jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλημερα, καλο φθινωπορο, καλο χειμωνα και καλα Χριστουγεννα...!!!!!!!
καλημερα, καλο φθινωπορο, καλο χειμωνα και καλα Χριστουγεννα...!!!!!!!
αντε viging...λοιπον ηρθε η ωρα να στολισουμε και το δεντρο αυτο... εμεις ειμαστε ετοιμοι και απο εδω και απο πμ...οπου θες-περιμενουμεΛοιπον....MILF 50+ ζουμερη με πλουσιο στηθος και πολυ πολυ καυλιαρα και για το γαμησι που κανει της αρεσει πολυ και το νοιωθει και το θελει. Την πετυχα στο mamba...δεν ειναι επαγγελματιας αλλα λογω ανεχειας και προβληματων και επειδη της αρεσει το σεξ ασχολειται προσωρινα.
Μετα απο μερικα μηνυματα βρεθηκαμε σε χοτελ στο Μοσχατο και.............τρελαθηκα στο γαμησι φιλοι μου. Την ξαναειδα αλλες 2 φορες. Η γυναικα ειναι μεγαλη καυλα...κανει τα παντα...και κωλο, γλυψιματα....κλπ. Οποιος ενδιαφερεται στελνει μηνυμα....για λεπτομερειες...αλλα παιρνει αυστηρα παντρεμενους ανω των 40...λοιπον λεπτομερειες με πμ. και μην με πιεζεται για μηνυμα γιατι δεν πολυμπαινω εδω λογω υποχρεωσεων.....αντε καλα βολια και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ισως οταν γυρισει...εμεις παντα θα τον περιμενουμεαγαπητοι συμπολεμιστες καλημερα. επειδη απο αυτο το φορουμ εχω παρει αρκετες πληροφοριες και εχω διαβασει αρκετα πραγματα χρησιμα....καταρχην ευχαριστω ολους που μοιραζονται με ολους χρησιμες πληροφοριες και δεν ειναι παρτακηδες.
Κατα δευτερον κι εγω με τη σειρα μου σας γραφω για μια εμπειρια μου και ενα καλο κομματι που βρηκα προσφατα.
ρε φιλε, δεν λεω μονο για σενα...μην το παιρνεις ετσιευχαριστούμε για την παράθεση και για το μάθημα κάποιοι ήμαστε πρωτάκια. sorry.
ρε φιλε, δεν λεω μονο για σενα...μην το παιρνεις ετσι
εχω παρει 20 πμ για το τηλεφωνο της τανας μεσα σε 10 λεπτα....αρα ειναι και αλλοι ;) ;)
ρε φιλε, ο viking για αυτο εγραφε η για μιλφ τανα? η μπετουλα δεν ειναι μιλφ ρε φιλε...εμενα μου στελνουν για το ποστ του vikingμ εχετε τρελανει στα pmια!
οριστε!
εχει μπει τοσες φορες η αγγελια...διαβαζουμε και λιγο!
οχι ολα στο πιατο!!!
o v e l i s t.gr/ad.php?adId=251615-6&cityId=2&subcatId=65
ρε φιλε, ο viking για αυτο εγραφε η για μιλφ τανα? η μπετουλα δεν ειναι μιλφ ρε φιλε...εμενα μου στελνουν για το ποστ του viking
χασαμε την μπαλα παιδια, η την εχασα μονο εγω
aegean...θελω να πεταξω τωρα!!...σαλατα!!!
τη μπετυ την εβαλα γιατι μου ζηταγανε το email της
αλλα μου ρθανε και αρκετα pm για τη milf του viking
δεν γουσταρεις KLM η EMIRATES και γαμω τα μανουλια ειδικα με το ταγιερ το καπελακι και την μαντηλα ????aegean...θελω να πεταξω τωρα!!...
δεν γουσταρεις KLM η EMIRATES και γαμω τα μανουλια ειδικα με το ταγιερ το καπελακι και την μαντηλα ????
μην γινεσαι κακος αφου δεν εισαι !!!!
και βεβαια γουσταρω...ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει....κατι μου λεει πως ο σεπτεμβρης θα ειναι καλος μηνας για σενα...δεν γουσταρεις KLM η EMIRATES και γαμω τα μανουλια ειδικα με το ταγιερ το καπελακι και την μαντηλα ????
μην γινεσαι κακος αφου δεν εισαι !!!!
αντε παλι με ερριξες μαζι με τον καπετανιο !!!!και βεβαια γουσταρω...ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει....κατι μου λεει πως ο σεπτεμβρης θα ειναι καλος μηνας για σενα...
ρε zoren απο που ειναι αυτα...λαβλιστ?ξερεται αν ισχυουν αυτες οι αγκελειες ηα αν ειναι μουφα?