Από διάφορα παλιότερα ποστς που διάβασα, κατάλαβα ότι αν μια αγγελία έχει fake photos τότε θεωρείται ότι είναι γραφείο, κι όχι κάποια ανεξάρτητη... Και ότι το ίδιο ισχύει όταν ένα τηλ αντιστοιχεί σε πολλές και διάφορες αγγελίες ή σε πάνω από ένα άτομα.
Εγώ όμως που πήρα πριν λίγες μέρες ένα τέτοιο τηλ, μίλησα με την ίδια την κοπέλα... Ήταν ευχάριστη (για τέτοιο τηλ) η συνομιλία μας κι ακουγόταν Ελληνίδα. Όταν ρώτησα για τις φωτος στην αγγελία, ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι είναι fake και μου έκανε περιγραφή του κορμιού της, και μου είπε ότι δουλεύει μαζί με άλλη μια κοπέλα, που μου έδωσε την περιγραφή της επίσης, και ότι θα μπορούσα να διαλέξω. Επίσης από κάτι που μου είπε, έβγαλα το συμπέρασμα ότι μόνη της πηγαίνει στους πελάτες (ότι δεν την πηγαίνει άλλος δηλαδή).
Μου είπε ότι η χρέωση είναι 80 για 1 ώρα, με sex-show και διάφορα άλλα που δε θυμαμαι ακριβως, +20 για 2η εκτόνωση, +20 πρωκτικό
Τελικά αυτό γραφείο είναι ή όχι; :S
Γενικά σχετικά καλά μου ακούστηκαν όσα μου έλεγε (είχε κι ευχάριστη φωνούλα) αλλά το σκέφτομαι πολύ για να προχωρήσω και να δώσω αυτά τα λεφτά με όσα ξέρω μέχρι τώρα. (Έχω πετάξει παλιά μερικές φορές λεφτά σε CG που δεν άξιζαν ούτε τα μισά, και φυσικά δεν θα ήθελα να ξανασυμβεί αυτό...)
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με γνώμες/απόψεις/πληροφορίες... Δείτε και μερικές αγγελίες που αντιστοιχούν στο ίδιο τηλ, και μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμα αν ψάξετε. (Εγώ με Μάνια υποτίθεται ότι μίλησα)