Φιλε μου εσυ και Ο Χαραλαμποες κατι μου θυμιζετε. Καποια Αλεκα λυγδιαρα που ο ενας ρωταγε και ο άλλος την βρηκε υπεροχη νομιζω. Θυμαμαι καλα ?
τι σου θυμίζω (θυμίζουμε);
Φιλε μου εσυ και Ο Χαραλαμποες κατι μου θυμιζετε. Καποια Αλεκα λυγδιαρα που ο ενας ρωταγε και ο άλλος την βρηκε υπεροχη νομιζω. Θυμαμαι καλα ?
Απλα ! Μου θυμιζεις την Αλεκα την λυγδιαρα.τι σου θυμίζω (θυμίζουμε);
με ανακάλυψες μπαγάσα όσο καλά κι αν κρύφτηκα.Απλα ! Μου θυμιζεις την Αλεκα την λυγδιαρα.
Ξερει κανεις τοποτα ρε μαγκες?
Πάντως χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον.... Παρατηρείται το τελευταίο διάστημα συχνά, να ακολουθεί ΠΑΝΤΟΤΕ μια φανταστική κριτική για κοπέλα που λίγες ώρες πρίν έχει γραφτεί κάτι αρνητικό!!! Να αρχίσουμε να πιστεύουμε σε συμπτώσεις???
Σωπα καυμενε. Συνεταιρισμμοι είναι ή ΕΠΕ.Πάντως χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον.... Παρατηρείται το τελευταίο διάστημα συχνά, να ακολουθεί ΠΑΝΤΟΤΕ μια φανταστική κριτική για κοπέλα που λίγες ώρες πρίν έχει γραφτεί κάτι αρνητικό!!! Να αρχίσουμε να πιστεύουμε σε συμπτώσεις???
Ξερει κανεις τοποτα ρε μαγκες?
Τελικά που έχουμε καταλήξει για αυτή την περίπτωση?
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠαλι δεν καταλαβες ή δεν θελεις να καταλάβεις. Την δικαολογια για αφτρα την ειπε σε βρωμικους και απλυτους πελατες. Δεν ειπε ερπη , ειπε αφτρα. Δεν ειχε ( όπως μου ειπε) αλλα το προβαλε σαν δικαολογια για να μην κανει πιπα ακαποτη. Αντιλαβου τυπε ????????? Πολλες για να μην προσβαλλουν τον πελατη λενε παρομοιες δικαολογιες και καλα κανουν !
ευκολο ειναι να βρεις τις φιλες της μαγιας.η μια παιζει στο διαμερισμα που εχουν.η δευτερη ειναι μια ξανθια που μαλλον παιζει πλεον εντελως μονη...Ευχαριστώ για την ενημέρωση guru και sakis όμως ο τιτανοτεράστιος πέταξε ένα ¨εχουν μαζι τους αλλες 2 κοπελες¨ και άντε τώρα να ψάχνουμε άλλες πληροφορίες!
Μπαλα ξερεις ? Σουταρε το !Τελικά που έχουμε καταλήξει για αυτή την περίπτωση?
ευκολο ειναι να βρεις τις φιλες της μαγιας.η μια παιζει στο διαμερισμα που εχουν.η δευτερη ειναι μια ξανθια που μαλλον παιζει πλεον εντελως μονη...
η ξανθειά είναι η ελλη, 45+, τοχει γυρίσει σε αυταρχικά μασσάζ και παπαριές...
κάνει και δίδυμο με την μάγια που και που...
ααα.....ξεχασα και δεν δίνουν κώλο πλέον....
ενω πριν 2-3 χρόνια και παραπάνω....τους είχαμε κάνει την κλάνα .....
ΟΣΑΝ ΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ !!!!
Η Έλλη μάλλον έχει καβαντζάρει τα 50 πλέον...Γενικά προσπαθούσε για το μεροκάματο, αλλά από σώμα...κλάφτα Χαράλαμπε
Η Μάγια σαφώς καλύτερη από σώμα, αλλά δύσκολα βγάζει πλέον προσπάθεια να δείξει κάτι...πολύ διεκπεραιωτική... :'(
Αμφότερες προσφέραν πίσω σύστημα απλόχερα, που ήταν και στο βασικό πακέτο τους...τώρα απ'ότι διαβάζω το παίζουν παρθένες...
Κατά την άποψή μου δεν αξίζουν με τίποτα τα 60...
φιλη της μουρλης....www.lovelist.gr/user.php?userId=19835]http://www.lovelist.gr/user.php?userId=19835[/url]...ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙς?
παλια καραβανα,και με προφιλ στο badoo,αν δεν με απαταει η μνημη μου...παρα πολλα κιλα,φατσα αστα να πανε,και ζηταει και 80...ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ κυριουλα φιλε guru
kai η μικρηπαλια καραβανα,και με προφιλ στο badoo,αν δεν με απαταει η μνημη μου...παρα πολλα κιλα,φατσα αστα να πανε,και ζηταει και 80...