whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
τα γκολουμ δεν γαμανε τυπεΓράψε πρώτα καμία κριτική ...έτσι για το καλό, και μετά σχολίαζε...
τα γκολουμ δεν γαμανε τυπεΓράψε πρώτα καμία κριτική ...έτσι για το καλό, και μετά σχολίαζε...
και άλλα νέα φρούτα:
Φθινόπωρο και φόροι αλλά όλο και γεμίζουν οι μπαξέδες
80 όλα ή έχει καί ++++ extra?την πρώτη την πήρα τηλέφωνο και μου είπε 80 ευρώ. αν προχωρήσω στο δια ταύτα θα σας πω
αντε κλωναρια....
και κομμενο απο δω και περα το προμοταρισμα των αλβανογραφειων με τα +20+20+20
ειπαμε: εδω μιλαμε για ανεξαρτητες και μονο
[/quote
Ξεκινάς με 80 και για να γαμήσεις όπως πρέπει θες ένα βδομαδιάτικό γαμώτο τους
Με ενα κλικ στον συντάκτη της καθε αγγελίας, ευκολα καταλαβαινεις αν αφορα γραφειο η οντως ανεξαρτητη. Βαλτε και το πανω κεφαλι να δουλεψει... καλημερες
Αντε λοιπον, ο καθενας με την ηλικια του για να αραιωνουν και τα πελατολογια των κορασιδων... ;)
]
Πόθεν έσχες; Πού τη βρίσκουμε την κορασίδα; (δεχόμεθα και τηλ με πμ )Συναγωνιστές μία κωλομπαρού ονόματι Georgina καλό προσωπάκι ξανθούλι αλλά λίγο μπαζο διαφορικό γύρω στα 27 σας λέει τίποτα? Ζητάει 60 για 2 ώρο all inclusive και δηλώνει νυμφομανής. Βασικά αλβανάκι είναι (λέει από την Μάνη ) αλλά δείχνει VFM
Έχει κανείς άποψη ή να βάλω την στολή του ... κασκαντέρ???
Oλα αυτα δλδ ειναι +20? Εγω νομιζα μονο το golden shower αχαχαχαχαχαχα
Εαν μιλας για την μαριαννα-κωστας και μενα το ιδιο μου ειπε. Οταν την ρωτησα ποιος μου λεει απο κοντα...!Αντε να δουμε και ποιος "καλος φιλος" απο εδω ειπε και καλα λογια για μενα...Και ειμαι και περιεργος να δω και το ΤΙ ειπε. Αυτο θα εχει πλακα να διαβασω - τα καλα λογια για μενα...Παντως σε ευχαριστω, οποιος και να εισαι...
Καιρο τωρα......την πρώτη την πήρα τηλέφωνο και μου είπε 80 ευρώ. αν προχωρήσω στο δια ταύτα θα σας πω
προμοτοριστικός κλώνος
Καιρο τωρα......