Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ολα τα αλβανογραφεια της πλάκας θα φανε πουτσα μεχρι το γονατο λιαν συντόμως...
κατσε και θα δεις τι τσουναμι ερχεται....Έχω την εντύπωση ότι την έχουν φάει ήδη..
Wi?Ολα τα αλβανογραφεια της πλάκας θα φανε πουτσα μεχρι το γονατο λιαν συντόμως...
Δεν χρειάζεται ποιό πολύγια καντο λιανα να καταλαβουμε και εμεις οι αδαεις
εγώ παλικάρια τόλμησα πάλι και πήρα αυτή τη μικρή (γύρω στα 25) πολύ περπατημένη, Ελληνίδα σίγουρα (δεν με ενδιαφέρει αυτό). στα 80 ευρώ και συν 20 όλα τα γνωστά. στο τέλος μου ξεφούρνησε πως γουστάρει πολύ τις γυναίκες και τα τρίο. δεν προτείνω τίποτα μη βγει ο φιλαράκος μου brittania και μου πει πάλι για την Αλέκα..
Aν λεμε για την ιδια Νεφελη που ειχε αλλες φωτο ποιο πριν λυπαμε αλλα θα σε απογοητευσω. Αλβανιδα ειναι και κομοδινο.τι πάθατε με τις Αλβανίδες σήμερα; Η συγκεκριμένη πάντως δεν είτανε κομοδίνο ούτε Αλβανίδα.
γιατί; και ποιά θα μείνουνε; και πουτάνες από που θα έρχονται, από Αγγλία;Ολα τα αλβανογραφεια της πλάκας θα φανε πουτσα μεχρι το γονατο λιαν συντόμως...
Πολλες οι ομοιοτητες και δεν εννοω μονο στο μαλλι και στον σωματοτυπο...! Μαλλον πρεπει να ειχαν την ιδια εμπνευση οι κοπελες απλα καθυστερησαν 2 μερες η μια με την αλλη να ανεβασει την αγγελια της στο ιδιο site. Κοιτα κατι συμπτωσεις βρε παιδι μου....αν μιλάτε για αυτή τη Νεφέλη έχει άλλο τηλέφωνο με αυτή που πήγα . Από Νεφέλες Αναστασίες Αντιγόνες ένα σωρό
αυτα τα θεματα να τα ανοιγεις Κυριακες για να πάρεις την πρεπουσα σημασιαΚαλησπερα παιδια, ψαχνω καποια κοπελα επαγγελματια ελληνιδα κατα προτιμηση μεχρι 35 για λεσβιακο,
με τον αντρα μου να βλεπει χωρις συμμετοχη,σε ξενοδοχειο..Εγω ειμαι 20 κ αυτος 30,εχετε κατι ν προτεινετε?
Καλησπερα παιδια, ψαχνω καποια κοπελα επαγγελματια ελληνιδα κατα προτιμηση μεχρι 35 για λεσβιακο,
με τον αντρα μου να βλεπει χωρις συμμετοχη,σε ξενοδοχειο..Εγω ειμαι 20 κ αυτος 30,εχετε κατι ν προτεινετε?
oι φωτο ειναι ψευτικες