alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κι εσενα τι σε νοιαζει?Παρεμπιπτόντως φέρνει δυο φίλες της η Ιζαμπέλα στις 25 του μήνα, διαστημικά μουνιά!
Κι εσενα τι σε νοιαζει?Παρεμπιπτόντως φέρνει δυο φίλες της η Ιζαμπέλα στις 25 του μήνα, διαστημικά μουνιά!
Κι εσενα τι σε νοιαζει?
η κριτική για την λεγάμενη αρχίζει και τελειώνει με μια λέξη: ξεπέτα.εχουμε κριτικες για την αλεκα ??
Εεεεεεεεεεεεε. Φταιω εγω να μιλησω τωρα φιλε Αλεκο ?Πως να μην με νοιάζει ρε τύπε, αφού εγώ θα τις παραλάβω από το "Βενιζέλος".
Ασε τον φιλο ησυχο. να του κανει κανενα αεροπλανικο να τον αφησει μισερο !Izabella Belli εισαι σίγουρος δοκίμασες ?
είναι γύρω στα 32, 35 και έχει λίγα κιλά παραπάνω. στο κρεβάτι είναι πολύ σεξουλιάρα και το σημαντικό για μένα είναι πως είναι μέσα στη χαρά και το κέφι. από πρόσωπο επίσης σκίζει.Αρτεμις παίκτη, ελληνίδα όντως , στα κιλά έχει αφαιρέσει το 30%
και στην ηλικία το 40% ..
thanks man, με την ναομι ειχαμε μια παρεξηγηση και προτιμώ να την αποφύγω και η Άντζελα δεν με έπεισε (είχε ενα απλανες βλέμμα και πολύ skinny για τα γούστα μ)nayomi, daniella, angela, dimitra
χρήσιμη πληροφορία αν και εννοούσαν αν οι υπηρεσίες της είναι οτι ψάχνω. Απλα έβαλα το λινκ διπλα και σε μπερδεψαη ανιτα ειναι ετσι() ??
όχι βέβαια , έτσι θα ήθελε να είναι ....
ωραιος...ευχαριστω manη κριτική για την λεγάμενη αρχίζει και τελειώνει με μια λέξη: ξεπέτα.
Η Ίρις το έχει κλειστό μέρες. Ήταν να πηδήξω την φίλη της Άντζελα, καθώς η ίδια ήταν εκτός όπως μου είχε πει, πάνε μαζί και στα ραντεβού, αλλά πήρα άλλη, ντουετάκι μια φορά τις πήρα , της Ιζαμπέλας ναι το κινητό αυτό είναιΜπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το τηλ της ιζαμπελας είναι το 699 633 5*** που έχει στο Σιτέ της και αν η ίρις είναι Ελλάδα??
Κανονας είναι να μην βγαζουμε τηλεφωνα. Ασχετα αν το τηλ. της Ιζαμπελας το ξερουν ολοι ,συνηθως βγαζουμε τα 4 τελευταια ψηφια. Θεμα αγωγης και μονο είναι.thanks man, με την ναομι ειχαμε μια παρεξηγηση και προτιμώ να την αποφύγω και η Άντζελα δεν με έπεισε (είχε ενα απλανες βλέμμα και πολύ skinny για τα γούστα μ)
Ντανιέλα και Δήμητρα (φανταζομε του agn) τις εχω υπόψη, αν και πρωτίστως ψάχνω κάτι να μοιάζει με ιρις, γιαυτό και ψάχνω την Ιζαμπέλα
Έχω και την Βαλερία υπόψη αλλά δισταζω λιγακι
χρήσιμη πληροφορία αν και εννοούσαν αν οι υπηρεσίες της είναι οτι ψάχνω. Απλα έβαλα το λινκ διπλα και σε μπερδεψα
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το τηλ της ιζαμπελας είναι το 699 ******* που έχει στο Σιτέ της και αν η ίρις είναι Ελλάδα??
Εδώ λένε και τα προσωπικά του κάθε ενός η οικογενειακή του κατάσταση, η ηλικία του, η φυλετική του προέλευση, η θρησκεία που πιστεύει....Κανονας είναι να μην βγαζουμε τηλεφωνα. Ασχετα αν το τηλ. της Ιζαμπελας το ξερουν ολοι ,συνηθως βγαζουμε τα 4 τελευταια ψηφια. Θεμα αγωγης και μονο είναι.
Κανονας είναι να μην βγαζουμε τηλεφωνα. Ασχετα αν το τηλ. της Ιζαμπελας το ξερουν ολοι ,συνηθως βγαζουμε τα 4 τελευταια ψηφια. Θεμα αγωγης και μονο είναι.
Γεια χαρα σε ολους. Μηπως καποιος απ την ομοιγυρη μπορει να μου στειλει το τηλ. της Αlexandra27; Ευχαριστω εκ των προτερων.
. υποχρέωσης μουΓεια χαρα σε ολους. Μηπως καποιος απ την ομοιγυρη μπορει να μου στειλει το τηλ. της Αlexandra27; Ευχαριστω εκ των προτερων.
καμμια φωτο..γιατρε απο τα διαστημομουνα..παιζει?Πως να μην με νοιάζει ρε τύπε, αφού εγώ θα τις παραλάβω από το "Βενιζέλος".
εχει τηλεφωνο στο φβ
Γαμπρέ το τηλ.της Ιζαμπέλας πού υπάρχει στο f/b της και δεν το βρίσκω?
Δεν είναι το παραμικρο. Υπαρχει αυτος ο κανονας ΕΔΩ και ολοι τον σεβομαστε. Αν εσυ θες να αλλξεις τους κανονες καντο. Εδώ η Ζωη παει να αλλαξει την Ελλαδα , για μερικους κανονες αγωγης θα σκασουμεΦιλε θεμα αγωγης ειναι να βαλω το τηλ της βαλεριας ή της ιρις που οι κοπελες δεν δινουν αβερτα και δεν εχουν διαφημησεις. Εδω ειναι σαν να μην βαζουμε το τηλ της αντζελας007 και να λεμε κοιτα στο προφιλ της, ενω το νουμερο υπαρχει ειναι προσβασιμο. Μην υπερβαλουμε με το παραμικρο