spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
οσες κοπελες εχουν νηματα ειναι καλες περιπτωσεις.Δεν ρώτησα γενικά για τα καλύτερα όλης της χρονιάς, τα καλύτερα που παίζουν αυτή τη στιγμή ζητάω....
οσες κοπελες εχουν νηματα ειναι καλες περιπτωσεις.Δεν ρώτησα γενικά για τα καλύτερα όλης της χρονιάς, τα καλύτερα που παίζουν αυτή τη στιγμή ζητάω....
Εχω αποτελεσματα 6μηνου. Αν θες πες μου να στα περασω και στο power point...Εδω ειμαστε...Δεν ρώτησα γενικά για τα καλύτερα όλης της χρονιάς, τα καλύτερα που παίζουν αυτή τη στιγμή ζητάω....
ναι, εγω...Γεια σας σύντροφοι.Έχει πάρει κανείς αυτήν την Μαρία?
ναι, εγω...
Εχεις γραψει πουθενα για αυτη?
οχιZadren δεν μου είπες,έχεις γράψει για αυτήν που προανέφερα?
το λινκ ειναι σωστο φιλε??Zadren δεν μου είπες,έχεις γράψει για αυτήν που προανέφερα?
το λινκ ειναι σωστο φιλε??
ενταξει, τωρα μπορουμε να μιλησουμε....να σου πω, θα σου κανω μια ερωτηση και θελω απαντηση παντελωνατη....οκ?
ρωτα ντε,μας εσκασεςενταξει, τωρα μπορουμε να μιλησουμε....να σου πω, θα σου κανω μια ερωτηση και θελω απαντηση παντελωνατη....οκ?
Συνάντηση πριν κάποιες μέρες με το κορίτσι....
Δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες.Ίσως πολύ μακρινή ή και καθόλου
Πρόσωπο με μακρύ πηγούνι,λίγο ταλαιπωρημένο,αρκετά έκφυλο.
Στήθος μικρό,Νο 1,λίγο πεσμένο.
Σώμα που υπήρξε καλό κάποτε.Τώρα δεν είναι κακό αλλά δεν είναι σφικτό.Αρκετές εμφανείς ραγάδες.
Κώλος που υπήρξε πολύ καλός και συνεχίζει να είναι επιθυμητός, αν εξαιρέσει κανείς ότι δεν μπορεί να αντισταθεί πολύ στον νόμο της βαρύτητας.
Άρωμα φθηνό βαρύ.
Μία προσποιητή διαχυτικότητα προσπάθησε να εξαφανίσει την βουβή ατμόσφαιρα καθότι και ο δικός μου δειλός ενθουσιασμός φανέρωνε ότι περίμενα κάτι πολύ καλύτερο
Γδύθηκε με θηλυκότητα ή οποία δεν μπορούσε βέβαια να καλύψει το επάγγελμα.
Ακολούθησε ντουζ κατα μόνας.
Στο κρεβάτι προσπάθησε να καλύψει τα κενά της εμφάνισης αλλά πάλι εισέπραξα προσποιητό δόσιμο...Δέχεται αδιαμαρτύρητα βαθειές δακτυλοσκοπήσεις έμπροσθεν και όπισθεν.
Πεολειχία άνευ ελαστικού,μετά χρέωσης...
Μουνάκι σφικτό για επαγγελματία με χιλιόμετρα...Κωλοτρυπίδα πολύ στενή στην δακτυλοσκόπηση αλλά δεν παραβιάστηκε δια πέους.
Η εκτόνωση ήρθε μετά 10-15 λεπτών σφυροκοπήματος σε δύο στάσεις.Στα τέσσερα το θέαμα ήταν καλό.
Ήμουν ορεξάτος για δεύτερο,αλλά όχι με την συγκεκριμένη.
Σε κάποια site δηλώνει 23 ετών αλλά είναι τουλάχιστον 35.
Εθνικότητα δηλώνει Βόρειο-βαλκανική αλλά νομίζω ότι είναι Αλβανίδα.Αμάν,αυτός ο λαός!Πρέπει να είναι ο μόνος που ντρέπεται για την καταγωγή του...
Κόστος 80+20ακα=100.Είναι πολλά για αυτήν την κυρία.Τα έδωσα με βαριά καρδιά...
ρωτα ντε,μας εσκασες
Ωραίος!
Ρε ζαντ,πες μας και τον ...πιλοτο- ,να ξερουμε ποιους θα μπαναρουμεειχα γραψει οτι η γκομενα ζητουσε 80+20+++++ και οτι επειδη μου αρεσαν οι φωτο θα την εβλεπα ετσι κι'αλλιως.Μαλιστα ειχα κλεισει και ραντεβου μαζι της. Το οποιο δεν μπορουσα να το αναβαλλω γιατι δεν το επιανε το τηλ. Ομως, πηγα. Το σωστο σωστο. Αν και απο την προηγουμενη καποιος μαλακας με διπλωμα πιλοτου απο εδω μεσα μου ειπε και δημοσια αλλα και με πμ (4πμ) οτι η κοπελα ηταν τρανσφορμερ, δηλαδη Αλεξανδρος ο Μεγας. Αφηνω 30ε στον φιλο της ρεσεψιον, στελνω μηνυμα στην κυρια και της λεω οτι θα ειμαι στο 24. Ειπα στον φιλο, αν ερθει η κυρια για το 24 μεσα στην επομενη ωρα να της τα δωσεις. Και σε ρωταω τωρα...Ειναι αντρακι η οχι? Και φωναξε να το ακουσει και ο μαλακας που γυρναει εδω μεσα και το παιζει και εμπειρος μπηχτης....
ειχα γραψει οτι η γκομενα ζητουσε 80+20+++++ και οτι επειδη μου αρεσαν οι φωτο θα την εβλεπα ετσι κι'αλλιως.Μαλιστα ειχα κλεισει και ραντεβου μαζι της. Το οποιο δεν μπορουσα να το αναβαλλω γιατι δεν το επιανε το τηλ. Ομως, πηγα. Το σωστο σωστο. Αν και απο την προηγουμενη καποιος μαλακας με διπλωμα πιλοτου απο εδω μεσα μου ειπε και δημοσια αλλα και με πμ (4πμ) οτι η κοπελα ηταν τρανσφορμερ, δηλαδη Αλεξανδρος ο Μεγας. Αφηνω 30ε στον φιλο της ρεσεψιον, στελνω μηνυμα στην κυρια και της λεω οτι θα ειμαι στο 24. Ειπα στον φιλο, αν ερθει η κυρια για το 24 μεσα στην επομενη ωρα να της τα δωσεις. Και σε ρωταω τωρα...Ειναι αντρακι η οχι? Και φωναξε να το ακουσει και ο μαλακας που γυρναει εδω μεσα και το παιζει και εμπειρος μπηχτης....