z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Ρε συναγωνιστες μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες επει του εργου για το παρακατω μωρο γιατι λεω να το τιμησω σηνερα?
Ρε συναγωνιστες μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες επει του εργου για το παρακατω μωρο γιατι λεω να το τιμησω σηνερα?
Ευχαριστω πολυ ρε παιδια ολους σας για την αμμεσοτητα των απαντησεων σας!!!! Και κατι τελευταιο στα ιδια λεφτα ειναι και το παρακατω μωρο ποιο προτεινεται γιατι εχω κολησει με τηε βυζαρες της τωρα και μην φαω και καμια φολα λογο στηθους..
Αυτη?
η Αυτην?
Σας Ευχαριστω πολυ και παλι ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!
Ποια ειναι ποιο δυνατη στον αγωνα?Η Αννουλα εχει αρκετα μικροτερο βυζακι απο την Βαλερια, αλλα ειναι πολυ στητο.
Τωρα εσυ τι θελεις απο βυζι.
Ευχαριστω πολυ ρε παιδια ολους σας για την αμμεσοτητα των απαντησεων σας!!!! Και κατι τελευταιο στα ιδια λεφτα ειναι και το παρακατω μωρο ποιο προτεινεται γιατι εχω κολησει με τηε βυζαρες της τωρα και μην φαω και καμια φολα λογο στηθους..
Αυτη?
η Αυτην?
Ποια ειναι ποιο δυνατη στον αγωνα?
Την Βαλερια δεν την εχω δοκιμασει, αλλα η Αννα που εχω παρει ειναι πολυ καλη.
Βεβαια VFM δεν την λεω.
Παλικάρια καλησπέρα.Έχει κανείς το link της Βαλέριας;;;
Και ξέρει κανείς κάτι για αυτή τη κυρία
[/quote proteinv ayto!
Παλικάρια καλησπέρα.Έχει κανείς το link της Βαλέριας;;;
Και ξέρει κανείς κάτι για αυτή τη κυρία
[/quote proteinv ayto!
[/quote
z4 την έχεις δοκιμάσει και μας την συστήνεις;;;
εννοείται η βαλερια είναι πιο όμορφη και πιο καλή η άλλη με 100ευρω δεν αξίζει.Ποια ειναι ποιο δυνατη στον αγωνα?
Αυτη?
η Αυτην?
Ετουτο ψαρευει για τηλεφωνο Βαλεριας . Αν είναι δυνατον !Ποια ειναι ποιο δυνατη στον αγωνα?
Οι φωτό είναι fake.Αυτό τά λέει όλα.
καλησπέρα
ξέρουμε κάτι για την άνω κορασίδα ?