Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
οκ αρχηγε θα περιμενω ;)Μολις τσεκαρω....θα σου πω.
οκ αρχηγε θα περιμενω ;)Μολις τσεκαρω....θα σου πω.
ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΗΡΑ ΜΑΡΙΝΑ60,ΓΙΑ ΦΟΛΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ!!!Φιλε μου έγινε το τεστάρισμα ? ενημέρωσε αν θες γιατί την γλυκοκοιτάζω
Βγαζεις ματι αδελφε..γραφε με μικρα ρε συ. ;)ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΗΡΑ ΜΑΡΙΝΑ60,ΓΙΑ ΦΟΛΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ!!!
σκεφτεται οσους φορανε γυαλια ο ανθρωπος γκρινιαρηΒγαζεις ματι αδελφε..γραφε με μικρα ρε συ. ;)
εχεις δικιο φιλε συγνωμηΒγαζεις ματι αδελφε..γραφε με μικρα ρε συ. ;)
Δεν γκρινιαζω ρε συ ο μονος λογος που θα γκρινιαζα ειναι γιατι δεν εχω παρει Μαρινα ακομα και θελω να δοκιμασω τις αντοχες μου.σκεφτεται οσους φορανε γυαλια ο ανθρωπος γκρινιαρη
να παρεις φιλε να παρειςΔεν γκρινιαζω ρε συ ο μονος λογος που θα γκρινιαζα ειναι γιατι δεν εχω παρει Μαρινα ακομα και θελω να δοκιμασω τις αντοχες μου.
Με εσενα, μαλλον θα δοκιμασει αυτη τις αντοχες της!! ;)Δεν γκρινιαζω ρε συ ο μονος λογος που θα γκρινιαζα ειναι γιατι δεν εχω παρει Μαρινα ακομα και θελω να δοκιμασω τις αντοχες μου.
με πεθανες ρε! θα δειξει φιλε το μονο σιγουρο ειναι θα γινει μαχη!Με εσενα, μαλλον θα δοκιμασει αυτη τις αντοχες της!! ;)
παρασκευη πρωτη φορα μαζι της φιλε ετοιμασου για πολεμο!!!με πεθανες ρε! θα δειξει φιλε το μονο σιγουρο ειναι θα γινει μαχη!
ετσι ειναι εχεις απολυτο δικιοΜε εσενα, μαλλον θα δοκιμασει αυτη τις αντοχες της!! ;)
ουτε εγω αλλα σιγα μην γκρινιαξω.....Δεν γκρινιαζω ρε συ ο μονος λογος που θα γκρινιαζα ειναι γιατι δεν εχω παρει Μαρινα ακομα και θελω να δοκιμασω τις αντοχες μου.
η γνωστή καρίνα....
οκ, ευχαριστω...
Νασαι καλά..αλλά εσυ που ξέρεις τοσα πολλά πως σου ξέφυγε αυτή...??οκ, ευχαριστω...