apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
23 δεν μοιάζει πάντως! Εάν είναι καλή όσο και στις φωτό θεωρώ πως είναι καλές τιμές
23 δεν μοιάζει πάντως! Εάν είναι καλή όσο και στις φωτό θεωρώ πως είναι καλές τιμές
Αφού έχει πλαστικά βυζια δεν με ενδιαφέρει τύπε μουη αγγελία υπάρχει ακόμα το κινητό δεν ξέρω αν ισχύει πάντως.
Απο καθαρη περιεργεια, υπαρχει κανα link που να εξηγει ή μπορει να μου πει καποιος για ποιο λογο δειχνουμε ολα τα copy/paste εκτος απο το λοβλιστ ?
Sorry για το
Συναγωνιστές την έχει πάρει κάποιος την εν'λόγω κυρία ή θα κάνω τον κασκαντέρ;;;
;) ;) πολυ καλο...Συναθλητές καλησπέρα! Ξέρει κανένας κάποια αξιόλογη ανεξάρτητη για Αθήνα; Λέω ανεξάρτητη γιατί άμα μπλέξεις με γραφεία μόνο αυτό που βλέπεις δεν θα έρθει....
Πχ αυτό το έχει πάρει κανείς;
χα,χα,χα.Αντε να δουμε και ποιος "καλος φιλος" απο εδω ειπε και καλα λογια για μενα...Και ειμαι και περιεργος να δω και το ΤΙ ειπε. Αυτο θα εχει πλακα να διαβασω - τα καλα λογια για μενα...Παντως σε ευχαριστω, οποιος και να εισαι...
ένα καλο λόγο πάντα βρίσκεται κάποιος να τον πειΑντε να δουμε και ποιος "καλος φιλος" απο εδω ειπε και καλα λογια για μενα...Και ειμαι και περιεργος να δω και το ΤΙ ειπε. Αυτο θα εχει πλακα να διαβασω - τα καλα λογια για μενα...Παντως σε ευχαριστω, οποιος και να εισαι...
χα,χα,χα.
σου κανουν καμακι τυπε?
κοπι πειστ το μνμ και σε μενα το ιδιο ηρθε καποιος μου ειπε καλα λογια για σενα και τετια!!Αντε να δουμε και ποιος "καλος φιλος" απο εδω ειπε και καλα λογια για μενα...Και ειμαι και περιεργος να δω και το ΤΙ ειπε. Αυτο θα εχει πλακα να διαβασω - τα καλα λογια για μενα...Παντως σε ευχαριστω, οποιος και να εισαι...
σας μαγειρευουν τυπε.κοπι πειστ το μνμ και σε μενα το ιδιο ηρθε καποιος μου ειπε καλα λογια για σενα και τετια!!
πρεπει να μαθει η καθε ξεκολ... οτι αυτο που θελουμε να γαμησουμε το βρισκουμε μονοι μας (+φυσικα την βοηθεια ολων μας). Αν κατι το θελουμε ξερουμε που και πωςκοπι πειστ το μνμ και σε μενα το ιδιο ηρθε καποιος μου ειπε καλα λογια για σενα και τετια!!
σας μαγειρευουν τυπε.
υποπτα πραγματα.
γαμησες καποια παντρεμενη?
αχαριστε.πρεπει να μαθει η καθε ξεκολ... οτι αυτο που θελουμε να γαμησουμε το βρισκουμε μονοι μας (+φυσικα την βοηθεια ολοων μας). Αν κατι το θελουμε ξερουμε που και πως
κοπι πειστ το μνμ και σε μενα το ιδιο ηρθε καποιος μου ειπε καλα λογια για σενα και τετια!!
Σπαμ καργα