MpourdeliarisMitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από σκαιπ είμαι τουρκος. είναι δυνατον το τηλ. με πμ ? ευχαριστω
δίνει και το μάιλ της. Της στέλνεις και κανονίζεται...
Από σκαιπ είμαι τουρκος. είναι δυνατον το τηλ. με πμ ? ευχαριστω
Την μια το επαιζε παρθενοπιπιτσα μηπως και τελειωσει στο στομα της..και απο την αλλη εγραφε πως κανει cim και strap on!Στην αρχη ειχε φωτο της με τατουαζ τα οποια υστερα εξαφανισε..Και τελευταια προσθεσε φωτο απο διαφορες μαυρες και καλουμαστε να λυσουμε την εξισωση το ποια ειναι τελικα!Αυτα τα ολιγα..μολογα ολα φιλε
τι ξερεις?
Την μια το επαιζε παρθενοπιπιτσα μηπως και τελειωσει στο στομα της..και απο την αλλη εγραφε πως κανει cim και strap on!Στην αρχη ειχε φωτο της με τατουαζ τα οποια υστερα εξαφανισε..Και τελευταια προσθεσε φωτο απο διαφορες μαυρες και καλουμαστε να λυσουμε την εξισωση το ποια ειναι τελικα!Αυτα τα ολιγα..
φιλε με τα ψεματα ..ξενερωνω! και δεν ασχολουμαι καν! Εσυ δηλ που ηθελες να κλεισεις μαζι της σε ποια απο ολες τις φωτο της αναφεροσουν? αφου δειχνουν διαφορες κοπελες..εν ολιγης μουφα?
κ ελεγα να κλεισω μεσα στην βδομαδα
..τετραποδο?
ξερουμε κατι παιδια??
ξερουμε κατι παιδια??
για περιπτερο θα λεγα οτι μοιαζειεχω την εντυπωση ότι είναι γραφειο
ρε παιδια τι γινεται σημερα,εχω παρει 7 τηλ δε βρισκω καμια,δε γινετε να μεινω ετσι..
Αυτήν εδώ κάποιοι την είπανε σαύρα (κοντή δηλαδή) αλλά εγώ πέρασα μεγάλες καύλες μαζί της. 1.67 - 1.70 είναι πολύ ωραίο κορμί - φίδι στα 80 ευρώκοντοπουτανο,γυρω στα 100-120,εχουμε τιποτα?