curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Αφροδίτη,Ελβίρα (στα 70) κ όχι μόνο
εχω χασει επεισοδια φαινεται ή εχω αρχισει κ γερναω κ ξεχναω ονοματα
Αφροδίτη,Ελβίρα (στα 70) κ όχι μόνο
Για ποιά Ελβίρα λες;
εχω χασει επεισοδια φαινεται ή εχω αρχισει κ γερναω κ ξεχναω ονοματα
Τι πτωχευμενη χώρα ρε αδέλφια εδώ στο άλλο forum παίζουν κάτι 500 και 1000 για πλάκαΠτωχευμενη χωρα αλλά με κατοικους που εχουν αρκετα λεφτα ακομη ωστε να κρατουν τις τιμες ψηλα.
Μπας και πιστεψες κι εσυ οτι οι ελληνες δεν εχουν λεφτα?
Επειδη δεν δηλωνουν τιποτα, σημαινει οτι αυτη ειναι κιολας η πραγματικη εικονα που παραπεμπει σε εξαθλιωση?
Οταν λεμε Ολγα;σωστος..αλλα δυστυχως ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου(αντε των δυο ) οι συγκεκριμενες..μαρινα60,παολα μιλφ,αλεξανδρα,ναντια,ολγα,μαρτα..δεν ξερω αν μου ξεφευγει καμια
ονειρα βλεπεις !!! που τα εχεις δει αυτα !!! ακου 1000 !!! καλα οτι νανε λεει ο καθενας εδω μεσα....Τι πτωχευμενη χώρα ρε αδέλφια εδώ στο άλλο forum παίζουν κάτι 500 και 1000 για πλάκα
κριμα και ητανε πολυ καλοΠρέπει να παίζει σε κλειστό κύκλο παίκτη.
Για να μη χάνεις το χρόνο σου παίξε αλλού μπάλα
Ρε παιδια διαβασα σε γνωστο φρεντ εδω μεσα για το παρακατω μωρο οτι ειναι πολυ καυλα - τα κανει ολα - δινει κωλο - εχει βυζαρες και γενικος τα καλυτερα Ομως σε καποιο σημειο διαβασα οτι παει με πελατες χωρις προφυλαξη ξερετε κατι για αυτο? αν ειναι αληθεια? Γιατι γουσταρω τρελα να το δικιμασω το μωρο και καπου με φρεναραν αυτα που γραφουν οι συναγωνιστες!!
Ρε παιδια διαβασα σε γνωστο φρεντ εδω μεσα για το παρακατω μωρο οτι ειναι πολυ καυλα - τα κανει ολα - δινει κωλο - εχει βυζαρες και γενικος τα καλυτερα Ομως σε καποιο σημειο διαβασα οτι παει με πελατες χωρις προφυλαξη ξερετε κατι για αυτο? αν ειναι αληθεια? Γιατι γουσταρω τρελα να το δικιμασω το μωρο και καπου με φρεναραν αυτα που γραφουν οι συναγωνιστες!!
καλησπερα...γνωριζουμε κατι? 60 ζηταει!
Τυπε, το προβλημα δεν ειναι τα ακαποτα, που δεν τα πιστευω προσωπικα, αλλα να σου δωσει το τηλεφωνο της.