xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Για να πούμε και τα ......................συνάντησα την Μαρίνα του Γκούρου μόνο κώλο 100 ..........
Χαχαχαχαχαχα....... Κλαίω ... κατατοπιστικότατος
Για να πούμε και τα ......................συνάντησα την Μαρίνα του Γκούρου μόνο κώλο 100 ..........
Για να πούμε και τα ευτράπελα την ώρα που πήγαινα για την δεύτερη μου επίσκεψη στη σαλονικιά στην γωνία συνάντησα την Μαρίνα του Γκούρου μόνο κώλο 100 που εμπαινε στο απέναντι χοτέλ, στο ασανσερ συνάντησα την Ελενα την κοσοβάρα απο της κερα γιαννας και φεύγοντας η Αλεξάνδρα πετιτ η τσιμπουκοπνιχτρα απο Διδυμου 20 κ αλλα πηγαινε για ραντεβουδακι!
Η πουτανιά λοιπόν καλά κρατεί!!!
Για να πούμε και τα ευτράπελα την ώρα που πήγαινα για την δεύτερη μου επίσκεψη στη σαλονικιά στην γωνία συνάντησα την Μαρίνα του Γκούρου μόνο κώλο 100 που εμπαινε στο απέναντι χοτέλ, στο ασανσερ συνάντησα την Ελενα την κοσοβάρα απο της κερα γιαννας και φεύγοντας η Αλεξάνδρα πετιτ η τσιμπουκοπνιχτρα απο Διδυμου 20 κ αλλα πηγαινε για ραντεβουδακι!
Εσύ τη συνάντησες φίλε και σου είπε αυτά που γράφεις? Εγώ μια φορά τη συνάντησα και μια χαρά κοπέλα μου φάνηκε, gfe φάση...
Δεν ήταν αυτός, ο άλλος ήταν, ο καραφλός.Α!!!
Ώστε εσείς είστε ο νεαρός με τον οποίο διασταυρωθήκαμε στο καφεγαλακτοπωλείο της γωνίας.
το ανησυχητικό είναι ότι τις έχω πάρει όλες....ωραιος !
εγώ με ποιον διασταυρώθηκα?Δεν ήταν αυτός, ο άλλος ήταν, ο καραφλός.
Εσύ μάλλον με τον άλλον με το μοτοσακό.εγώ με ποιον διασταυρώθηκα?
πολύς συνοστισμός, άλλη φορά να βγάζουμε το πρόγραμμα εδώΕσύ μάλλον με τον άλλον με το μοτοσακό.
πολύς συνοστισμός, άλλη φορά να βγάζουμε το πρόγραμμα εδώ
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή. Μόλις έγραψα και εγώ κριτική.
Καλές οι εντυπώσεις μου.
Έστειλα μήνυμα στον Αντισθένη να την καταχωρήσει για να γράψω κριτική.
Βλεπω μπηκε κριτικη μιας Carolina, ανεξαρτητη. Πως τη βρισκουμε αυτη αγαπητοι συναγωνιστες ?
Tι λες?ααα και για ξενοδοχείο συν 20....μετά όλα αυτά είναι και vfm??????????????? λέω τώρα εγω.....