ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Δέν γάμησε αυτήν ο συναγωνιστής.Μερικοί την γ@μ@νε
Δέν γάμησε αυτήν ο συναγωνιστής.Μερικοί την γ@μ@νε
και οι τρεις, από ένα τσιμπούκι από την κυρια Λιούμπα, μένει κοντά στο ΑΤ Ν.Σμύρνης..
είχα παρκάρει στα δεξιά,δίπλα στον φρουρό για ασφάλεια μάλιστα
το μικρο ειναι Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ.ΤΕΛΟΣ.Ναι αλλα η κορη φιλε ....θανατοs !!!! εγω εμεινα μεχρι το πιπονι ......το νακι το μικρο ετειχε να το δω live και μου φυγαν τα υγρα ...τρελλο νακι !!!! χαχαχα !!!!
Κυριως με τις ανεξαρτητες ..δεν εχω κανενα θεμα τις ελληνιδες......απλα ετυχε.....
βλεπεις εσυ καμια ανεξαρτητη..να λεει κατι εκτος απο ελληνιδα??
sorry κιολας...αν ναι πες μου καμια πληροφορια...
thanks για τον χρονο σου...
Respect μεγιστε....και συμφωνωτο μικρο ειναι Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ.ΤΕΛΟΣ.
Ψάχνω να βρω το θρεντ της Ντανιέλας (της Ρουμάνας, aka Ντάνυ) και δεν το βρίσκω. Κάνω κάτι λάθος ή το θρεντ έχει εξαφανιστεί;
εχω παει κι εγω με την Λιουμπα στη Ν.Σμυρνη..δεχοταν στο σπιτι της ισογειο και ειχε και την κορη της αν ηθελες αυστηρα ΜΟΝΟ μασαζ. Καλες βυζαρες αλλα με τη γατα να πηγαινοερχεται στο δωματιο ξενερωσα εντελως και ζηταγε και 50!! Ενταξει καλο γαμησι εκανε αλλα.....η γατα ρε παιδια....ακουμπουσες σε σεντονι και συναντουσες τριχες γατας....ελεος.....Η Λιούμπα, το ουκρανικό γκράννυ με φάτσα δρακουμέλ, δεχόταν κ δέχεται στο σπίτι της Ν.Σμύρνη, στο ισόγειο που μένει...
με παζάρι πέφτει κ στο εικοσαρι πλέον, τότε, πριν 3 χρόνια περίπου, ένα πενηντάρικο για μία ώρα με μασάζ κ δυο παστέλια
είχα κάνει το λάθος κ την πήδηξα κιόλας...
έχυνε σαν παλαβο το γιαγιόνι...μετά έβαλε skype και μίλαγε με την μουνίτσα κόρη στο Ουκραίνα...
εχω παει κι εγω με την Λιουμπα στη Ν.Σμυρνη..δεχοταν στο σπιτι της ισογειο και ειχε και την κορη της αν ηθελες αυστηρα ΜΟΝΟ μασαζ. Καλες βυζαρες αλλα με τη γατα να πηγαινοερχεται στο δωματιο ξενερωσα εντελως και ζηταγε και 50!! Ενταξει καλο γαμησι εκανε αλλα.....η γατα ρε παιδια....ακουμπουσες σε σεντονι και συναντουσες τριχες γατας....ελεος.....
το ειδες Live απο οτι διαβασα...αστα...χαθηκε η μπαλλα...που να κατσω μετα με τον δρακουλα των καρπαθειων...Respect μεγιστε....και συμφωνω
και γω το ειδα,οταν μπηκα...την πρωτη φορα,την εκανα,και μαλιστα,με σπριντ..την 2η ομως.... ;)Ναι...αλλα εγω το ειδα οταν εφευγα....χαχαχαχα !!!!
Ούτε ένας χριστιανός!;Καλησπέρα συναγωνιστές! Τελευταίες ημέρες ελευθερίας και προσπαθώντας να το εκμεταλλευτώ θα παρακαλέσω για τα φώτα σας! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια call girls (ιδανικά ανεξάρτητες) για να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου απόψε. Διαβάζω χρόνια τους πλέον έμπειρους εδώ μέσα και θα εκτιμούσα αν μου στέλνατε π.μ. με κάποια τηλέφωνα ή λινκς των κορασίδων που θα μου προτείνατε. Ειλικρινά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ποντάρω απόλυτα στη βοήθεια σας...
έχεις διάβασμαΟύτε ένας χριστιανός!;
Δές π.μΟύτε ένας χριστιανός!;
τη 2η την έχει πάρει ο Χαράλαμποςκαλησπερα...
μπορει καποιος να βοηθησει με τις παρακατω αγγελιες???...δεν εχω βρει σχετικα στοιχεια για τις παρακατω ανξερτητες οπως λενε...
μπορει να εχει ξεκινησει ηδη ;)