TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Θυμίστε μου γιατί ξεχνάω...
άκυρο... νομίζω δεν... έχει και άλλες η καρτέλα χρήστη οπότε έπιασα το νόημα
Θυμίστε μου γιατί ξεχνάω...
Ξερουμε κατι για αυτο΄?
η γνωστή απο Αγίους Αναργύρους τώρα και στο χώρο σου
[/quo
ευχαριστω για την αμεση πληροφοριση
Ποια είναι η αγγελία της παρακάτω ???
(νομίζω ότι την ξέρω, τατουαζ κτλ....)
Maria Saatsaki
να βάλουμε και κριτικές ? χα χα χα
Αυτη η γνωστή απο Αγίους Αναργύρους λεει κατι ρε παιδια; Την εχει παρει κανεις;
Το θέτεις πολύ σωστά γλυκέ μου και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Άλλα θα μου επιτρέψεις να πω ότι όποιος λέει Βύρωνα έχει μόνο ενημερωθεί στο τηλέφωνο κ δεν έχει ρθει ποτέ στον χώρο μου. Καθώς ο χώρος μου βρίσκεται στην πιο κεντρικη πλατεία κ οδό του Π...........και όχι του Βύρωνα που για δικούς μου λόγους ανάφερα στην απλή ενημέρωση. Πολλά φιλιά!!!!!Κάτι δεν θα έκανες σωστά γλυκιά μου για να έχει παράπονα...
Προσπάθησε για το καλύτερο και θα αμοιφθείς για αυτό!!!
Το θέτεις πολύ σωστά γλυκέ μου και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Άλλα θα μου επιτρέψεις να πω ότι όποιος λέει Βύρωνα έχει μόνο ενημερωθεί στο τηλέφωνο κ δεν έχει ρθει ποτέ στον χώρο μου. Καθώς ο χώρος μου βρίσκεται στην πιο κεντρικη πλατεία κ οδό του Π...........και όχι του Βύρωνα που για δικούς μου λόγους ανάφερα στην απλή ενημέρωση. Πολλά φιλιά!!!!!
Μια χαρά υπάρχει η αγγελία της Συναγωνιστή.
Μια αναζήτηση με το τηλ αρκεί.
Και το τηλέφωνο πού το βρίσκουμε;
αυτή είναι μεγάλη ξεπέτα φιλε μακριά κ εγω ήθελα να παω αλλά φίλοι απο εδω μεσα μου είπαν μακριά ..κ παίζει την ώρα που της τον περνάς να είναι πισω από καμιά πόρτα ο άντρας της κ να βλέπει χε χε..Αυτη η γνωστή απο Αγίους Αναργύρους λεει κατι ρε παιδια; Την εχει παρει κανεις;
ισως το χειροτερο γαμησι που χω πληρωσει.....οτι βλεπεις γαμασ αλλα με 0 συμετοχη,ουτε πιπα δεν ηξερε να κανει,της εριξα 1 απο τον κωλο και την εδιωξα.....80 ευρο πεταμενα....ελληνιδα.....
αυτή είναι μεγάλη ξεπέτα φιλε μακριά κ εγω ήθελα να παω αλλά φίλοι απο εδω μεσα μου είπαν μακριά ..κ παίζει την ώρα που της τον περνάς να είναι πισω από καμιά πόρτα ο άντρας της κ να βλέπει χε χε..
α παει κ σε χοτελια τωρα?
E ναι καθώς πολλοί είναι αυτοί φαίνεται που θεωρούν την παρουσία του άντρα της περιττή, και ενόψει κατακορύφου πτώσεως του εισοδήματος του ζεύγους, αρχίσανε οι "εκπτώσεις".
Με 80 ευρά αρχική τιμή μάλλον υπερτιμημένη είναι όταν ο ανταγωνισμός από το εξωτερικό κυμαίνεται χαμηλότερα.
Η φωτο ειναι real?σωστος ο παιχτης κ ενημερωσε