old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Για να μην σου πω και με δικό της thread.Σε λίγο την βλεπω με προφιλ στο μπου κομ.
Για να μην σου πω και με δικό της thread.Σε λίγο την βλεπω με προφιλ στο μπου κομ.
Γατακια ρε παιδι μου, τι βαζουν αγγελίες σε ασχετα σάιτ?Για να μην σου πω και με δικό της thread.
ξεχασες να βαλεις το τελευταιο +20 για να βγει ο λογαριασμος, φιλε ;)Γατακια ρε παιδι μου, τι βαζουν αγγελίες σε ασχετα σάιτ?
Μπες εδω κοπελα μου να εχεις 200 μηνυματα τη μερα απο αγαπουληδες που θα σου δωσουν οχι μονο facebook αλλά και φωτοτυπια ταυτοτητας προκειμενου να πηδηξουν με 120+20+20+20 για μια ωρα...
ξεχασες να βαλεις το τελευταιο +20 για να βγει ο λογαριασμος, φιλε ;)
Είναι νέα προφανώς και δεν ξέρει από σωστό marketing. Όλο και κάποιος "καλοθελητής" θα την βάλει στο σωστό δρόμο του promotion.Γατακια ρε παιδι μου, τι βαζουν αγγελίες σε ασχετα σάιτ?
Μπες εδω κοπελα μου να εχεις 200 μηνυματα τη μερα απο αγαπουληδες που θα σου δωσουν οχι μονο facebook αλλά και φωτοτυπια ταυτοτητας προκειμενου να πηδηξουν με 120+20+20+20 για μια ωρα...
Εμενα ποτε δεν με τραμαξαν οι ντηλερς-αντιθετως μαλιστα-τους κοστολογους φοβαμαι...Αυτοι κανουν την ζημια...Κοστολογουν με τροπο που χαλαει η προσωπικοτητα της καθε κοπελας. Ο ντηλερακιας καλα κανει και την παει βολτα.Είναι νέα προφανώς και δεν ξέρει από σωστό marketing. Όλο και κάποιος "καλοθελητής" θα την βάλει στο σωστό δρόμο του promotion.
Υπομονή καμια εβδομάδα και θα μοστράρει πρώτη μούρη εδώ μέσα...
Και οι αγαπούληδες....Εμενα ποτε δεν με τραμαξαν οι ντηλερς-αντιθετως μαλιστα-τους κοστολογους φοβαμαι...Αυτοι κανουν την ζημια...
Παντα θα υπαρχουν αυτοι...Πολυ σημαντικο, μην ξεχνας φιλε οτι αυτοι ειναι πιο χρησιμοι απο τους γαμιαδες. Τουλαχιστον στο shortrun. Και μετα τι γινεται? Οταν ο ντηλερακιας (γιατι προκειται για πολυ αλεπουδανθρωπο) καταλαβει τη μαλακια του κοστολογου η τιμη πια παει στο επιπεδο Λ.Αθηνων και οι παλιοι γαμιαδες χτυπαν τα κεφαλια τους. Οι νεοι γαμανε με τα μισα απο αυτα που εδωσαν οι παλιοι, γινεται εδω μεσα της πουτανας για ενα μουνι και οι αγαπουληδες πια κλαινε γιατι χασανε τις καλημεριές τους και τα λουλουδακια+φιλακια απο τις γκομενες. Ο ντηλερακης τα ξερει αυτα ολα. Και απλα καθεται και γελαει. Και για αυτο τον γουσταρω...Γιατι ξερει βαση του παρελθοντος και της τρεχουσας καταστασης να προβλεψει και το μελλον...Και οι αγαπούληδες....
Παντα θα υπαρχουν αυτοι...Πολυ σημαντικο, μην ξεχνας φιλε οτι αυτοι ειναι πιο χρησιμοι απο τους γαμιαδες. Τουλαχιστον στο shortrun. Και μετα τι γινεται? Οταν ο ντηλερακιας (γιατι προκειται για πολυ αλεπουδανθρωπο) καταλαβει τη μαλακια του κοστολογου η τιμη πια παει στο επιπεδο Λ.Αθηνων και οι παλιοι γαμιαδες χτυπαν τα κεφαλια τους. Οι νεοι γαμανε με τα μισα απο αυτα που εδωσαν οι παλιοι, γινεται εδω μεσα της πουτανας για ενα μουνι και οι αγαπουληδες πια κλαινε γιατι χασανε τις καλημεριές τους και τα λουλουδακια+φιλακια απο τις γκομενες. Ο ντηλερακης τα ξερει αυτα ολα. Και απλα καθεται και γελαει. Και για αυτο τον γουσταρω...Γιατι ξερει βαση του παρελθοντος και της τρεχουσας καταστασης να προβλεψει και το μελλον...
Παντα θα υπαρχουν αυτοι...Πολυ σημαντικο, μην ξεχνας φιλε οτι αυτοι ειναι πιο χρησιμοι απο τους γαμιαδες. Τουλαχιστον στο shortrun. Και μετα τι γινεται? Οταν ο ντηλερακιας (γιατι προκειται για πολυ αλεπουδανθρωπο) καταλαβει τη μαλακια του κοστολογου η τιμη πια παει στο επιπεδο Λ.Αθηνων και οι παλιοι γαμιαδες χτυπαν τα κεφαλια τους. Οι νεοι γαμανε με τα μισα απο αυτα που εδωσαν οι παλιοι, γινεται εδω μεσα της πουτανας για ενα μουνι και οι αγαπουληδες πια κλαινε γιατι χασανε τις καλημεριές τους και τα λουλουδακια+φιλακια απο τις γκομενες. Ο ντηλερακης τα ξερει αυτα ολα. Και απλα καθεται και γελαει. Και για αυτο τον γουσταρω...Γιατι ξερει βαση του παρελθοντος και της τρεχουσας καταστασης να προβλεψει και το μελλον...
Και για το οτι ο πελατης στο τελος φαινεται ο Looser της υποθεσης φταιει μονο ο πελατης. ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος...Ελευθερη αγορα. Δεν αρκει μονο το οτι παιρνεις οτι θες, αλλα μεγαλυτερη σημασια εχει το "ποτε" το παιρνεις.
τι εγινε ορε παλληκαρια?? αρτι αφιχθεις απο bergen...
καλως σας βρηκα αδερφε. κυριακη θαμαι πρωτευουσα κανα καλο για πηδημα? και τι παιζει με τα χοτελ πλεον?
καλως σας βρηκα easy...ολα καλα?
Λεω να δοκιμασω από βδομαδα (αλλα θα της τα δωσω μαυρα να μην μου βαλει και 23%).ξεχασες να βαλεις το τελευταιο +20 για να βγει ο λογαριασμος, φιλε ;)
κατι εχει γραψει ο zadren γι αυτηετοιμαζομαι για καταδρομικη εδω
ξερει κανεις τιποτα?
για μισο μηπως το βρωδεν βρηκα κατι
εδω εισαιετοιμαζομαι για καταδρομικη εδω
ξερει κανεις τιποτα?