spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
μαρινα τα σπαει στο πηδημα...αφροδιτη,ποιο χαλαρη...δεν θελει πολυ ζορι.Σωστος ο Φιλος! Και αντικειμενικος!!!
μαρινα τα σπαει στο πηδημα...αφροδιτη,ποιο χαλαρη...δεν θελει πολυ ζορι.Σωστος ο Φιλος! Και αντικειμενικος!!!
ε ποσα να ζητησει?...καλα και ειναι στα 60??
Καλα ναι σωστος εισαι αλλα εχει φοβηθει το ματι μου με τοσα ζωα που ζητανε πανω απο 80..ε ποσα να ζητησει?...
ικανοποιητικα,ειναι.για 60 ειναι καλα εχει ωραιους
το παν δεν ειναι να ειναι ζωα....αλλα να δουλευουν τα λεφτα που ζητανε...και αν τα δουλεουν να τις δωσουμε και παραπανω..αλλα ΟΧΙ κοροιδια!Καλα ναι σωστος εισαι αλλα εχει φοβηθει το ματι μου με τοσα ζωα που ζητανε πανω απο 80..
Γιατι εκτος απο αυτην? Υπαρχει και αλλη Αφρδίτη με το ιδιο ονομα?αμφιλεγομενα λεγονται για αυτην
το παν δεν ειναι να ειναι ζωα....αλλα να δουλευουν τα λεφτα που ζητανε...και αν τα δουλεουν να τις δωσουμε και παραπανω..αλλα ΟΧΙ κοροιδια!
:S.......ευχαριστω παιδες..αφου λοιπον δεν υπαρχει κατι νεο εκει μεχρι 70-80 θα προσπαθησω για αφροδιτη γιατι η φατσα της μαρινας με κουρασε καπως..
αφροδιτη και αυτη,η ασχετη...?εχει αλλο ενα καλο ειναι μικρη 25-28 καπουεκει
γραφείο είναι με μούφα φοτο.
η αφροδιτη??μας γαμησε..σιγουρα δεν ειναι εδω δοκιμασα και ειναι κλειστο
Ποτέ. Ρουμανακι από 12 μεχτι 20 το βραδυ. Μικρο βυζακι αλλα δυνατο κολαρακι.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ.........!!!!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!! Και το ειχα μπανισει καιρο τωρα!!! Κατ οικον ερχεται?
οντως εχει πολυ καλο κωλαρακιΠοτέ. Ρουμανακι από 12 μεχτι 20 το βραδυ. Μικρο βυζακι αλλα δυνατο κολαρακι.
Το 6ο ειναι γραφειο ρε τυπε? Γιατι εγω την συναντησα σπιτι της. Για το μετρια πραγματα οντως ισχυει! Στα ορια της ξεπετας θα ελεγα!1η τραβελος.
2η γραφειο
3η γραφειο
4η ανεξαρτητη..στα 80 2 φορες,και κωλος.μετρια πραγματα.
5η γραφειο
6η στουντιο
7η μαλλον,γραφειο...
και 8η γραφειο...με τις υγειες σου...
Πόσο πάει?την 4η την έχω πάρει 2 φορές. Είναι Ελληνίδα 33 - 35 και δουλεύει σε διαμέρισμα στο Γκάζι.