zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
H Αννουλα
H Αννουλα
μολις μιλησα το σηκωσε με την πρωτη
80,00 1 ωρα 1 φορα
2 φορα 20,00
ευγενεστατη και τελεια ελληνικα σε ερωτηση μου οι φωτος ειναι πραγματικες ειπε θα με δεισ απο κοντα θα την τεσταρω αυριο μεσημερακι και θα εχετε ενημερωση ελπιζω να μην φαω φολα!!!!
Φιλε μου έγινε το τεστάρισμα ? ενημέρωσε αν θες γιατί την γλυκοκοιτάζω
Ευχαριστώ για την απάντηση, με ξανα έβαλες στην θέση μου.... :'(
Τι παραπανω να γνωριζουμε εμεις? Μας τα ειπες ολα εσυ...Συναγωνιστές τα φώτα σας, ίσως είμαι εκτός θέματος και θα έπρεπε να το δημοσιεύσω στα κορίτσια badoo αλλά επειδή με έκανε τούρμπο με τις φωτογραφίες της και παίρνει δωράκι σαν ανεξάρτητη όπως λέει ίσως κολλάει και εδώ η ερώτηση. Εχουμε και λέμε δηλώνει ενδιαφέρον μόνο για συνευρέσεις ομαδικές (την έκανα χρυσή για ραντεβού μόνος μαζι της αλλά τίποτα) θέλει πολλά άτομα και λέει ότι έβγαλε 500 ευρώ σε συνάντηση 5 ατόμων την προηγούμενη μέρα , δίνει κώλο της αρέσει ιδιαίτερα το σάντουιτς και δίνει τηλ μόνο αφού κανονιστεί παρέα για την οποία κάνει καλύτερες τιμές όσο πιο πολυπληθής είναι Γνωρίζει κατί κάτι?
Τι παραπανω να γνωριζουμε εμεις? Μας τα ειπες ολα εσυ...
πολυ κοντα εισαι.και ειναι και αλλη μια.Ρενια Δ.
Κατι τετοιο θελω καθως αλλαζει ο χρονος να μου παει καλα.πολυ κοντα εισαι.και ειναι και αλλη μια.
ελα ρε αλανι...μια χαρα...δεν εισαι εσυ για ομαδικα.τσαμπα θα πληρωσεις...1-1 ειναι καλυτερα...Κατι τετοιο θελω καθως αλλαζει ο χρονος να μου παει καλα.
Πως πας ρε μουτρο ολα καλα?
Σωστος συμφωνω σε αυτο που λες. ;)ελα ρε αλανι...μια χαρα...δεν εισαι εσυ για ομαδικα.τσαμπα θα πληρωσεις...1-1 ειναι καλυτερα...
εμ...κατι μου ειχες ζητησει εσυ...??...καλα θυμαμαι...?....Σωστος συμφωνω σε αυτο που λες. ;)
Για ριξε πμ ρε αρχηγε γιατι ενα μυαλο το εχουμε χειμωνα καλοκαιρι.εμ...κατι μου ειχες ζητησει εσυ...??...καλα θυμαμαι...?....