γουσταρω καμπυλες
αλλα νομιζω κατι εχει αναφερθει παλιοτερα
εχει ωραιες καμπύλες !! αλλα και εγω δεν θυμαμαι καποια αναφορα παλιοτερη
γουσταρω καμπυλες
συγγνώμη αυτά δεν είναι καμπύλες ΑΛΛΑ ξύγκια!!εχει ωραιες καμπύλες !! αλλα και εγω δεν θυμαμαι καποια αναφορα παλιοτερη
καλησπέρα
κάποια αξιόλογη πρόταση για κορασίδα για να μπεί καλά ο μήνας με των 100 μια ωρίτσα όποιος έχει να προτείνει κάτι.Υπόψιν θα βρισκόμουν με τη Δημήτρα που έφτιαξε πρόσφατα μπλοκ αλλά την έπιασαν τα μητρικά της...
Από σκαιπ είμαι τουρκος. είναι δυνατον το τηλ. με πμ ? ευχαριστωκσκαντεριλικη .....συναντηση εξω απο το λακομπα,στην ωρα τησ,ψιλη, ξανθια,με καλο κορμι για τα χρονια της ,34,προσωπο τπτ το ιδιαιτερο.Λοιπον η γκομενα πηδιετε λες και το γουσταρει, ειδικα απο τον κωλο,hard anal,πιπα για σεμιναρια,μουνι δεν γαμησα.Πηρε 100 ε και τον αρπαξε 2 φορες με προοπτικες για τριτο αλλα δεν ηθελα αλλο.Αξιζει τα 100 μονο για οσους μπορουν και 2η φορα .Υ.Γ.φωναζει πολυ,δεν τα παιρνει στο στομα και γουσταρει μπατσες στα κωλομερια....
Αμα δεν καλύπτεται εδώ , θα σκισω το αλμπουμ μου. Ένα φετιχ εχει ο google-callgrl αι παμε ολοι και του κολλαμε. Βαστα γερα αρχηγε ή μαλλον κρατησου γερα απ τα βυζια.μπααα, δε του φτανει. ενα απλο μεσαιου μεγεθους θα πει οτι ειναι
αν έχω καταλάβει καλά αναφέρεσαι στην Ria...
στην αγγελία της γράφει όμως τελείωμα στο στόμα...εσύ δεν ήθελες ή εκείνη?
συγγνώμη αυτά δεν είναι καμπύλες ΑΛΛΑ ξύγκια!!
To anafero pio pano, oti ekeini den ithele...
κσκαντεριλικη .....συναντηση εξω απο το λακομπα,στην ωρα τησ,ψιλη, ξανθια,με καλο κορμι για τα χρονια της ,34,προσωπο τπτ το ιδιαιτερο.Λοιπον η γκομενα πηδιετε λες και το γουσταρει, ειδικα απο τον κωλο,hard anal,πιπα για σεμιναρια,μουνι δεν γαμησα.Πηρε 100 ε και τον αρπαξε 2 φορες με προοπτικες για τριτο αλλα δεν ηθελα αλλο.Αξιζει τα 100 μονο για οσους μπορουν και 2η φορα .Υ.Γ.φωναζει πολυ,δεν τα παιρνει στο στομα και γουσταρει μπατσες στα κωλομερια....
Μια αγγελια της ειναι και αυτη εδωΑυτή εδώ πρέπει να είναι παλιά στο κουρμπετι ,(έχει κι αγγελίες με άλλο ονομα και τηλ) αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί και πώς...
Γνωρίζει κάποιος ?
συγγνώμη αυτά δεν είναι καμπύλες ΑΛΛΑ ξύγκια!!
γουσταρω καμπυλες
παιδες η τυπισσα ανηκει σε γραφειο...απο το μαιλ αν ψαξετε θα σας βγαλει και αλλες κοπελες...εχει ωραιες καμπύλες !! αλλα και εγω δεν θυμαμαι καποια αναφορα παλιοτερη
δες την αγγελια,και θα το παρεις μονο μεσω σκαιπ...καλησπερα
ειναι εθκολο να μου στειλεις με ΡΜ το τηλ. της κοπελασ?
ευχαριστω
χαιρετω
ηθελα να παιξω με το κωλγκερλ ονοματι dora2 αλλα τωρα που διαβασα για την κυρια κορυδαλου ειδα οτι υπαρχει μεγαλη ομοιοτητα
ειναι η ιδια ?
αλλα αυτη η ντορα2 εχει καλες κριτικες
οχι μαν,λαθος κανεις...δεν ειναι η κορυδαλλιωτισα αυτη...χαιρετω
ηθελα να παιξω με το κωλγκερλ ονοματι dora2 αλλα τωρα που διαβασα για την κυρια κορυδαλου ειδα οτι υπαρχει μεγαλη ομοιοτητα
ειναι η ιδια ?
αλλα αυτη η ντορα2 εχει καλες κριτικες
ρε θα σταματησετε και οι δυο σας?...χεχεχεχεχχε!!!Αμα δεν καλύπτεται εδώ , θα σκισω το αλμπουμ μου. Ένα φετιχ εχει ο google-callgrl αι παμε ολοι και του κολλαμε. Βαστα γερα αρχηγε ή μαλλον κρατησου γερα απ τα βυζια.
ένα τετοιο πιτσιρικι που θα βρω στα αληθεια?