deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Τύποι όταν είναι να κλείσω κοπέλα έχω 5-6 στο μυαλό μου και παίρνω μέχρι να βρω κάποια, κάποια από όλες θα βρεθεί. Αυτήν την εβδομάδα το περιόρισα, ήθελα να βρεθώ με Vika ή Άννα, μην καταλήξω σε στανταράκι. Δοκίμασα την Τρίτη, Vika νέκρα, η Άννα μου απάντησε για ώρα που δεν μπορούσα και ότι την επόμενη ήταν κλεισμένη όλη μέρα, είπαμε για σήμερα. Έκανα σχόλιο εδώ και κάποιος απάντησε ότι η Vika δούλευε. Από περιέργεια είπα να επιμείνω αυτή τη φορά. Έστειλα μήνυμα την προηγούμενη για την επόμενη, τίποτα, τηλ. μεσημέρι/απόγευμα τίποτα. Επίσης Άννα χθες, έστειλα μήνυμα για σήμερα και πήρα τηλέφωνο, επίσης τίποτα παρόλο που η ίδια είχε πει για σήμερα.
Τελικά από ότι φαίνεται γράφουμε ότι βαράνε μύγες αλλά όπως μου έλεγε άλλη κοπέλα δεν προλαβαίνουν τα ραντεβού, μου είπε χαρακτηριστικά δε βλέπεις τι γίνεται στο parking και είχε δίκιο.
Όχι ότι τρέχει κάτι, αύριο θα κλείσω με γραφείο, λίστα έχω από κοπέλες σε γραφεία που θέλω να συναντήσω, απλώς θυμάμαι παλαιότερες όπως Dani, jessy, vanessa, πάντα απαντούσαν ακόμα και αν δεν μπορούσαν την ώρα που ήθελα.
Τελικά από ότι φαίνεται γράφουμε ότι βαράνε μύγες αλλά όπως μου έλεγε άλλη κοπέλα δεν προλαβαίνουν τα ραντεβού, μου είπε χαρακτηριστικά δε βλέπεις τι γίνεται στο parking και είχε δίκιο.
Όχι ότι τρέχει κάτι, αύριο θα κλείσω με γραφείο, λίστα έχω από κοπέλες σε γραφεία που θέλω να συναντήσω, απλώς θυμάμαι παλαιότερες όπως Dani, jessy, vanessa, πάντα απαντούσαν ακόμα και αν δεν μπορούσαν την ώρα που ήθελα.