη της.
Απο την τιμη και μονο (ασε που και το σωμα της δεν ειναι αυτο με τιποτα) καταλαβαινεις. Η Τζενη επαιζε στα 100 και ακομα και να συνεχισει το επαγγελμα, παλι 100 θα επερνε...Συν οτι η Τζενη δεν δουλευε τετοιο στυλ...H πρώην Τζένη αλβανίδα.Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να μυριστεί κάποιος γιατί
βαφτίστηκε "Μαρία ελληνίδα"
Να παντρευτεις θελεις? η να γαμησεις?Καλημέρα παιδιά. Αν και γνωρίζω καιρό το για το site είμαι νέος στην παρεά σας.Έχετε να προτείνετε κάποια κοπέλα που να είναι πολύ GFE, να φιλάει χαδάκια και τέτοια, σε σχετικά καλή τιμή? Σε αυτήν την φάση θέλω κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
? τιμη + ηλικιαΚαλημέρα παιδιά. Αν και γνωρίζω καιρό το για το site είμαι νέος στην παρεά σας.Έχετε να προτείνετε κάποια κοπέλα που να είναι πολύ GFE, να φιλάει χαδάκια και τέτοια, σε σχετικά καλή τιμή? Σε αυτήν την φάση θέλω κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα