jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Φίλε το μεροκάματο να βγαίνει κι ολα καλα
αυτο να μου πεις
αλλωστε κοινωνικο εργο κανεις
δινεις χαρα στον λαο
Φίλε το μεροκάματο να βγαίνει κι ολα καλα
Εσύ τη συνάντησες φίλε και σου είπε αυτά που γράφεις? Εγώ μια φορά τη συνάντησα και μια χαρά κοπέλα μου φάνηκε, gfe φάση...τρελο μπαζακι..ουτε για τα χοντρα
με αφορμη το πιο πανω, η οποια κουβαλαει κ εναν δονητη μαζι της για τα ανωμαλα αγορακια
υπαρχει τανα η οποια πλασαριστηκε μεσα απο εδω και ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΗΝΑΝΤΗΣΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ
ειπε οτι ανωμαλοι τις σκανε 200 ευρω μονο για να τους κατουραει
πολυ βρωμια!!!! προσοχη
έλα ανοίξαμε φάμπρικες!!! καλοπέρασε το κορίτσι!!!Θα ζητήσω ποσοστα, γραμματέας της έχω γίνει.
Παίχτες χαλαρά, θα ξανα κατέβει τέλος του αλλου μηνα.
Ηλθε κονομησε και απηλθε. Ναναι καλα η Μαγδαληνή. Κυρια στη συνεννοηση και το σερβιςέλα ανοίξαμε φάμπρικες!!! καλοπέρασε το κορίτσι!!!
Ηλθε κονομησε και απηλθε. Ναναι καλα η Μαγδαληνή. Κυρια στη συνεννοηση και το σερβις
kai εγω την συναντησα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει αυτο που λες ουτε σε εμενα ειπαι κατα τετοιοΕσύ τη συνάντησες φίλε και σου είπε αυτά που γράφεις? Εγώ μια φορά τη συνάντησα και μια χαρά κοπέλα μου φάνηκε, gfe φάση...
γουσταρεις αυταρχικα??www.lovelist.gr/ad.php?adId=254624-6&cityId=2&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=254624-6&cityId=2&subcatId=69[/url]
Έχουμε πληροφορίες για την κυρία; Σε τηλεφωνική συνομιλία φάνηκε ευγενική και από ότι κατάλβα την εξυπηρετούν περιοχές Μοσχάτο, Καλλιθέα. Επίσης είναι προφανές ότι είναι σλαβικής προέλευσης. Οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ειναι ευπρόσδεκτη.
εγκρίνω και επαυξάνωΝα επιβεβαιώσω ότι μετα απο δοκιμή χθες Κυριακή απόγευμα η Μάγδα τα αξιζει τα λεφτά της.
Πέρα απο τις περιγραφές που παρπάνω δόθηκαν και είναι ακριβείς, θα προσθέσω ότι έχει την σπάνια ικανότητα να καταλαβαίνει τι ευχαριστέι τον άντρα και να προσαρμόζεται ανάλογα.
Επι τη ευκαιρία να ευχαριστήσω και το φίλο ''House of fun'' για τη σχετική σύσταση.
εχουμε καμια αποψη για αυτο το μωρακι www.bourdela.com/city-tours/girls/dina/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/dina/[/url]
Ετσι μπραβο. Υον ειπαν προμοτορα, νταβατζακο κ.α. Σιγουρα είναι γνωστος της Μαγδας και φερθηκε πολύ καλα.εγκρίνω και επαυξάνω
βέβαια δεν ευχαριστώ το House, υποχρέωσή του να συστήνει καλά κομμάτια σε φίλους
Πλάκα κάνω φίλε ;)
περασες καλα? σερβις?Ηλθε κονομησε και απηλθε. Ναναι καλα η Μαγδαληνή. Κυρια στη συνεννοηση και το σερβις
Δεν κάνει μόνο αυταρχικό. Κάνει και κανονικό πρόγραμμα.γουσταρεις αυταρχικα??
Να κανω και εγω την ενημέρωση ´η καλύτερα την επιβεβαίωση αυτών που γράφτηκαν παραπάνω ... Η κοπέλα ειναι vfm 100% , Ελληνίδα γύρω στα 30 γύρω στο 1,70 , πολυ καλο σώμα πρέπει να έκανε χρόνια γυμναστική , το στήθος 2αρι αρκετά καλο , το πρόσωπο πολυ ωραίο με φοβερά ματια. Κάστανα μακριά μαλλιά και ωραίος κωλος στο ύψος του. ... Στο σέρβις τώρα δεν παίζεται ... Πολυ πρόθυμη με όρεξη και δεν λέει οχι σε τίποτα ... Αντέχει και γουστάρει ... Μαλακια που δεν πήρα το δίωρο ... Πολυ ανώτερη απο άλλες αλλοδαπές που ειναι υπερεκτιμημένες... Αυτά απο μένα ... Οποίος προλαβαίνει ακόμη και γουστάρει με χίλια προτείνεται η μικρή....
η ελενα νομιζω οτι δουλευε και στην κασσανδρας...τωρα με τι ονομα δουλευει??Για να πούμε και τα ευτράπελα την ώρα που πήγαινα για την δεύτερη μου επίσκεψη στη σαλονικιά στην γωνία συνάντησα την Μαρίνα του Γκούρου μόνο κώλο 100 που εμπαινε στο απέναντι χοτέλ, στο ασανσερ συνάντησα την Ελενα την κοσοβάρα απο της κερα γιαννας και φεύγοντας η Αλεξάνδρα πετιτ η τσιμπουκοπνιχτρα απο Διδυμου 20 κ αλλα πηγαινε για ραντεβουδακι!
Η πουτανιά λοιπόν καλά κρατεί!!!