jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εισαι σιγουρος,οτι καιγεσαι...?
ω ναι
ειναι το target group μου τετοιες θειες
εισαι σιγουρος,οτι καιγεσαι...?
στο λεω,γιατι μετα θα παραπονιεσαι,γιαυτο...ω ναι
ειναι το target group μου τετοιες θειες
στο λεω,γιατι μετα θα παραπονιεσαι,γιαυτο...
καλαααααααααα.....ε ενταξει θα δειξει
παντως συναδελφος μου ειπε οτι καλα ειναι για μια φορα
πανε λιντο στη κυρα τζενιφερΚαμία ασιατισα ρε παιδια?
καλαααααααααα.....
πανε λιντο στη κυρα τζενιφερ
αυτο που ξερω ειναι...κατι ξερεις εσυ ;)
για λεγε να πανω εγκω
αυτο που ξερω ειναι...
1ον,να κοιταξεις καλυτερα...
2ον,να περιμενεις...
υπομονη..εγω αυτο εχω να σου προτεινω.τα παρτυ τελειωσανε.οπως και οι κασκαντερ...θα σε εμπιστευτω
ασε που δεν εχω κ μηχανακι αυτες τις μερες για να τρεχω κεντρο
αγαπητοι συμπολεμιστες καλημερα. επειδη απο αυτο το φορουμ εχω παρει αρκετες πληροφοριες και εχω διαβασει αρκετα πραγματα χρησιμα....καταρχην ευχαριστω ολους που μοιραζονται με ολους χρησιμες πληροφοριες και δεν ειναι παρτακηδες.
Κατα δευτερον κι εγω με τη σειρα μου σας γραφω για μια εμπειρια μου και ενα καλο κομματι που βρηκα προσφατα.
αγαπητοι συμπολεμιστες καλημερα. επειδη απο αυτο το φορουμ εχω παρει αρκετες πληροφοριες και εχω διαβασει αρκετα πραγματα χρησιμα....καταρχην ευχαριστω ολους που μοιραζονται με ολους χρησιμες πληροφοριες και δεν ειναι παρτακηδες.
Κατα δευτερον κι εγω με τη σειρα μου σας γραφω για μια εμπειρια μου και ενα καλο κομματι που βρηκα προσφατα.
ωπ!..κασκαντερ...?αγαπητοι συμπολεμιστες καλημερα. επειδη απο αυτο το φορουμ εχω παρει αρκετες πληροφοριες και εχω διαβασει αρκετα πραγματα χρησιμα....καταρχην ευχαριστω ολους που μοιραζονται με ολους χρησιμες πληροφοριες και δεν ειναι παρτακηδες.
ωπ!..κασκαντερ...?
μιξη...η δημοσιες σχεσεις?
Λοιπον....MILF 50+ ζουμερη με πλουσιο στηθος και πολυ πολυ καυλιαρα και για το γαμησι που κανει της αρεσει πολυ και το νοιωθει και το θελει. Την πετυχα στο mamba...δεν ειναι επαγγελματιας αλλα λογω ανεχειας και προβληματων και επειδη της αρεσει το σεξ ασχολειται προσωρινα.
Μετα απο μερικα μηνυματα βρεθηκαμε σε χοτελ στο Μοσχατο και.............τρελαθηκα στο γαμησι φιλοι μου. Την ξαναειδα αλλες 2 φορες. Η γυναικα ειναι μεγαλη καυλα...κανει τα παντα...και κωλο, γλυψιματα....κλπ. Οποιος ενδιαφερεται στελνει μηνυμα....για λεπτομερειες...αλλα παιρνει αυστηρα παντρεμενους ανω των 40...λοιπον λεπτομερειες με πμ. και μην με πιεζεται για μηνυμα γιατι δεν πολυμπαινω εδω λογω υποχρεωσεων.....αντε καλα βολια και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ