spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ναι,σωστος εισαι.δεν προσεξες την τιμη αδελφε ;)
ναι,σωστος εισαι.δεν προσεξες την τιμη αδελφε ;)
Γι' αυτήν εδώ ξέρουμε τίποτα;
όπου αστεράκια, βάζουμε love list
[/quote καπου καλλιθεα πρεπει να ειναι, παλια καραβανα
οι τιμες καλως πεφτουν μην αρχισουν μονο και πεφτουν οι υπηρεσιες το 70 με το 110 ειναι μια διαφορα σεβαστη.. αν για εμενα καπου εκει επρεπε να παιζη 70 max 90ναι,σωστος εισαι.
με βαση τις υπηρσιες,της ελενας,90 θα ηταν τιμιο.νομιζω οτι το αξιζει,γιατι ειναι οκ ατομο,και κανει καλο προγραμμα.αυτο τουλαχιστον θυμαμαι εγω.εχω βεβαια και πολυ καιρο να την συναντησω.οι τιμες καλως πεφτουν μην αρχισουν μονο και πεφτουν οι υπηρεσιες το 70 με το 110 ειναι μια διαφορα σεβαστη.. αν για εμενα καπου εκει επρεπε να παιζη 70 max 90
στο παρελθον παντως που ειχαμε βρεθει καμποσες φορες δεν ηταν ποτε επιθετικη
τουλαχιστον σε μενα
αν ειναι ετσι τοτε,μαλλον εβαλε οντως,μενου τραπεζων.σωστα το αναφερε ο συναδελφος απο παντω.
Θα την πιάνει μόνο όταν γράφει στο φόρουμ, ενώ στο σεξ μάλλον θα χαλαρώνει.
Αλήθεια πάντως οτιδήποτε άλλο μπορούμε να πούμε εκτός του ότι δεν της αρέσει το σεξ κι ότι δεν είναι πολύ καλή σ' αυτό...
βρηκα και το νεο προγραμμα της ;) ;)οι τιμες καλως πεφτουν μην αρχισουν μονο και πεφτουν οι υπηρεσιες το 70 με το 110 ειναι μια διαφορα σεβαστη.. αν για εμενα καπου εκει επρεπε να παιζη 70 max 90
βρηκα και το νεο προγραμμα της ;) ;)
πολυ εξυπνη κινηση ειναι επαγγελματιας η π-----α ;) ;)
πολυ εξυπνη κινηση ειναι επαγγελματιας η π-----α ;) ;)
Γιαυτην την Φαιη εχουμε καμια κριτικη-πληροφορια??αστερι ειναι η τυπισσα....και οχι ενα...αλλα 7 !
Την παίρνω τηλέφωνο πριν κανα μήνα. Μου λέει 70 ευρώ full, 2 εκτονώσεις, για μία ώρα στον χώρο μου μετά τις εννιά το βράδι γιατί πριν είναι στον χώρο της. Προσπάθησα να κανονίσω τις επόμενες μέρες λλά δεν την βρήκα.Γιαυτην την Φαιη εχουμε καμια κριτικη-πληροφορια??
Καλησπερα κ απο μενα. Δηλαδη δεν λεει ουτε για φορα?
Εντελως πεταμενα λεφτά?