z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 324
- Πόντοι
- 2.287
Φίλος σε Ευχαριστώ πολυ!!!!!!γραφειο μαν.
Φίλος σε Ευχαριστώ πολυ!!!!!!γραφειο μαν.
παντα χοτελ.το 95% ζηταει χοτελ.Τι Σκατά γινεται ρε παιδες εχω παρει πανω απο 8 τηλ σημερα σε ολες τις γνωστες που παιζουν εδω μεσα και καμια δεν ερχεται σπιτι... ολες θελουν Hoteli..... Γαμω την τυχη μου............
παρε παολαΤι Σκατά γινεται ρε παιδες εχω παρει πανω απο 8 τηλ σημερα σε ολες τις γνωστες που παιζουν εδω μεσα και καμια δεν ερχεται σπιτι... ολες θελουν Hoteli..... Γαμω την τυχη μου............
εδώ και η γκιλφ Λίλη έχει δικό της χοτέλ που προτιμά, όχι παίζουμε , αχχααχαπαντα χοτελ.το 95% ζηταει χοτελ.
Τι Σκατά γινεται ρε παιδες εχω παρει πανω απο 8 τηλ σημερα σε ολες τις γνωστες που παιζουν εδω μεσα και καμια δεν ερχεται σπιτι... ολες θελουν Hoteli..... Γαμω την τυχη μου............
Αμα ειναι ο αλλος αλητης το χοτελι θα τις γλυτωσει..........?φοβούνται τυπε, κυκλοφορουν αλητες :S
Να εισαι καλα φιλος!!! Αλλα..... δεν γουσταρω τις μιλφάρες.....!!! Αμα παιζει κανενα καλο τυπου Veronika!!!!!!!!!!!! Ειμαι ολος αυτια!!!!!!!!παρε παολα
την πήρα χθες παιδιά. όμορφο πρόσωπο, πολύ γλυκιά και φιλική, μικρό βυζί, ποδάρες, χερούκλες από τα βάθη της Σιβηρίας. Συμπαθέστατη, πολύ καθαρή, αλλά για μια φορά μόνο. τα γαμημένα 40+ το τέλος της καριέρας απαιτούν.αυτή είναι η μιλφάρα η Αναστασία απο Φωκαίας 24 και 27 Διδύμου 8 και 20 Αλκιβιαδους 16... γνωστή ρεπατζού που έβγαινε με την περούκα και στο 20ρικο έκανε τελειωτικό ακα...
Εχει δοκιμασει κανεις καμια κορασιδα απο τις παρακατω?
ΥΓ Ο Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας βγαινει Real ( 0 Results )
1η τραβελος.Εχει δοκιμασει κανεις καμια κορασιδα απο τις παρακατω?
1η τραβελος.
2η γραφειο
3η γραφειο
4η ανεξαρτητη..στα 80 2 φορες,και κωλος.μετρια πραγματα.
5η γραφειο
6η στουντιο
7η μαλλον,γραφειο...
και 8η γραφειο...με τις υγειες σου...
1η τραβελος.
2η γραφειο
3η γραφειο
5η γραφειο
6η στουντιο
7η μαλλον,γραφειο...
φιλε μου καλε η 7 ανεξαρτητη σιγουρα εχω παρει εγω1η τραβελος.
2η γραφειο
3η γραφειο
5η γραφειο
6η στουντιο
7η μαλλον,γραφειο...
φιλε μου καλε η 7 ανεξαρτητη σιγουρα εχω παρει εγω
ξενο αλλοδαποελληνιδα φιλε?
καλο?
ξενο αλλοδαπο
την 4η την έχω πάρει 2 φορές. Είναι Ελληνίδα 33 - 35 και δουλεύει σε διαμέρισμα στο Γκάζι. Την 6η την έχω πάρει επίσης. Είναι γραφείο και εμένα μου έστειλε μια στα 80 ευρώ που δεν ξέρω αν ήτανε αυτή της φωτό αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένοςΕχει δοκιμασει κανεις καμια κορασιδα απο τις παρακατω?