Επισκέπτης
δεν ξερω , απο την στιγμη που οι φωτο ειναι ψευτικες δεν ασχολουμαιτο περιμενα να σου πο την αλιθια,τι βγαινι στο καλεσμα;κανενας κλοουν με βιζια;
αυτι στιν φοτογραφια ειναι μουναρα παντος.
δεν ξερω , απο την στιγμη που οι φωτο ειναι ψευτικες δεν ασχολουμαιτο περιμενα να σου πο την αλιθια,τι βγαινι στο καλεσμα;κανενας κλοουν με βιζια;
αυτι στιν φοτογραφια ειναι μουναρα παντος.
Μέ τήν κουβέντα καταλήξαμε ότι κάνει καί σέξ ,αλλά δέν κάνει πρωκτικό.Φωτό δέν μπορώ νά δημοσιεύσω γιατί 1)δέν θέλει 2)τις διέγραψα γιατί έγγαμος είμαι,μήν γίνει καμμιά στραβή.Αν τής στείλεις μήνυμα θά σού απαντήσει καί θά σού στείλει καί φωτό.100 για πιπα δεν τα εδινα με τπτ..το εχουμε πει πεζει να ειναι αγορι η ντιντις...αν ειναι κοριτσι δωσε φωτος να μας βγαλεις απο την απορια!!!
Μέ τήν κουβέντα καταλήξαμε ότι κάνει καί σέξ ,αλλά δέν κάνει πρωκτικό.Φωτό δέν μπορώ νά δημοσιεύσω γιατί 1)δέν θέλει 2)τις διέγραψα γιατί έγγαμος είμαι,μήν γίνει καμμιά στραβή.Αν τής στείλεις μήνυμα θά σού απαντήσει καί θά σού στείλει καί φωτό.
αδερφε,μαλλον θα σε απογοητευσω...το μαιλ,σε βγαζει σε σελιδα,με μαθητη(!!!!),γυμνασιου.Μέ τήν κουβέντα καταλήξαμε ότι κάνει καί σέξ ,αλλά δέν κάνει πρωκτικό.Φωτό δέν μπορώ νά δημοσιεύσω γιατί 1)δέν θέλει 2)τις διέγραψα γιατί έγγαμος είμαι,μήν γίνει καμμιά στραβή.Αν τής στείλεις μήνυμα θά σού απαντήσει καί θά σού στείλει καί φωτό.
Μάλλον μού ρίχνει δούλεμα η "κυρία"...Της είπα νά συναντηθούμε εκτός ξενοδοχείου καί δέχτηκε.Αλλά μέ αυτά πού μαθαίνω τώρα από εδώ,μάλλον θά τήν αφήσω κατά μέρος τήν γνωριμία.αδερφε,μαλλον θα σε απογοητευσω...το μαιλ,σε βγαζει σε σελιδα,με μαθητη(!!!!),γυμνασιου.
σου εστειλε την φωτο στο μπανιο?...Μάλλον μού ρίχνει δούλεμα η "κυρία"...Της είπα νά συναντηθούμε εκτός ξενοδοχείου καί δέχτηκε.Αλλά μέ αυτά πού μαθαίνω τώρα από εδώ,μάλλον θά τήν αφήσω κατά μέρος τήν γνωριμία.
Οχι συναγωνιστή.Μιά φωτό μπροστά σέ μιά πόρτα.Μάλλον θά υπονοεί,ότι από εκεί τήν κάνεις μόλις τήν συναντήσεις!σου εστειλε την φωτο στο μπανιο?...
ελα πμ ΕΣΥ!Οχι συναγωνιστή.Μιά φωτό μπροστά σέ μιά πόρτα.Μάλλον θά υπονοεί,ότι από εκεί τήν κάνεις μόλις τήν συναντήσεις!
Ηρθα!ελα πμ ΕΣΥ!
εχουν ξαναρωτησει για την κολαρα αλλα καμια απαντηση >
Με 80 φουλ και δεν ψηθηκες......? wiΠήρα τηλέφωνο...80 ευρώ 1 ώρα φουλ πρόγραμμα,1 πιστολιά!+20 η δευτερη....
δεν ψήθηκα
1 πιστολιά μόνο???Με 80 φουλ και δεν ψηθηκες......? wi