dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.685
- Πόντοι
- 17.806
Αξίζει ή να την κάνω...Πχι μονο αυτη αλλα ολοοοο το γραφειο
Αξίζει ή να την κάνω...Πχι μονο αυτη αλλα ολοοοο το γραφειο
Αν δε κάνω λάθος είναι η ΜάγιαΑξίζει ή να την κάνω...
αν δεν εχεις δοκιμασει τι μας τις βαζεις ? Για εκθεση ή για διαφημιση ? Να βαλω κι εγω γαλακτομπουρεκο απ τον Γαλυφιανακηξανθιά Ανίτα. ξέρουμε κάτι; 80 ευρώ λέει και έρχεται η ίδια.
αυτές τις φωτό τις βρήκε το γκούκλ αληθινές αυτή τη βάζω γιατί μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΟΣ
Αυτή είναι η Martha που παλιότερα ήταν στο AGN, δες το linkαυτή τη βάζω γιατί μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΟΣ
Χαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!αν δεν εχεις δοκιμασει τι μας τις βαζεις ? Για εκθεση ή για διαφημιση ? Να βαλω κι εγω γαλακτομπουρεκο απ τον Γαλυφιανακη
Πανω που πηγες να βοηθήσεις..... Μας....ήτανε του τύπου μου, έμπειρη κοπέλα χωρίς ντροπές, λεπτό γυμνασμένο κορμί, με όρεξη ήρθε και χαρούμενη έφυγε γιατί γνώρισε ΕΜΕΝΑ! Αν στις φωτό ήτανε η ίδια το κεφάλι μου δεν κόβω.
Ελα ρε Μπαμπη. Εισαι ακομη με αναστολη . χαχαχα. Πες οτι θελουν οι συναγωνιστες. Και τα καλα και τα ΚΑΚΑεγώ παλικάρια τόλμησα πάλι και πήρα αυτή τη μικρή (γύρω στα 25) πολύ περπατημένη, Ελληνίδα σίγουρα (δεν με ενδιαφέρει αυτό). στα 80 ευρώ και συν 20 όλα τα γνωστά. στο τέλος μου ξεφούρνησε πως γουστάρει πολύ τις γυναίκες και τα τρίο. δεν προτείνω τίποτα μη βγει ο φιλαράκος μου brittania και μου πει πάλι για την Αλέκα..
Εχει συναντηθεί συναγωνιστής μέ τή κυρία .Οπου αστεράκια λοβελιστ.Ζητά 100 ευρώ γιά 1 ωρα.Εχει στείλει καί φωτό καί είναι γυναίκα.
πρεπει να εχει γραψει πανω απο 5 μυνηματα,στο φορουμ.μετα θα σου ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια στο προφιλ σου.παλικαρια.......σαν νεος που ειμαι.....πως στελνουμε p.m?
πρεπει να εχει γραψει πανω απο 5 μυνηματα,στο φορουμ.μετα θα σου ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια στο προφιλ σου.
ετοιμος εισαι.δεν υπαρχει αλλο μυνημα για εγκριση δικο σου.και απο οτι βλεπω κατω απο το αβαταρ,εχεις 6.οποτε...guru πάνω σε αυτό το θέμα κάνε κάτι μιας και είσαι μοντερατορας εχω γράψει εδώ και μέρες μηνύματα και ακόμα περιμένουν έγκριση, θενξ
σορρυ για το οφφτοπικ