τι θέλεις ρε μάγκα να μας πεις τελικα?........σου στελνω πμ και με γράφεις και συνεχιζεις εδω τις παπαριές!καλημερα, σωστος αλλα τι περιμενες να σου πει η ιδια?? οτι ειναι ερπης??? ολες λενε το ιδιο, αφτρες κτλ
θα σου περάσει.......... ;)
τι θέλεις ρε μάγκα να μας πεις τελικα?........σου στελνω πμ και με γράφεις και συνεχιζεις εδω τις παπαριές!καλημερα, σωστος αλλα τι περιμενες να σου πει η ιδια?? οτι ειναι ερπης??? ολες λενε το ιδιο, αφτρες κτλ
τεσταρηστηκε πριν καιρο...βουλγαρα,σωμα οτι δειχνει στις φωτος...στηθος πολυ μικρο,καλο προγραμμα.οχι ομως για επαναληψη.μια φορα και τελος.
Μεγιστε, αυτο τι λεει απο τιμη και σερβις;
και φραντζη στην αρχη της καριερας της...φουλ προγραμμα παντως...πρέπει να είναι αυτή...
πρώην μασατζού στο Σ147 και στο Κ48...
έπαιξε και στο golden diamonds για καμια βδομαδα... Jenna...
μέτριο κρεββάτι, με γκόμενο εδώ και χρόνια δεν αφήνεται πολύ...
και εχουν μαζι τους αλλες 2 κοπελες...Βουλγάρα φίλη της Μάγιας της milf , λίγα πράγματα αματούρ φάση. Φιλί με γλώσσα τσού , κωλαράκι τσού , βυζί ανύπαρκτο. Δύο πιστολίες στα 80 euro , χαλαρή κατάσταση.
Έχει περάσει απο Πιπίνου 118, Λέλας Καραγιάννη 35, Αγ.μελετίου 37, Σερβιών 26,Θησέως 365, Θαρύπου 10 ως Μιλβασε ποιο studio κ με τι όνομα δούλευε, θυμάται κανείς?
Έχει περάσει απο Πιπίνου 118, Λέλας Καραγιάννη 35, Αγ.μελετίου 37, Σερβιών 26,Θησέως 365, Θαρύπου 10 ως Μιλβα
Στη βεργας 2 ως αλεξανδρα αν κρινω απο την τριτη φωτογραφια
τεσταρηστηκε πριν καιρο...βουλγαρα,σωμα οτι δειχνει στις φωτος...στηθος πολυ μικρο,καλο προγραμμα.οχι ομως για επαναληψη.μια φορα και τελος.
καλημερα μαν...δεν παιζεσαι
καλημερα μαν...
80/ωρα...Kαι απο τιμες ???
η αγγελια μου θυμιζει μια αθηναια,που κανει περιοδειες,μολις καλοκαιριασει...λες?...
η αγγελια μου θυμιζει μια αθηναια,που κανει περιοδειες,μολις καλοκαιριασει...λες?...
οπως παντα...σπερα ντοκ!Η φωτό είναι κλεμμένη πάντως. ;)
Οπότε "γουρούνι στο σακί"!
οχι...πολυ μακρια επεσες...Παίζει να είναι και η παντρεμένη από την Κόρινθο/Λουτράκι ???
Παίζει να είναι και η παντρεμένη από την Κόρινθο/Λουτράκι ???