vassilis70
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τη 2η την έχει πάρει ο Χαράλαμπος
την 3η τη βλέπω ένα χρόνο και βάλε
και η 4η, 5η γραφεία
Ποια η γνώμη του Χαραλαμπου για τη δεύτερη? Μοιάζει καυλοραπανο. ..
τη 2η την έχει πάρει ο Χαράλαμπος
την 3η τη βλέπω ένα χρόνο και βάλε
και η 4η, 5η γραφεία
Φαίνεται καλή η 3η... Θα σου αρέσει για να τη βλέπεις τόσο καιρό... θα μπορούσες να δώσεις μερικά περισσότερα στοιχεία για τη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της? Οι φωτος πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα?τη 2η την έχει πάρει ο Χαράλαμπος
[size=12pt]την 3η τη βλέπω ένα χρόνο και βάλε[/size]
και η 4η, 5η γραφεία
Περνώντας μια μέρα έξω απ' το εν λόγω ΑΤ είδα μια πολύ όμορφη ένστολη... Της λέω "Είσαι κούκλα, να σε βγάλω μια φωτο;"και οι τρεις, από ένα τσιμπούκι από την κυρια Λιούμπα, μένει κοντά στο ΑΤ Ν.Σμύρνης..
είχα παρκάρει στα δεξιά,δίπλα στον φρουρό για ασφάλεια μάλιστα
Μηνυμα προς το φιλο VIKING ...Λοιπον....MILF 50+ ζουμερη με πλουσιο στηθος και πολυ πολυ καυλιαρα και για το γαμησι που κανει της αρεσει πολυ και το νοιωθει και το θελει. Την πετυχα στο mamba...δεν ειναι επαγγελματιας αλλα λογω ανεχειας και προβληματων και επειδη της αρεσει το σεξ ασχολειται προσωρινα.
Μετα απο μερικα μηνυματα βρεθηκαμε σε χοτελ στο Μοσχατο και.............τρελαθηκα στο γαμησι φιλοι μου. Την ξαναειδα αλλες 2 φορες. Η γυναικα ειναι μεγαλη καυλα...κανει τα παντα...και κωλο, γλυψιματα....κλπ. Οποιος ενδιαφερεται στελνει μηνυμα....για λεπτομερειες...αλλα παιρνει αυστηρα παντρεμενους ανω των 40...λοιπον λεπτομερειες με πμ. και μην με πιεζεται για μηνυμα γιατι δεν πολυμπαινω εδω λογω υποχρεωσεων.....αντε καλα βολια και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
φιλε μου μετα απο προσεκτικο διαβασμα του ποστ,να σου πω πως η αληθεια ειναι καπου στην μεση.μονο σε 2 πραγματα διαφωνω.τουλαχιστον αυτο εγινε σε μενα.Μηνυμα προς το φιλο VIKING ...
φιλε μου ,πολυ ωραια μας τα λες. Τουλαχιστον για οσα λες, γιατι απο το ποστ σου λειπει κατι το πολυ βασικο. Το ΠΡΟΦΙΛ της κυριας στο mamba. Και καθομαι και σκεφτομαι το γιατι. Εδω μεσα ολα τα παιδια ποσταρουμε τα προφιλ για να βλεπουμε τις κυριες για τις οποιες μιλαμε και να ανταλλασουμε πληροφοριες ο ενας με τον αλλο. Το forum αυτο φτιαχτηκε πιστευω για την ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ μας, και οχι να πεταμε κατι και να φευγουμε. Ολοι μας (τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας) εχουμε λιγο μπερδευτει με το θεμα της κυριας Ρωσσιδας. Πολλοι πηραν πμ απο εσενα με ενα email και ολοι μας στειλαμε μηνυμα αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχει απαντησει απο προχτες. Πιστευω οτι τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο να το στελνει καποιος σε καποιον αλλο, πραγμα το οποιο εγω προσωπικα το εχω κανει απειρες φορες οταν καποιος ζηταει και το ξερω. Δεν βλεπω λογο να μην το δινω.
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αφου εχει προφιλ και ειναι δημοσιο (αν ειναι εκει που λες) τοτε ποιο το προβλημα να το δωσεις σε ολους μας εδω μεσα να δουμε και να ξερουμε για ποια κοπελα μιλας. Ρε φιλε , πολυ περιεργο...Ισως εγω να το βλεπω ετσι, αλλα αφου ετσι το ειδα ειχα και την υποχρεωση να το μοιραστω μαζι με ολους τους φιλους εδω μεσα. Φιλοι που ΑΜΕΣΩΣ σπευδουν στα πμ να με ενημερωσουν για κατι που τους εχω ζητησει και το αντιστροφο, γιατι ετσι πρεπει να ειναι.
Προσωπικα εχω την εντυπωση οτι χαρη των παιδιων εδω μεσα που εχουν περισσοτερη εμπειρια και ειναι και πολυ ντομπροι σαν χαρακτηρες και εχουν γνωρισει και πολλες περισσοτερες γυναικες μας εδωσαν να καταλαβουμε αυτα που εσυ επρεπε να πεις απο την αρχη. Δεν μιλαω για τα αρνητικα η τα θετικα , αλλα τουλαχιστον για τη ταυτοτητα.
Ευχαριστω τους φιλους εδω μεσα που παιρνουν το χρονο και ενημερωνουν εμας τα στραβαδια...
φιλε μου μετα απο προσεκτικο διαβασμα του ποστ,να σου πω πως η αληθεια ειναι καπου στην μεση.μονο σε 2 πραγματα διαφωνω.τουλαχιστον αυτο εγινε σε μενα.
1ον,η κυρια απαντησε αμεσως στο μαιλ.(μιλαω για μενα παντα)
2ον,το τηλ,ετσι και αλλιως δεν το δινει.οποτε και καποιος να στο δωσει,νομιζω θα ειναι δωρο,αδωρο.
γεια σου παιχτη!!..καλημερα και απο μενα,και καλη δυναμη...νομιζω πως δεν ειναι αυτο το θεμα με τις περισσοτερες κυριες.αν εισαι ο γκουρου,ο μουρου,η ο σουρου.πολλες φορες ατομα,με σχετικα προσφατη εγγραφη,η και με ακομα και ελαχιστα ποστ,εχουν μιλησει με σχεδον ολες τις κοπελες,και εχουν βρεθει.νομιζω οτι το κλειδι,για τις συναντησεις,ειναι η ευγενεια,και η φυσιολογικη συμπεριφορα,απεναντι τους..νομιζω πως με αυτο τον τροπο λειτουργουμε ολοι,και στην καθημερινοτητα μας,στις δουλειες μας,και στην προσωπικη ζωη μας.ε δεν ειμαστε κι ολοι ΓΚΟΥΡΟΥ !!! κανονικα εσενα επρεπε να σε παιρνουν αυτες τηλεφωνο , οχι εσυ.Ενας ο Τσακ Νορρις και ενας εσυ Καλημερες
γεια σου παιχτη!!..καλημερα και απο μενα,και καλη δυναμη...νομιζω πως δεν ειναι αυτο το θεμα με τις περισσοτερες κυριες.αν εισαι ο γκουρου,ο μουρου,η ο σουρου.πολλες φορες ατομα,με σχετικα προσφατη εγγραφη,η και με ακομα και ελαχιστα ποστ,εχουν μιλησει με σχεδον ολες τις κοπελες,και εχουν βρεθει.νομιζω οτι το κλειδι,για τις συναντησεις,ειναι η ευγενεια,και η φυσιολογικη συμπεριφορα,απεναντι τους..νομιζω πως με αυτο τον τροπο λειτουργουμε ολοι,και στην καθημερινοτητα μας,στις δουλειες μας,και στην προσωπικη ζωη μας.
μακαρι με την ευγενεια και με μια νορμαλ συμπεριφορα να πετυχαινες το ζητουμενο. Με συγκεκριμενη εχω ερθει στα προθυρα να την αρχισω στις χριστοπαναγιεςγεια σου παιχτη!!..καλημερα και απο μενα,και καλη δυναμη...νομιζω πως δεν ειναι αυτο το θεμα με τις περισσοτερες κυριες.αν εισαι ο γκουρου,ο μουρου,η ο σουρου.πολλες φορες ατομα,με σχετικα προσφατη εγγραφη,η και με ακομα και ελαχιστα ποστ,εχουν μιλησει με σχεδον ολες τις κοπελες,και εχουν βρεθει.νομιζω οτι το κλειδι,για τις συναντησεις,ειναι η ευγενεια,και η φυσιολογικη συμπεριφορα,απεναντι τους..νομιζω πως με αυτο τον τροπο λειτουργουμε ολοι,και στην καθημερινοτητα μας,στις δουλειες μας,και στην προσωπικη ζωη μας.
σε εμενα και σε αλλους 5..ουτε
παρεπιπτοντως , εμενα δεν μου εχει απαντησει ακομα
οποτε φιλε μου,λες ενα ξερο, γεια σας,και απλα προσπερνας.φυσικα αν η συμπεριφορα μας,ειναι σωστη,και απο απεναντι μας μιλανε με επιθετικοτητα,και ειρωνια,τοτε,απλα τους γραφουμε,και παμε παρακατω.αλλωστε δεν θα χασουμε εμεις.αλλα αυτες.μακαρι με την ευγενεια και με μια νορμαλ συμπεριφορα να πετυχαινες το ζητουμενο. Με συγκεκριμενη εχω ερθει στα προθυρα να την αρχισω στις χριστοπαναγιες
γεια σου παιχτη!!..καλημερα και απο μενα,και καλη δυναμη...νομιζω πως δεν ειναι αυτο το θεμα με τις περισσοτερες κυριες.αν εισαι ο γκουρου,ο μουρου,η ο σουρου.πολλες φορες ατομα,με σχετικα προσφατη εγγραφη,η και με ακομα και ελαχιστα ποστ,εχουν μιλησει με σχεδον ολες τις κοπελες,και εχουν βρεθει.νομιζω οτι το κλειδι,για τις συναντησεις,ειναι η ευγενεια,και η φυσιολογικη συμπεριφορα,απεναντι τους..νομιζω πως με αυτο τον τροπο λειτουργουμε ολοι,και στην καθημερινοτητα μας,στις δουλειες μας,και στην προσωπικη ζωη μας.
οποτε φιλε μου,λες ενα ξερο, γεια σας,και απλα προσπερνας.φυσικα αν η συμπεριφορα μας,ειναι σωστη,και απο απεναντι μας μιλανε με επιθετικοτητα,και ειρωνια,τοτε,απλα τους γραφουμε,και παμε παρακατω.αλλωστε δεν θα χασουμε εμεις.αλλα αυτες.
δεν εχει υπαρξει ουδεμια επιθετικοτητα, ουτε ειρωνια.. σε τετοια περιπτωση αυτο θα εκανα και εγω. Οταν ομως μιλας και κανονιζεις οτι θα συναντηθεις το βραδυ αργα ας πουμε και σου λεει παρε με το μεσσημερι να δουμε την ωρα και μετα δε ξανασηκωνει τηλεφωνο ουτε απανταει σε sms τοτε περιπλεκεται το ζητημα :Sοποτε φιλε μου,λες ενα ξερο, γεια σας,και απλα προσπερνας.φυσικα αν η συμπεριφορα μας,ειναι σωστη,και απο απεναντι μας μιλανε με επιθετικοτητα,και ειρωνια,τοτε,απλα τους γραφουμε,και παμε παρακατω.αλλωστε δεν θα χασουμε εμεις.αλλα αυτες.
αν πατησεις την καρτελα χρηστη θα την δεις πολλες φορες,και με πολλα ονοματα....λοβλιστ
Εχει κανεις εμπειρια απο εδώ???
thxαν πατησεις την καρτελα χρηστη θα την δεις πολλες φορες,και με πολλα ονοματα....
..αρα..γραφειο.
Μηνυμα προς το φιλο VIKING ...
φιλε μου ,πολυ ωραια μας τα λες. Τουλαχιστον για οσα λες, γιατι απο το ποστ σου λειπει κατι το πολυ βασικο. Το ΠΡΟΦΙΛ της κυριας στο mamba. Και καθομαι και σκεφτομαι το γιατι. Εδω μεσα ολα τα παιδια ποσταρουμε τα προφιλ για να βλεπουμε τις κυριες για τις οποιες μιλαμε και να ανταλλασουμε πληροφοριες ο ενας με τον αλλο. Το forum αυτο φτιαχτηκε πιστευω για την ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ μας, και οχι να πεταμε κατι και να φευγουμε. Ολοι μας (τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας) εχουμε λιγο μπερδευτει με το θεμα της κυριας Ρωσσιδας. Πολλοι πηραν πμ απο εσενα με ενα email και ολοι μας στειλαμε μηνυμα αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχει απαντησει απο προχτες. Πιστευω οτι τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο να το στελνει καποιος σε καποιον αλλο, πραγμα το οποιο εγω προσωπικα το εχω κανει απειρες φορες οταν καποιος ζηταει και το ξερω. Δεν βλεπω λογο να μην το δινω.
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αφου εχει προφιλ και ειναι δημοσιο (αν ειναι εκει που λες) τοτε ποιο το προβλημα να το δωσεις σε ολους μας εδω μεσα να δουμε και να ξερουμε για ποια κοπελα μιλας. Ρε φιλε , πολυ περιεργο...Ισως εγω να το βλεπω ετσι, αλλα αφου ετσι το ειδα ειχα και την υποχρεωση να το μοιραστω μαζι με ολους τους φιλους εδω μεσα. Φιλοι που ΑΜΕΣΩΣ σπευδουν στα πμ να με ενημερωσουν για κατι που τους εχω ζητησει και το αντιστροφο, γιατι ετσι πρεπει να ειναι.
Προσωπικα εχω την εντυπωση οτι χαρη των παιδιων εδω μεσα που εχουν περισσοτερη εμπειρια και ειναι και πολυ ντομπροι σαν χαρακτηρες και εχουν γνωρισει και πολλες περισσοτερες γυναικες μας εδωσαν να καταλαβουμε αυτα που εσυ επρεπε να πεις απο την αρχη. Δεν μιλαω για τα αρνητικα η τα θετικα , αλλα τουλαχιστον για τη ταυτοτητα.
Ευχαριστω τους φιλους εδω μεσα που παιρνουν το χρονο και ενημερωνουν εμας τα στραβαδια...
φιλε μου μετα απο προσεκτικο διαβασμα του ποστ,να σου πω πως η αληθεια ειναι καπου στην μεση.μονο σε 2 πραγματα διαφωνω.τουλαχιστον αυτο εγινε σε μενα.
1ον,η κυρια απαντησε αμεσως στο μαιλ.(μιλαω για μενα παντα)
2ον,το τηλ,ετσι και αλλιως δεν το δινει.οποτε και καποιος να στο δωσει,νομιζω θα ειναι δωρο,αδωρο.