alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σαν τριο?Και μόνη και σαν duo μια χαρα είναι.
Σαν τριο?Και μόνη και σαν duo μια χαρα είναι.
Με ποιο συνδυασμό?Σαν τριο?
Πάντως για αυτήν την μάγδα μόνο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονιμάτων δεν μου ζήτησε.Τηλέφωνο δεν δίνει,φωτογραφίες δεν στέλνει,αν έχω πουθενά προφίλ με φωτός μου που να αντιστοιχεί με το μαίλ που της έστειλα,να βεβαιωθεί ότι δεν γνωριζόμστε απο πουθενά αλλού,να της δώσω το δικό μου να πάρει με απόκρυψη αν χρειαστεί.....κατεβατό ολόκληρο η απάντηση της...
ααα και για ξενοδοχείο συν 20....μετά όλα αυτά είναι και vfm??????????????? λέω τώρα εγω.....
Οντως ζητει ενεργο προφιλ κανονικο σου φειςμποοκ....τηλεφωνο ...ταυτοτητα,Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, αριθμό PIN, αριθμό πιστωτικής κάρτας, πατρικό επώνυμο μητέρας ή ημερομηνία γέννησης ομάδα αιματος κ,λ,π χωρις αυτη να δινει τιποτα...οποιος τολμηρος ας το κανει
Αγαπητέ Thiras κανένα "ύφος".Είπα πως είναι φίλη μου και το ξαναλέω.Δεν το έκρυψα ποτέ.Όσο για το τι και πως, εμένα γράψε με στ αρχίδια σου και διάβασε ΜΟΝΟ τις "κριτικές" των άλλων μελών που τη συνάντησαν.
Όλα καλά.
Οντως ζητει ενεργο προφιλ κανονικο σου φειςμποοκ....τηλεφωνο ...ταυτοτητα κ,λ,π χωρις αυτη να δινει τιποτα...οποιος τολμηρος ας το κανει
ρε μαλακες ...
πληρωνετε το καθε πουταναριο κ σας κανει κ ανακριση???
το ταξι το πληρωνει αμα δεν σας κανει?!?!?
φυσικα και κατουρανε, πουλωντας παραμυθι στους..εμπειρους! το squirting δεν ερχεται κατα παραγγελιαν..με κινδυνο να με παρετε στο ψιλο....μπορει καποιος να μου διευκρινισει τι εστι squirting? απλα χυνει πολυ η γυναικα ή μιλαμε για οργασμο μετα κατουριματος???
φυσικα και κατουρανε, πουλωντας παραμυθι στους..εμπειρους! το squirting δεν ερχεται κατα παραγγελιαν..