Ας γράψω λοιπόν εδώ και την δική μου εμπειρία από την μοναδική ως τώρα συνάντησή μου μαζί της, που ήταν προ 2ετίας περίπου στο Λακόμπα: αρκετά καλό κορμί, αλλά λίγο αγύμναστο, και με πικάντικο πρόσωπο, ασυνήθιστο για Λεττονή. Συμπεριφορά και υφάκι στο 1ο μισάωρο της συνάντησης του τύπου "και χάρη σου κάνω που κάθομαι να με πηδήξεις", μεσολαβεί το ντουζάκι όπου πιστεύω ότι αν δεν είχα υποσχεθεί να την γυρίσω πίσω από εκεί που την πήρα (Καλλιθέα), πράγμα που συνηθίζει να το ζητάει, και είχε δικό της μέσον, θα μου την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, βγαίνει από το ντους, με βλέπει να έχω αρχίσει να φτιάχνομαι με μια ωραία τσόντα που για καλή μου τύχη έπαιζε εκείνη την ώρα και είχα αρχίσει να την παίζω για να ρεφάρω λίγο την διαφαινόμενη αποτυχημένη συνάντησή μου μαζί της και να ξεδώσω έστω κι έτσι, μου λέει "σε πειράζει να ξαπλώσω δίπλα σου", της απαντάω "κανένα πρόβλημα" ενώ συνεχίζω να την ψιλοπαίζω, της γυρίζει το μάτι που αντί να ασχοληθώ μαζί της (γιατί έχει ένα ψώνιο με την εμφάνισή της και το πόσο όμορφη είναι), εγώ συνεχίζω να την βρίσκω με την τσόντα, κι από εκεί κι ύστερα είχαμε την πλήρη μετάλλαξή της, κάτι σαν Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάυντ ένα πράγμα: πίπα με πάθος και κάβλα, καμία σχέση με αυτή που τάχα μου μου πήρε στο 1ο μισό της συνάντησης και μετά γαμήσι στα 4, όπου τελειώσαμε και οι δύο μας ακριβώς ταυτόχρονα μέσα σε αλλαλαγμούς και βογγητά. Η απόλυτη κάβλα! Εννοείται ότι μετά ήταν ένας άλλος άνθρωπος, χαλί να την πατήσεις, σε σχέση με την αρχή της συνάντησης! Ως τώρα δεν την έχω γράψει αυτή την εμπειρία μου ως κριτική γιατί ήθελα να την ξανασυναντήσω άλλη μια φορά (πράγμα που δεν το έχω επιχειρήσει ως τώρα, χωρίς να το αποκλείω κιόλας), ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και να μην την αδικήσω (όσον αφορά το 1ο μέρος), αλλά μια και ρώτησες... Τα συμπεράσματα δικά σου.