alexandro1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 123
- Πόντοι
- 280
μερικοι παπαδες ειναι και επικυνδυνοι....be carefull προσεκτικα...Υπάρχει μπόλικη βιβλιογραφία Ζαντ. Η συγκεκριμένη έχει κάποιας μορφής τρέλα, και είναι εντελώς με τα φεγγάρια της. Την έχω συναντήσει 3 φορές, και σε όλες έχει δεχθεί fisting καργα...Σε κάποιους εδώ μέσα το έχει παίξει μουρλάρα με παράξενες γκριμάτσες και φάτσες που τρόμαξαν οι άνθρωποι. Έχει 5αρια φυσικά, μουνί χοάνη, (εξ'ου και το fisting), και αν καβλώσει καλά κάνει παπάδες....
ψαχνω τηλ και τιποτα υπαρχει εχω διαβασει και με αλλο ονομα αλλα τιποτα
αργησες...τωρα θα περιμενεις την επανεμφανιση της...ψαχνω τηλ και τιποτα υπαρχει εχω διαβασει και με αλλο ονομα αλλα τιποτα
αν διάβαζες και λίγο ακόμη θα έβρισκες αυτό που ήθελεςψαχνω τηλ και τιποτα υπαρχει εχω διαβασει και με αλλο ονομα αλλα τιποτα
αργησες...τωρα θα περιμενεις την επανεμφανιση της...
φιλε μου εχω διαβασει και για την αλλαγη ονοματος αν ειναι αυτο που εννοεις αλλα οι φωτο που ειδα δεν ειναι ιδιεςαν διάβαζες και λίγο ακόμη θα έβρισκες αυτό που ήθελες
για να το λες κατι θα ξερεις ευχαριστω υπομονη ;) ;) ;)αργησες...τωρα θα περιμενεις την επανεμφανιση της...
και ποτε ηταν?.....φιλε μου εχω διαβασει και για την αλλαγη ονοματος αν ειναι αυτο που εννοεις αλλα οι φωτο που ειδα δεν ειναι ιδιες
α οκ καταλαβα ευχαριστωκαι ποτε ηταν?.....
ευχαριστω για ολα + ολουςμερικοι παπαδες ειναι και επικυνδυνοι....be carefull προσεκτικα...
πολυ κοντα εισαι.και ειναι και αλλη μια.
σορρυ μαν αλλα τα σχολια για μαρινα60 ειναι 3-4...τα υπολοιπα ειναι και για βερονικα αν ειδες.Μ αρεσει που γραφετε τρεις σελιδες για Μαρινα60 και Καρινα που είναι μιλφ εδώ και 15 χρονια. Και ο Διορθωτης όχι μονο δεν σβηνει αλλα συμμετεχει κιολας. Α ρε πουτανα κοινωνια . Δεν θαρουμε στα πραγματα ?
Για την Βερόνικα δυο κλικ πιο πανω, θα δεις απάντηση. Για δυνατά πιπίνια δες κριτικές, εκει είναι τα περισσότερα μαζεμέναΤελικά την βερονικα σε πιο τηλ την βρίσκουμε? καμία πρόταση και για κανένα αλλο δυνατο πιπίνι?
Μονο που η Μαρινα ΗΤΑΝ γκιλφσορρυ μαν αλλα τα σχολια για μαρινα60 ειναι 3-4...τα υπολοιπα ειναι και για βερονικα αν ειδες.