vagosofarmakotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
παραλιγο εγω την περασμενη εβδομαδα αλλα κρυωνε χαχαχαχαφανταζεσαι να βαλεις στελλα πανω σε μηχανη? εκει να δεις... ;)
παραλιγο εγω την περασμενη εβδομαδα αλλα κρυωνε χαχαχαχαφανταζεσαι να βαλεις στελλα πανω σε μηχανη? εκει να δεις... ;)
Λες να μην σηκωνει το τοναζ;φανταζεσαι να βαλεις στελλα πανω σε μηχανη? εκει να δεις... ;)
οκ ευχαρηστω για την ενημερωση ;)Το τηλεφωνο παραπεμπει σε ναταλια !μια κακομουτσουνη βρωμιαρα με 50 ευρω +20 για κωλαρακι οπως θυμαμαι αλλα αχρηστο τεμαχιο !βρωμιαρα προσπαθει να αποφυγει την δευτερη φορα στην ωρα !πολυ μπλα μπλα απο τηλεφωνο ταζει πολλα ,αλλα απο κοντα αφου σου ζαλισει τα παπαρια πως με βλεπεις ειμαι θεα κλπ μετα κανει οτι μπορει για να γλυτωσει το φυστικωμα !!! ΔΕΝ συστηνεται ...
Και ξαναλεω για να σου διαλυσω και τους τελευταιους ενδοιασμους ... ΜΑΚΡΙΑ !!!!!!οκ ευχαρηστω για την ενημερωση ;)
Παρε εδω και θα το ευχαριστηθεις !!!
Εχεις 2 Interfaces. Το ένα είναι το public και το άλλο το private. Το public είναι αυτό που διαβαζεις τωρα. Από εδώ ποσταρεις μηνυματα, απαντας σε μηνυματα φιλων, διαβαζεις κλπ. Δηλαδη με λιγα λογια συμμετεχεις στο forum. Στο private interface ανταλλασεις μηνυματα prive στυλ. Δηλαδη είναι κατι σαν πλατφορμα e-mail. Ιδιωτικα μηνυματα και πολλες φορες συζητησεις σε στυλ μηνυματων κλπ. Από εδώ ο,τι μηνυμα φευγει και ερχεται δεν εμφανιζεται δλδ στο public interface…Συνηθως είναι καλο όταν θες να μοιραστεις καποιο τηλεφωνο η καποια φωτο που δεν μπορεις να το μοιραστεις δημοσια. Επισης είναι ότι πρεπει αν καποια φορα ερθεις σε προσωπικη αντιπαραθεση με καποιον συναγωνιστη-που μπορει να συμβει καθοτι ειμαστε πολλα μπουμπουκια μαζεμενα εδώ μεσα-να λυσεις παρεξηγησεις μιας και αν το κανεις public κουραζει και θα σβηστουν από τους moderators ετσι κι’αλλιως.σχετικα με απαντησεις, πμ,κλπ
φανταζεσαι να βαλεις στελλα πανω σε μηχανη? εκει να δεις... ;)
καλημερα, τζιμη...
κατι θα κανουμε... ;)καληνερα γιγαντα
κανα ζουμπουρλουδικο μιλφακι που να ανεβαινει μαρουσι?
πιο κατατοπιστικος δεν γινετε..το τελειο σκονακι...μεχρι και διαγωνισμα γραφω αδερφε ζαντ...ευχαριστω πολυ !!!Εχεις 2 Interfaces. Το ένα είναι το public και το άλλο το private. Το public είναι αυτό που διαβαζεις τωρα. Από εδώ ποσταρεις μηνυματα, απαντας σε μηνυματα φιλων, διαβαζεις κλπ. Δηλαδη με λιγα λογια συμμετεχεις στο forum. Στο private interface ανταλλασεις μηνυματα prive στυλ. Δηλαδη είναι κατι σαν πλατφορμα e-mail. Ιδιωτικα μηνυματα και πολλες φορες συζητησεις σε στυλ μηνυματων κλπ. Από εδώ ο,τι μηνυμα φευγει και ερχεται δεν εμφανιζεται δλδ στο public interface…Συνηθως είναι καλο όταν θες να μοιραστεις καποιο τηλεφωνο η καποια φωτο που δεν μπορεις να το μοιραστεις δημοσια. Επισης είναι ότι πρεπει αν καποια φορα ερθεις σε προσωπικη αντιπαραθεση με καποιον συναγωνιστη-που μπορει να συμβει καθοτι ειμαστε πολλα μπουμπουκια μαζεμενα εδώ μεσα-να λυσεις παρεξηγησεις μιας και αν το κανεις public κουραζει και θα σβηστουν από τους moderators ετσι κι’αλλιως.
Λιγα λογια για τις εντολες που θα σου χρειαστουν, τουλαχιστον για την αρχη. Μετα τα υπολοιπα θα τα μαθεις με την χρηση…Σου παραθετω τη βασικη συνταγη «απαντησης-παραθεσης» στην παρακατω εικονα…
Παμε λιγο στο private interface….Στην παρακατω εικονα μπορεις να δεις πως θα διαχειριστεις τα μηνυματα που σου εχουν στειλει…Απλα σου εχω γραψει καποιες σημειωσεις για αρχη…Επισης εχεις και την σελιδα με τα εξερχομενα. Αν τα αποθηκευσεις πριν τα σττειλεις (υπαρχει τετοιο Link) θα τα βλεπεις εκει .
Επισης εχεις την δυνατοτητα να επισκεφτεις των μελων τα προφιλ (επομενη εικονα) και να μπορεις να δεις καποιες λεπτομερειες για τον καθενα από εμας. Βασικες, όπως τοπος διαμονης, ηλικες κλπ. Επισης ποιους εχουν φιλους, τι κριτικες εχουν ανεβασει, τα μηνυματα που εχουν ποσταρει στο public interface κλπ…Θα βοηθηθεις πολύ να δεις πολλα πραγματα για εμας…
Ειμαι σιγουρος ότι για αρχη θα βοηθηθεις από το ποστ αυτό. Αν για καποιο λογο εχεις καποιο προβλημα, χτυπας και σου το λυνουμε…Γενικα εδώ μεσα ολοι είναι ενταξει παιδια και βοηθανε…
Καλη αρχη λοιπον και καλωσορισες στο μερος που Παγωνει την Κολαση! ;)
Εχεις 2 Interfaces. Το ένα είναι το public και το άλλο το private. Το public είναι αυτό που διαβαζεις τωρα. Από εδώ ποσταρεις μηνυματα, απαντας σε μηνυματα φιλων, διαβαζεις κλπ. Δηλαδη με λιγα λογια συμμετεχεις στο forum. Στο private interface ανταλλασεις μηνυματα prive στυλ. Δηλαδη είναι κατι σαν πλατφορμα e-mail. Ιδιωτικα μηνυματα και πολλες φορες συζητησεις σε στυλ μηνυματων κλπ. Από εδώ ο,τι μηνυμα φευγει και ερχεται δεν εμφανιζεται δλδ στο public interface…Συνηθως είναι καλο όταν θες να μοιραστεις καποιο τηλεφωνο η καποια φωτο που δεν μπορεις να το μοιραστεις δημοσια. Επισης είναι ότι πρεπει αν καποια φορα ερθεις σε προσωπικη αντιπαραθεση με καποιον συναγωνιστη-που μπορει να συμβει καθοτι ειμαστε πολλα μπουμπουκια μαζεμενα εδώ μεσα-να λυσεις παρεξηγησεις μιας και αν το κανεις public κουραζει και θα σβηστουν από τους moderators ετσι κι’αλλιως.
Λιγα λογια για τις εντολες που θα σου χρειαστουν, τουλαχιστον για την αρχη. Μετα τα υπολοιπα θα τα μαθεις με την χρηση…Σου παραθετω τη βασικη συνταγη «απαντησης-παραθεσης» στην παρακατω εικονα…
Παμε λιγο στο private interface….Στην παρακατω εικονα μπορεις να δεις πως θα διαχειριστεις τα μηνυματα που σου εχουν στειλει…Απλα σου εχω γραψει καποιες σημειωσεις για αρχη…Επισης εχεις και την σελιδα με τα εξερχομενα. Αν τα αποθηκευσεις πριν τα σττειλεις (υπαρχει τετοιο Link) θα τα βλεπεις εκει .
Επισης εχεις την δυνατοτητα να επισκεφτεις των μελων τα προφιλ (επομενη εικονα) και να μπορεις να δεις καποιες λεπτομερειες για τον καθενα από εμας. Βασικες, όπως τοπος διαμονης, ηλικες κλπ. Επισης ποιους εχουν φιλους, τι κριτικες εχουν ανεβασει, τα μηνυματα που εχουν ποσταρει στο public interface κλπ…Θα βοηθηθεις πολύ να δεις πολλα πραγματα για εμας…
Ειμαι σιγουρος ότι για αρχη θα βοηθηθεις από το ποστ αυτό. Αν για καποιο λογο εχεις καποιο προβλημα, χτυπας και σου το λυνουμε…Γενικα εδώ μεσα ολοι είναι ενταξει παιδια και βοηθανε…
Καλη αρχη λοιπον και καλωσορισες στο μερος που Παγωνει την Κολαση! ;)
Ξεροχυνω με αυτοσχεδιες κarτελες γιγαντα zad
παιδια εκεινη η ντανιελα που χαθηκε??
φιλε εχω καπου ανεβασει σχολιο και κριτικη για την κοπελα...Την ειδα περιπου 2 μηνες πριν. Η φωτο ειναι ψευτικη. Ο,τι βλεπεις δεν υπαρχει. Ανυπαρκτη αδυνατη πολυ (μα πολυ μιλαμε) ασχημη και προγραμμα δεν ξερω αλλα ουτε και εσυ θα δικιμαζες...Εχει 5 κινητα που ολα βαρουσαν (δεν πιστευω απο πελατες). Η εικονα της ειναι γενικα θλιβερη. Εμενα μου θυμησε κοπελα της Σωκρατους στις 6οο το πρωι....Αυτα.εχει χωρο στοκ κορυδαλλο 1 ωρα 50 ευρο για μια εκτονωση 70 για δυο?
εχει αποψη κανεις?
την πρωτη φορα με το ζορι την επεισα να ερθει στο αττικη
Μετα μεταξυ
την επαιρνα με την μηχανη απο μουσειο
πρωτη μουρη ημουν ο ατιμος