zoro zaratoustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
50 ευρώ. εμένα πάντως μου άρεσε σαν γυναίκαΠόσο πάει?
Καλή είναι?
50 ευρώ. εμένα πάντως μου άρεσε σαν γυναίκαΠόσο πάει?
Καλή είναι?
Καλησπερα. Τελικα για τουτο εδω γνωριζουμε κατι? Εχουμε ανταποκριδση? Ευχαριστω.Έχεις π.μ. ;)
ψάξε κάτι άλλο πιο αληθινόΚαλησπέρα ειμαι απο Θεσσαλονίκη και ειρθα επαγγελματικο ταξίδι και θελω βοηθεια ξερουμε τιποτα η έχετε να προτείνετε κάτι
ψάξε κάτι άλλο πιο αληθινό
τα σέβη μου, και εγω σεthodiablo σε κατουραω ρε
το 6ο ειναι στουντιο,πρωην...ΔΕΝ ειναι γραφειο...Το 6ο ειναι γραφειο ρε τυπε? Γιατι εγω την συναντησα σπιτι της. Για το μετρια πραγματα οντως ισχυει! Στα ορια της ξεπετας θα ελεγα!
το 6ο ειναι στουντιο,πρωην...ΔΕΝ ειναι γραφειο...
καλως το παιδι!ορεξατος οπως παντα ρε καριολη!thodiablo σε κατουραω ρε
Καλημερα. Τελικα γνωριζουμε κατι για το τεμαχιο?για το ξεκωλάκι έχει αναφερθεί τίποτα?,80 με 2 μανίκια και ακά, την ρώτησα αν παίρνει και κοπέλα και είναι δεκτική και για ζευγάρι,από πρόσωπο δεν φαίνεται.
το πήδηξε κανείς? αλβανάκι την κατάλαβα
η κατερινα 20 και η angella007 που επέστρεφει σε μια εβδομάδα η dimitra25 πάνε και σε σπίτια και είναι και σουπερΤι Σκατά γινεται ρε παιδες εχω παρει πανω απο 8 τηλ σημερα σε ολες τις γνωστες που παιζουν εδω μεσα και καμια δεν ερχεται σπιτι... ολες θελουν Hoteli..... Γαμω την τυχη μου............
Ολες πανε και σε σπιτια, απλώς οχι πριν σε γνωρισουν καλά.Τι Σκατά γινεται ρε παιδες εχω παρει πανω απο 8 τηλ σημερα σε ολες τις γνωστες που παιζουν εδω μεσα και καμια δεν ερχεται σπιτι... ολες θελουν Hoteli..... Γαμω την τυχη μου............
Eχουμε κανενα λινκ για την dimitra25 ?η κατερινα 20 και η angella007 που επέστρεφει σε μια εβδομάδα η dimitra25 πάνε και σε σπίτια και είναι και σουπερ
το siteEχουμε κανενα λινκ για την dimitra25 ?