GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Με τίποτα!
Και 35; Γελάνε και τα τσιμέντα!
...όταν βάζουν 35 εννοούν 47+
Με τίποτα!
Και 35; Γελάνε και τα τσιμέντα!
...όταν βάζουν 35 εννοούν 47+
η δευτερη ειναι η μαρια με το χωρο που εχει στο γκαζι...παρε και τις κριτικες της..www.bourdela.com/call-girls/girls/maria-ellhnida/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/maria-ellhnida/[/url]Καλημέρα παιδιά. Ξέρουμε κάτι για τα παρακάτω :
γραφειο.αν κοιταξεις το τηλ,βγαζει και αλλες κοπελες...Thanks man. Για το παρακάτω έχεις άποψη?
λυπάμαι, μόνο ελληνίδα δεν ειναι
Εγώ παιδιά την πήρα τη λεγάμενη. στα 27 περίπου με λίγα πιασήματα, μικρό βυζί, πολύ όμορφο πρόσωπο, περιποιημένη, με γόβες και κοντή φούστα όπως της ζήτησα.αυτή η Αννίτα τι είναι, την ξέρουμε; τη βρήκα σε ιστοσελίδα
οτι δεν θα έρθει αυτή
Παλι δεν καταλαβες ή δεν θελεις να καταλάβεις. Την δικαολογια για αφτρα την ειπε σε βρωμικους και απλυτους πελατες. Δεν ειπε ερπη , ειπε αφτρα. Δεν ειχε ( όπως μου ειπε) αλλα το προβαλε σαν δικαολογια για να μην κανει πιπα ακαποτη. Αντιλαβου τυπε ????????? Πολλες για να μην προσβαλλουν τον πελατη λενε παρομοιες δικαολογιες και καλα κανουν !καλημερα, σωστος αλλα τι περιμενες να σου πει η ιδια?? οτι ειναι ερπης??? ολες λενε το ιδιο, αφτρες κτλ
και εχουν μαζι τους αλλες 2 κοπελες...
Ειναι ομως αυτη στις φωτο?λυπάμαι, μόνο ελληνίδα δεν ειναι
ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, την έχω πατήσει παλιότερα με άλλο call girl φίλε μου....Ειναι ομως αυτη στις φωτο?
Φιλε μου εσυ και Ο Χαραλαμποες κατι μου θυμιζετε. Καποια Αλεκα λυγδιαρα που ο ενας ρωταγε και ο άλλος την βρηκε υπεροχη νομιζω. Θυμαμαι καλα ?Εγώ παιδιά την πήρα τη λεγάμενη. στα 27 περίπου με λίγα πιασήματα, μικρό βυζί, πολύ όμορφο πρόσωπο, περιποιημένη, με γόβες και κοντή φούστα όπως της ζήτησα.
πολύ ωραίος κώλος που ήτανε όλα τα λεφτά. στα 80 ευρώ τολμώ να την προτείνω. για κώλο δεν ρώτησα αν δίνει. τη βρήκα και εδώ