Φίλε zarden γιατί μπερδέτηκες; ποστάρω στο θέμα Ανεξάρτητες και ρωτάω δημόσια εσάς εάν παίζει κάτι άλλο εκτός από τις παραπάνω για ποικιλία .....
Ο britannia απαντάει και τον ευχαριστώ ότι κατά την άποψή του σε φρέσκο πράγμα ουδέν ... συμφωνεί και ο Dracoumel και αυτόν ευχαριστώ.
Ο z4 προτείνει την Anni αλλά άλλοι συναγωνιστές του απαντάνε ότι δεν παίζει και μάλλον την έχει κάνει ή παίζει από studio ...
Δημητρη, θα σου πω δυο λογια αλλα να μην παρεξηγηθεις. Με ρωτας γιατι μπερδευτηκα. Επισης οτι επειδη μπερδευτηκα δεν βοηθησα σαν αλλους φιλους. Θα τα παρουμε από την αρχη γιατι μιλαω παντα την αληθεια και ας μη αρεσει σε πολλους.
Φιλε μου να ξερεις ότι πριν απαντησω σε καποιον συναδελφο που δεν ξερω, ανοιγω κριτικες και σχολια του για να μπορεσω ετσι να παρω μια ιδεα του τι «παιζει». Εχεις ανεβασει μια κριτικη για Κατερινα και that’s it! Εγω περιμενα να διαβασω και άλλες κριτικες υστερα απο το μηνυμα που μας εστειλες. Για παραδειγμα κριτικη για Ναγια-Mαριαλένα, Μαρια Αννα,Vicka, Αντζελα007, Ιρις και Αντζελα2 . Κοιταζοντας τα μηνυματα σου ειδα πως συχναζεις στις «hot” παρουσιες του sait ζητωντας πληροφοριες για τις παραπανω κορασιδες. Κατι σε ειχα ρωτησει καποτε (αν εχεις κρατησει μηνυμα, δες) αλλα απαντηση δεν πηρα.
Παμε τωρα για την βοηθεια …Μα φιλε μου αυτό που επρεπε να κανεις είναι να διαβασεις λιγο πιο πισω (από σελιδα για παραδειγμα 5160 και μετα) και θα εβλεπες από μονος σου ποικιλια που δεν θα το πιστευεις. Μιλαμε για σεντονια κριτικων από ολους μας εδώ. Κριτικες με φωτο, οδηγιες χρησης, Links,κλπ κλπ… Μιλαμε για πολυ φρεσκα πραγματα εκει φιλε...
Καποτε ειχες γραψει…
«Για σας συναγωνιστές. Είμαι νεο μελος αλλα από παλιά μεγάλος fun του forum. RESPECT προς όλους που μπαίνουν στο κόπο και λένε τις απόψεις/εμπειριες τους εδω μέσα. Έγινα μέλος διότι δεν έχω πλέον ούτε χρόνο ούτε χρήμα για να κάνω τον κασκαντερ και να τρώω μούφα και ξενέρωμα.»
Ευχαριστουμε φιλε για το “respect” σου . Συνεχιζουμε να ανεβαζουμε σχολια και κριτικες από διαφορες εμπειριες που ζουμε και επισης συνεχιζουμε να το παιζουμε κασκαντερ για τους φιλους εδώ μεσα που πρεπει να ενημερωνονται και για άλλες γυναικες εκτος από τις «γνωστες». Εγω φιλε τρωω μουφα και ξενερωμα γιατι αυτοι είναι οι κανονες του παιχνιδιου. Θα φαω τη μουφα, θα ενημερωσω και θα φανε τη μουφα και θα με ενημερωσουν. Ουτε εγω φιλε εχω χρονο και χρημα, όμως δεν ειμαι αγανακτιστας .
Πιστευω να βοηθηθεις διαβαζοντας τι εχουμε γραψει ολοι εδω στο κοντινο παρελθον...